- 10 Nisan 2014
- 43.112
- 114.973
- 798
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
arkadaşını kurtardım kızlar şimdi bana taktı kafayı ha haAy çoktan geçti o zaten. Başkasına sinirlenmekten ona olan sinirim tamamen nötrlendi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşını kurtardım kızlar şimdi bana taktı kafayı ha haAy çoktan geçti o zaten. Başkasına sinirlenmekten ona olan sinirim tamamen nötrlendi![]()
Benim icin eglence biter zira uykum geldi :) iyigeceler sizedearkadaşını kurtardım kızlar şimdi bana taktı kafayı ha ha![]()
Ay burada göz ardı et diye bi şey varmış ezik arkadaşı oraya yolladım mutluyumKusum senin uykun gelmis belliben sana dua ettim kazan diye anlayamadin mi. Bir daha oku
iyi geceler diliyorum ben deBenim icin eglence biter zira uykum geldi :) iyigeceler sizede
Yazik sana duzgun duayi bile anlamadin hadi kibsAy burada göz ardı et diye bi şey varmış ezik arkadaşı oraya yolladım mutluyum
Laf sokarak mı ettin naptın farketmedim bile![]()
eğitim şart işte anlaması içinYazik sana duzgun duayi bile anlamadin hadi kibs
İyi niyetle içten edilen dualar yerini bularak görünür olur. Seninki okunmamış bile düşün. İyi geceler.Yazik sana duzgun duayi bile anlamadin hadi kibs
çok güzel dile getirmişsiniz teşekkür ederim konu sahibi umarım bir ders çıkarır yazdıklarınızdanÖzel bir üniversitede okumak, çift dikiş gitmek ya da uzatmak zeka göstergesi değildir.
İlk 5bin sıralamamla özel bir üni tercih ettim, metropollerdeki devletler tutmasına rağmen ve tam da bahsettiğiniz şekilde çift dikiş okudum.
Bir insanın 'gerizekalı' olduğunu bu kıstaslarla belirleyecekseniz, çok eksiksiniz derim ancak.
Örneğin Bill Gates
Belki arkadaşınız sizin başaramayacağınızı düşünüyor, olamaz mı?
Bu bir insanın aşağılandığı anlamına mı gelir?
Çevremde bazı arkadaşlarıma hayalleri hakkında yapıcı konuşmam, çünkü o insanın yapabileceği şeyi az çok bilirim.
Ya da aksi şekilde, kendine yakıştıramadığı bir konum için destekleyebilirim.
Kpss, öss, yds, ales, toefl gibi aklıma gelen sınavlardan yüksek başarı elde etmek, sadece çalışkanlığınızın göstergesidir.
Zeka ise hiç böyle şeylerle ölçüleyemecek bir kıstastır.
Arkadaşınızın konuşması şevkinizi kırmış olabilir ama arkasından söylediğiniz sözlerle insanlıktan sınıfta kalıyorsunuz ilk 100e girseniz bile...
Gerizekalılığını oradan değil, bana yaklaşımından vurmuştum. Eh bide bunca zamanın tecrübesi tabi. Ama bunu okuduğunda anlayamayıp ilk 5 bine girdiğini duyunca ya uyduruyorsun yada cidden sadece hırs gerekliymiş dedim. Aferim sana bi tecrübe daha edindim sayende, iyi geceler.Özel bir üniversitede okumak, çift dikiş gitmek ya da uzatmak zeka göstergesi değildir.
İlk 5bin sıralamamla özel bir üni tercih ettim, metropollerdeki devletler tutmasına rağmen ve tam da bahsettiğiniz şekilde çift dikiş okudum.
Bir insanın 'gerizekalı' olduğunu bu kıstaslarla belirleyecekseniz, çok eksiksiniz derim ancak.
Örneğin Bill Gates
Belki arkadaşınız sizin başaramayacağınızı düşünüyor, olamaz mı?
Bu bir insanın aşağılandığını anlamına mı gelir?
Çevremde bazı arkadaşlarıma hayalleri hakkında yapıcı konuşmam, çünkü o insanın yapabileceği şeyi az çok bilirim.
Ya da aksi şekilde, kendine yakıştıramadığı bir konum için destekleyebilirim.
