- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 40
- Konu Sahibi Quennhazel
-
vermemekle en dogrusunu yapmissinniz. evet sizden istemesi hic yakisik almamis...vermeyin cunku sizden para isteme rahatligini gisteren erkek parayi geri odememe rahatligini da gosterebilir...kimse kusura bakmasin ama bir erkegin bir kadindan para istemesinden nefret ederim. ne sartta olursa olsun hos degil garip ve itici bir hareket...ben esimden isterken hala gurur yapiyorum ve ben kadinim ve ben evliyim . iyki vermemizsiniz...aman sakin...Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
Normal arkadaşken bile çekemedim sen düşün gerisini :)Bende dedim bi ara kafasi guzelmis arkadasin..
Mantiklisin.
ben mi yanlis okuyorum yoksa ilk mesaj "uzun yillardir suren bir iliskim var erkek ardasim benden borc para istedi diye baslamiyor mu? simdi normal arkadasa donmus olayBende dedim bi ara kafasi guzelmis arkadasin..
Mantiklisin.
ablasini karistirmaniz hos olmamis. veremeyecegim bende de yok demeniz yeterdi. akil vermeniz hos olmamis o da siz de tuhaf davranmissiniz sanirimBi hisse kapildigim fln yok ben alistirmak istemiyorum benden istemesine durumu iyi bekar olan ablasi var ondan almasini soyledim.
Bi hisse kapildigim fln yok ben alistirmak istemiyorum benden istemesine durumu iyi bekar olan ablasi var ondan almasini soyledim.
Borç vermemenizden çok su Ablasindan istesin takintiniz beni rahatsız etti sanırım. Vermek istememis olabilirsiniz hadi yine kendinizce sebepleriniz vardır, usulüyle reddedin. Ablasindan istesin ne demek?
Başkasının parasının hesabı kimseyi ilgilendirmez, yalnız yaşıyor bilmem nasıl harcıyor, benden cok kazaniyor vs diyorsunuz.
Ablasinin da kendine göre hesapları vardır, hayat standartını yüksek tutuyordur, kazandığına göre yaşamayı seviyordur, odemesi vardır, evlenecektir vs.. bunları biliyor olmanız bile ayıp bence.
Yok tatlım biz şapşikle yazışıyoruz öyle, konu sahibinin olayı ayrı. O arkadaş benim arkadaşım. Benzer bir olay yaşadım da onu örnek verdim sadece, şapşik de merak etmiş, sordu işte.ben mi yanlis okuyorum yoksa ilk mesaj "uzun yillardir suren bir iliskim var erkek ardasim benden borc para istedi diye baslamiyor mu? simdi normal arkadasa donmus olay
Normal arkadaşken bile çekemedim sen düşün gerisini :)
Aşırı hesapçı insanlarla yapamıyorum. Çok salıveren biri de değilim ama biraz ince fikirli olmak lazım.
Düşünse dese ki bu kız öğrenci, çalışmıyor, var mı yok mu belli olmaz, e zengin kızı da değil. Olsa, içinden gelse yapar zaten, ben de bu zamana kadar çorap bile almadım zaten. Ama yok işte!
Bak şimdi arada bir çıktığımızda 2-3 defa kahveleri, işte ufak tefek şeyleri ödemiştir. Ama ben elimi cebime atıyordum, o izin vermiyordu. Ki şu da var, görüşmek isteyen o oluyordu. Bir de ben öyle dışarıda yiyen içen biri değilimdir. Öyle masraf çıkarmam zaten, yılın 350 günü diyetteyim zaten
Ama çalışırken, param varken paylaşmayı seven biriydim, çevremdekilere bir şeyler alırdım. Ama şimdi öğrenciyim, burs bana yetiyor ancak zaten.
ay pardon corba yapmisim simdi anladim kusura bakmayin kizlarYok tatlım biz şapşikle yazışıyoruz öyle, konu sahibinin olayı ayrı. O arkadaş benim arkadaşım. Benzer bir olay yaşadım da onu örnek verdim sadece, şapşik de merak etmiş, sordu işte.
Haha, okudugunu dusundugunle, asil gercekler bagdasiyor zaten canim. dogru dusunuyosyn.ben mi yanlis okuyorum yoksa ilk mesaj "uzun yillardir suren bir iliskim var erkek ardasim benden borc para istedi diye baslamiyor mu? simdi normal arkadasa donmus olay
Ayy size inanmiyorum 4 yildir birliktesiniz 500 tl istemis geri vereceginede eminsiniz ama veremem diyosunuz nasil dediginizi anlamiyorum ben olsam verirdim bu sartlar altinda. Sizi daha yakin buluyo ablasindan demekki. O yuzden istemis ama siz hayir diyerek erkek arkadasinizi incittiniz bence yani fazla bi parada istememis hani yeni tanissaydinizda isteseydi burda vermeyin yazardim ama 4 yillik iliskiniz varmis keske veremem demeseydiniz biraz itici olmus bence.400 500 tl kadar filan istedi.Bu parayi toplu verecek kdr zengin degilim bende bi sekilde birikim yapmaya calisiyorum diye vermedim.
Sakın vermeUzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
Evlendiğinizde problemlerini ilk ablasına anlatır, ilk ailesiyle dertleşirse gücenmeyin ama o zaman.4 yil olacak geri vereceginden eminim ama veremem dedim vermedim de zaten beni yakin gorebilir ama gitsin en basiti ablasina soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?