• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir olmakta haksiz miyim? Yoksa gaddar miyim ben

Canim ben
Hayir daha ondan istemeden benden istedi.
Canim ben yenisiniz sandim.verme diye diye belirttim ki kinu 4.yillik bir sevgiliyse ve bu adam.senden.bugune kadar.hic oara istemediyse gercekten.ihtiyactir ve 4 yilda aranizda olusmayan.guven samiyeyet sonrasinda.hic olmaz bilemedim benim 6 yillik iliskim var istese ve benim.param.olsa kattiyen.yok diyemem insan utanir ;(

Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
son derece haklısın

4 yıllık ilişkide istenilen 400-500 mu gözünüze battı?
Geri vereceğine bu kadar eminseniz verin. Vermezse de karakterini öğrenmiş olursunuz. Ki bu da 400-500 lira eder.
Çalışır çalışmaz borç istedi benden diye düşünüyorsanız bu adamla nasıl yuva kuracaksiniz? Sizi kullandığı hissine kapılıyorsunuz açık açık.
Ablasindan istesin de garipmis. Sizi daha yakın görmüş belliki, bence buna memnun olun. ( tabi bunu sevdiğinize guveniyorsaniz soyleyebilirim)
Keyfi bir şey için istemediyse ben olsam bu miktarda bir parayi verirdim. Beni zengin de etmez fakir de.

4 senelik bir ilişkide böyle düşünmenizi garip buldum açıkcası. Sevgilinizin niyetinden bir şekilde şüphe duyduğunuz açık.
Ben çok zorda kalmadıkça borç istemeyi tercih etmezdim ama ola ki sevgilim istese ve niyetinde/davranışlarında beni rahatsız edecek birşey yoksa tereddüt dahi etmezdim vermekte. Ama niyetinden şüpheleniyorsam veya davranışları rahatsızlık verici ise ilişkiyi sürdüremezdim zaten.

Bi hisse kapildigim fln yok ben alistirmak istemiyorum benden istemesine durumu iyi bekar olan ablasi var ondan almasini soyledim.

Bi hisse kapildigim fln yok ben alistirmak istemiyorum benden istemesine durumu iyi bekar olan ablasi var ondan almasini soyledim.

Borç vermemenizden çok su Ablasindan istesin takintiniz beni rahatsız etti sanırım. Vermek istememis olabilirsiniz hadi yine kendinizce sebepleriniz vardır, usulüyle reddedin. Ablasindan istesin ne demek?
Başkasının parasının hesabı kimseyi ilgilendirmez, yalnız yaşıyor bilmem nasıl harcıyor, benden cok kazaniyor vs diyorsunuz.
Ablasinin da kendine göre hesapları vardır, hayat standartını yüksek tutuyordur, kazandığına göre yaşamayı seviyordur, odemesi vardır, evlenecektir vs.. bunları biliyor olmanız bile ayıp bence.

Bide saf mi davraniyo anlamadm ablam sehir disinda parasi zor yetiyo diye dusunuyo,akrabasi var ondan istesem geri almaz diyo mahcup olurum ama bana gelince gayet rahat
Size gelince rahat olmasının sebebi 4 yıllık bir ilişkiniz olması. 400 500 lira abartılı bi meblağ değil geri vereceginden de eminmişiniz. Bence ayıp etmişiniz. 9 yıllık birliktelikten sonra evlendik biz ve hiç senin paran benim param muhabbeti yapmadık. Öğrenciyken çok parasız kaldık yeri geldi o bana verdi yeri geldi ben ona verdim ve asla borç muhabbeti yapmadık. 3.5 yıllık evliyiz hala da para muhabbeti yapmayız.

Uzun yillardr suren bi iliskim var.Erkek arkadasim benden borc para istedi calisiyorum ama biriktirdgm parami bozup vermek istemedim.Ayrica benden borc isticegine kadar ablasi var isteyebilecegi durumu benden iyi olan ondan istesin cok bozuldum bu duruma.millet kiz arkadasina para yollar filan bnmki benden istiyo bide ssinir oldum
Ablasindan daha yakın görmüş demek ki sizi.uzun yıllardır da süren bi ilişkin varmış bence vermelisin.bende eşime çok para verdim üniversite zamanında. Şimdi hala anlatır minnet duyar.iiki varsin falan diye.

Ne alaka yaa ailesi dururken sizden istemesi tuhaf olmus....

4 yıllık ilişki ve 500 tl para. Bu kadar dert edilecek ne var ben anlayamadım. Herkes verme demiş ama ben seve seve verirdim. Ki yaptım da. Biz eşimle aynı dönemde öğrenciydik onun ihtiyacı olurdu ben yollardım, benim olurdu o yollardı. İkimiz de memur çocuğuyduk, zengin falan de değildik yani. 40 liram varken 20 yi ona yollamıştım ihtiyacı olduğunda. 10 yıl geçti Hala söyler onu mesela. Şimdi evliyiz çok şükür ve asla aramızda paranın lafı bile olmaz.

"Alışmasın" diyorsunuz ısrarla; ne kastettiğinizi anlamadım ben? İleride, ilişki ciddiye binince "Benim param yine benim param, senin paran ikimizin parası" yapmak mı istiyorsunuz? Neye alıştıracaksınız?

4 yıllık ilişkide 500 liranın lafı edilmez. Siz isteseniz ve varken o vermese dünyanın lafını yapardınız. Şaşırdım doğrusu. Ben adamın yerinde olsam ilişkiyi tekrar gözden geçirirdim. Bence hata yapmışsınız.

4 yillik ilişkide nasil bu kadar el gibisiniz. cocuk adina cok uzuldum dort yilini verdiğin insan senin hakkinda bunları dusunuyor cok uzucu.
burdaki kadınlara da sasiyorum gercekten. "4yillik Sevgilimden sıkısığım diye biraz borc istedim vermedi ablandan isteseydin dedi'' gibi bi konu acilmis olsaydi adami nasil topa tutardiniz.

400-500e az para diyenler olmuş hatta 3000 falan borç veririm diyenler olmuş, herkes gelirine göre konuşuyor. Konu sahibine sormak lazım aylık kazancın ne, aylık ne kadar artırabiliyorsun, kısaca 400-500 senin için ne ifade ediyor diye.
Bir de ne için borca ihtiyacı olmuş acaba veya hiç mi kenarda birikmişi yok da borç istiyor. Sorumsuz biri gibi geldi bana. Ucu ucuna mı yaşıyor bu adam?
Kendi açımdan bakarsam 4 yıllık bir ilişkide borç verirdim ama tabi karşımdaki kişi sorumsuz, ucu ucuna yaşayan hesapsız bir insan olmamalı.

Daha bana 1 kere hediye almamış, aramızda özel bir ilişkinin olmadığı, bir erkek arkadaşım ağzıyla benden doğum gününde hediye beklediğini söyledi. Ve evet almadım.
Kendi çalışıyor ediyor, fakat mutlu bir olayımı ona anlattığımda, bunu kutlayalım ne ısmarlıyorsun diyor. Dümdüz param yok deyince de, kızların parası olur deyip yüzsüzlük ediyor.
Erkekler de değişti, kız parası yeme derdindeler iyice. :KK14:

Berabermisiniz hala? Yok ayrildinizda gecmis zamanimi anlatiyosun?

Kendisi calismiyormu?
Neden sikisti bu ay?
Nereye gitti aylik?

Back
X