Kpss, öss, yds, ales, toefl gibi aklıma gelen sınavlardan yüksek başarı elde etmek, sadece çalışkanlığınızın göstergesidir.
Zeka ise hiç böyle şeylerle ölçüleyemecek bir kıstastır.
Arkadaşınızın konuşması şevkinizi kırmış olabilir ama arkasından söylediğiniz sözlerle insanlıktan sınıfta kalıyorsunuz ilk 100e girseniz bile...
Bir insanın yaklaşımı ile zeka seviyesini ölçebilecek kadar 'dar düşünceli' olduğunuzu ben bilmiyordum, kusura bakmayın.Gerizekalılığını oradan değil, bana yaklaşımından vurmuştum. Eh bide bunca zamanın tecrübesi tabi. Ama bunu okuduğunda anlayamayıp ilk 5 bine girdiğini duyunca ya uyduruyorsun yada cidden sadece hırs gerekliymiş dedim. Aferim sana bi tecrübe daha edindim sayende, iyi geceler.
İnan bana buradaki o densizi görünce bana da öyle geldi. O yüzden laf sokamadın üzgünüm ama başka bahara artık.Arkadaşın güzel tepki vermiş.
Bi başını bi sonunu okudum notunu verdim. Bu kadar eminsen kendinden yüz yüze konuşalım bi. Çünkü 5 saatte yazılmış nasıl kendimi mükemmel ölçüde bi insan olarak gösteririm cümlelerine karnım tok. Hoşçakal.Bir insanın yaklaşımı ile zeka seviyesini ölçebilecek kadar 'dar düşünceli' olduğunuzu ben bilmiyordum, kusura bakmayın.
İlk 5bin hiçbir şekilde başarı değildir, bu sebeple söyledim.
Övünmeye çabalasaydım inanın öğrenim hayatım dışında yaptığım ve birçok takdir gören işim var, okulumu çift dikiş bitirmeme rağmen.
Çünkü başarı sizin sandığınız şey değil, bahsettiğiniz çalışkanlık.
Ama çalıştığınızı hatta çalışmadığınızı ilk gördüğünde anlayabilecek, hayata geçirebilecek ve farklı işlerle harmanlayabilecek olmak başarı ve zeka örneğidir.
Ama siz üniversiteye girmeyi başarı olarak görüyorsunuz, yaşamadığınız ve o arkadaşınız yaşadığı için sanırım.
Halbuki onun değil sizin hakkınızken size nasıl böyle şeyler söyler değil mi?
Sizin gibi çok insanı hazırlık sınıfımda tanıdım, bir de mezun olurken gördüğümde o kaf dağındaki burunlarımız hepimizin bir güzel sürtülmüştü.
Sizin de insanlık namına üniye girip, birkaç darbe almaya ihtiyacınız var.
Sırf bu sebepten umarım kazanırsınız.
Bu arada insan tanımadığı birine 'sen' diye hitap ettiğinde adabı muhaşeret kurallarından da sınıfta kalır.
Ve unutmayın, insan bildikçe, öğrendikçe yalnız küçülür...
joker senın arkadaşını haklı buldu sen ne anladın konu sahibiArkadaşın güzel tepki vermiş.
Tatlım ya, 5 değil 1.5 saatte üniye girdim ben, sana burada 5 dk da roman yazarım onu ne yapacağız gibi bir cevap verip illa hakaret duymak mı istiyorsunuz?Bi başını bi sonunu okudum notunu verdim. Bu kadar eminsen kendinden yüz yüze konuşalım bi. Çünkü 5 saatte yazılmış nasıl kendimi mükemmel ölçüde bi insan olarak gösteririm cümlelerine karnım tok. Hoşçakal.
ben de çıkıyorum iyi geceler konu sahibi yeni hedef bulup saldırsın başka bir şeyden anlamıyor çünküTatlım ya, 5 değil 1.5 saatte üniye girdim ben, sana burada 5 dk da roman yazarım onu ne yapacağız gibi bir cevap verip illa hakaret duymak mı istiyorsunuz?
Kusura bakmayın, o ben değilim.
Ama maalesef siz busunuz ve değiştirebileceksiniz gibi de görünmüyor.
Hoşçakalın...