- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
sorun eşimin abisinin hanımı..eltim demiyorum çünkü sinir olmaya başladım..
biz bunnla çok iyi anlaşıyorduk.hatta kardeş gibiydik.ne derdimiz olursa olsn arar dertleşir çözüm aarardık birbirimize..
neredeyse hergün araşırdık.
eşimin abisi iflas ettikten sonra evliliğmiin ve hamileliğimin ilk aylarında 3 ay kadar bizde misafir oldular..
ses çıkarmadım eşimin hatrına..
birde drmlarına üzüldüüm için..birde kadınla iyi anlaştıgımızdan sorrn çıkarmadım hiç.
ama eşimin abisi yeni bir işe başlamasından dolayı sürekli şehir dışına gitmye başladı günlerce haftalarca gelmez oldu.
bu sırada eşimde yengesi ve çocuğuna abisi yokken sahip çıktı.
ne ihtiyaçları varsa karşıladı maddi yönden..
çünkü kaynım önceden hep maddi olarak yardım edermiş bnlara..onn altında kalmak istemiyo.
ama bu artık abartılı bir samimiyete döndü.kadın işi dştükçe çocğu kullanmaya başladı..
eşim yeğenine canını verir.
oda bnu bilerek hep bn kllandı ama eşim hiç farkına varmıyor.
bişelerin acısını çıkarmaya çalışıyo kadın..
halbuki eşimin aldıgı maas ancak kendi evine yetiyo..
laf arasında söylüyorum kadına şukadar borç var ödeme emri gelmiş falan diye ama hiç umursamadan devam ediyo.
eskiden yapılan yardımda benm ne çıkarım varki.
kaldıki altınlarımı abisine verdm evlendiğimde iflastan hemen önce belki kurtarır diye..
abisi için çekilen kredide var biz ödüyoruz bunuda.ama eşim hala minnet borc oldugnu sanıyo..
neyse.
hergün aramalar hergün çocuğa bişeyler istetmeler falan..
birde çocuk okadar kıskanç ki bebeğim doğdğunda kapı süsü aldık diye amcacım bu çok güzzel keşke bendede olsa falan diyerek aldırdı.
sorn almasında değil.
abisinin işleri kötü oldugundan beri bnm eşim herkesin ihtiyacını karşılamaya başladıgı için bizde sıkıştık haliyle..
borçlarımız olmaya başladı.ben eşime kıyıp bişeyler aldırmazken onlar herzaman saçma sapan şeyler aldırır oldu.
mesela bebeğime bişeyler almak isterken küçük kız arayıp haftanın 3-4 günü et döneri istemeye başladı..
en pahalı yere alıştıkları için ordan götürüyo eşim..
durumları kötü her gün etli yemek yiyolar.
eşimin kendi kasabı var ordan getirtmesi için eşimi arıyolar ama doğal olarak siparişi getiren adama tembih ediyo ödemeyi alma diye..bunu bile bile hala eşimi araıyo..
görümceme gidecek eşimi arıyo pazara gidecek eşimi arıyo..
kv gidicek eşimi arıyo..
bana bile geleceğinde eşimi arıyo..
adam işyerinde evin durumun ne bilecek.
hatta bize sormadan diğer bekar olan kaynımla anlaşmış bana yemeğe geliyo..
son dk been arayıp söylemesem bana geleceğini bilmicem..
geçen sinirlendm ve söyledm herşeyi gidip anlatma yengene maşallah herşeyide senden duyuyo ddm.
biryere gidilince evin hanımı aranır evle alakası olmayan bekar bir adam değil ddm..
tartıştık eşimle baya hatta ayagı kırıldı tartışmamızda
eşim çok iyi biridir ayagı bnm yüzümden kırıldı ve bir özrümde barıştı benden
bnda geçtm.
eltimin ikiyüzlülüğü..eşimde dahil herkes melek görüyo.ama asıl düşüncelerini ben biliyorum..
kv hakkında demediğini koymaz bana..görümcem hakkında herşeyi söler kayınlarını kötüler falan..
geçenlerde kv le tartışmamız oldu ve bun hakkında eşime beni kötülemiş yengesi..
kendi annem nasıl laf söyleynce küsmüyoruz zorumuza gitmiyosa artık senn annende bnm annem onada küsmemek lazım esmer yanlış yapıyo yapmamalı falan demiş..yani kendni melek göstermiş beni eşime karşı kötülemiş...
napmaya çalışyo acaba bnu çok merak ediyrum..
varmı bir fikriniz? bu durumdan da çok rahatsızım.. eşimi her ne olursa olsun aramasından..
diğer kaynım bekar onu neden aramıyo?
