- Konu Sahibi Quennhazel
-
Bi kac aydir calisiyorum ben de alistirmak istemem4 yıllık ilişkide bunu benden değil ablasından istese bozulur kavga çıkarırdım yani
Tabii ben çalıştığınız varsayımı ile söyledim bu babanızın verdiği harçlık ise olmaz da
Ablasinin da ondan istedigi oluyodu sesimi cikarmadimBir de herkes ailesinden istesin demiş de borcu ablası ondan istese ayy vermesin madem evlilik yoluna girdi artık ailesi sensin biriktirsin denir
Ben galiba ya çok safım ya da hayatımdaki adamlar farklı
Tabi duruml
Bi kac aydir calisiyorum ben de alistirmak istemem
Hayir daha ondan istemeden benden istedi.Ablasından da istemiştir belki. Ben böyle borç isteyenlere şöyle yapıyorum. Zor durumda yardım etmeyip akıl verenlere gıcık olurum. Örnek: Ablasından istesin. Eminim o da aklına gelmiştir. Ama senden istemiş işte. Mesela 500 istedi . O kadar yok ama 250 verebilirim diyorum. Ve veriyorum. Borcunu öderse ne ala. Ödemese de bir daha asla benden borç isteyemez. Hem benim vicdanım rahat ediyor. Hem bir daha ödemese bor muhabbeti olmuyor. Sen durumuna göre 100 ver mesela. Kaç yıllık sevgilin. Hatta ben şöyle yaparım. Ocak ta verdiysem geri ödemesi için epey bir süre tanırım. Mesela ama temmuz ayında vergi ödenecek o zamana kadar ödersin değil mi derim. Beni zor durumda bırakırsa defterden silerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?