uzun oldu biliyorum ama en sade hali bu..
biz bunnla çok iyi anlaşıyorduk.hatta kardeş gibiydik.ne derdimiz olursa olsn arar dertleşir çözüm aarardık birbirimize..
neredeyse hergün araşırdık.
eşimin abisi iflas ettikten sonra evliliğmiin ve hamileliğimin ilk aylarında 3 ay kadar bizde misafir oldular..
ses çıkarmadım eşimin hatrına..
birde drmlarına üzüldüüm için..birde kadınla iyi anlaştıgımızdan sorrn çıkarmadım hiç.
ama eşimin abisi yeni bir işe başlamasından dolayı sürekli şehir dışına gitmye başladı günlerce haftalarca gelmez oldu.
bu sırada eşimde yengesi ve çocuğuna abisi yokken sahip çıktı.
ne ihtiyaçları varsa karşıladı maddi yönden..
çünkü kaynım önceden hep maddi olarak yardım edermiş bnlara..onn altında kalmak istemiyo.
ama bu artık abartılı bir samimiyete döndü.kadın işi dştükçe çocğu kullanmaya başladı..
eşim yeğenine canını verir.
oda bnu bilerek hep bn kllandı ama eşim hiç farkına varmıyor.
bişelerin acısını çıkarmaya çalışıyo kadın..
halbuki eşimin aldıgı maas ancak kendi evine yetiyo..
laf arasında söylüyorum kadına şukadar borç var ödeme emri gelmiş falan diye ama hiç umursamadan devam ediyo.
eskiden yapılan yardımda benm ne çıkarım varki.
kaldıki altınlarımı abisine verdm evlendiğimde iflastan hemen önce belki kurtarır diye..
abisi için çekilen kredide var biz ödüyoruz bunuda.ama eşim hala minnet borc oldugnu sanıyo..
neyse.
hergün aramalar hergün çocuğa bişeyler istetmeler falan..
birde çocuk okadar kıskanç ki bebeğim doğdğunda kapı süsü aldık diye amcacım bu çok güzzel keşke bendede olsa falan diyerek aldırdı.
sorn almasında değil.
abisinin işleri kötü oldugundan beri bnm eşim herkesin ihtiyacını karşılamaya başladıgı için bizde sıkıştık haliyle..
borçlarımız olmaya başladı.ben eşime kıyıp bişeyler aldırmazken onlar herzaman saçma sapan şeyler aldırır oldu.
mesela bebeğime bişeyler almak isterken küçük kız arayıp haftanın 3-4 günü et döneri istemeye başladı..
en pahalı yere alıştıkları için ordan götürüyo eşim..
durumları kötü her gün etli yemek yiyolar.
eşimin kendi kasabı var ordan getirtmesi için eşimi arıyolar ama doğal olarak siparişi getiren adama tembih ediyo ödemeyi alma diye..bunu bile bile hala eşimi araıyo..
görümceme gidecek eşimi arıyo pazara gidecek eşimi arıyo..
kv gidicek eşimi arıyo..
bana bile geleceğinde eşimi arıyo..
adam işyerinde evin durumun ne bilecek.
hatta bize sormadan diğer bekar olan kaynımla anlaşmış bana yemeğe geliyo..
son dk been arayıp söylemesem bana geleceğini bilmicem..
geçen sinirlendm ve söyledm herşeyi gidip anlatma yengene maşallah herşeyide senden duyuyo ddm.
biryere gidilince evin hanımı aranır evle alakası olmayan bekar bir adam değil ddm..
tartıştık eşimle baya hatta ayagı kırıldı tartışmamızda

eşim çok iyi biridir ayagı bnm yüzümden kırıldı ve bir özrümde barıştı benden

bnda geçtm.
eltimin ikiyüzlülüğü..eşimde dahil herkes melek görüyo.ama asıl düşüncelerini ben biliyorum..
kv hakkında demediğini koymaz bana..görümcem hakkında herşeyi söler kayınlarını kötüler falan..
geçenlerde kv le tartışmamız oldu ve bun hakkında eşime beni kötülemiş yengesi..
kendi annem nasıl laf söyleynce küsmüyoruz zorumuza gitmiyosa artık senn annende bnm annem onada küsmemek lazım esmer yanlış yapıyo yapmamalı falan demiş..yani kendni melek göstermiş beni eşime karşı kötülemiş...
napmaya çalışyo acaba bnu çok merak ediyrum..
varmı bir fikriniz? bu durumdan da çok rahatsızım.. eşimi her ne olursa olsun aramasından..
diğer kaynım bekar onu neden aramıyo?
uzun oldu biliyorum ama en sade hali bu..