• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir olmaya başladım....

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
sorun eşimin abisinin hanımı..eltim demiyorum çünkü sinir olmaya başladım..
biz bunnla çok iyi anlaşıyorduk.hatta kardeş gibiydik.ne derdimiz olursa olsn arar dertleşir çözüm aarardık birbirimize..
neredeyse hergün araşırdık.
eşimin abisi iflas ettikten sonra evliliğmiin ve hamileliğimin ilk aylarında 3 ay kadar bizde misafir oldular..
ses çıkarmadım eşimin hatrına..
birde drmlarına üzüldüüm için..birde kadınla iyi anlaştıgımızdan sorrn çıkarmadım hiç.
ama eşimin abisi yeni bir işe başlamasından dolayı sürekli şehir dışına gitmye başladı günlerce haftalarca gelmez oldu.
bu sırada eşimde yengesi ve çocuğuna abisi yokken sahip çıktı.
ne ihtiyaçları varsa karşıladı maddi yönden..

çünkü kaynım önceden hep maddi olarak yardım edermiş bnlara..onn altında kalmak istemiyo.
ama bu artık abartılı bir samimiyete döndü.kadın işi dştükçe çocğu kullanmaya başladı..
eşim yeğenine canını verir.
oda bnu bilerek hep bn kllandı ama eşim hiç farkına varmıyor.
bişelerin acısını çıkarmaya çalışıyo kadın..
halbuki eşimin aldıgı maas ancak kendi evine yetiyo..
laf arasında söylüyorum kadına şukadar borç var ödeme emri gelmiş falan diye ama hiç umursamadan devam ediyo.
eskiden yapılan yardımda benm ne çıkarım varki.
kaldıki altınlarımı abisine verdm evlendiğimde iflastan hemen önce belki kurtarır diye..
abisi için çekilen kredide var biz ödüyoruz bunuda.ama eşim hala minnet borc oldugnu sanıyo..
neyse.

hergün aramalar hergün çocuğa bişeyler istetmeler falan..
birde çocuk okadar kıskanç ki bebeğim doğdğunda kapı süsü aldık diye amcacım bu çok güzzel keşke bendede olsa falan diyerek aldırdı.
sorn almasında değil.
abisinin işleri kötü oldugundan beri bnm eşim herkesin ihtiyacını karşılamaya başladıgı için bizde sıkıştık haliyle..
borçlarımız olmaya başladı.ben eşime kıyıp bişeyler aldırmazken onlar herzaman saçma sapan şeyler aldırır oldu.
mesela bebeğime bişeyler almak isterken küçük kız arayıp haftanın 3-4 günü et döneri istemeye başladı..
en pahalı yere alıştıkları için ordan götürüyo eşim..
durumları kötü her gün etli yemek yiyolar.
eşimin kendi kasabı var ordan getirtmesi için eşimi arıyolar ama doğal olarak siparişi getiren adama tembih ediyo ödemeyi alma diye..bunu bile bile hala eşimi araıyo..
görümceme gidecek eşimi arıyo pazara gidecek eşimi arıyo..
kv gidicek eşimi arıyo..
bana bile geleceğinde eşimi arıyo..
adam işyerinde evin durumun ne bilecek.
hatta bize sormadan diğer bekar olan kaynımla anlaşmış bana yemeğe geliyo..
son dk been arayıp söylemesem bana geleceğini bilmicem..
geçen sinirlendm ve söyledm herşeyi gidip anlatma yengene maşallah herşeyide senden duyuyo ddm.
biryere gidilince evin hanımı aranır evle alakası olmayan bekar bir adam değil ddm..
tartıştık eşimle baya hatta ayagı kırıldı tartışmamızda :(
eşim çok iyi biridir ayagı bnm yüzümden kırıldı ve bir özrümde barıştı benden :(
bnda geçtm.

eltimin ikiyüzlülüğü..eşimde dahil herkes melek görüyo.ama asıl düşüncelerini ben biliyorum..
kv hakkında demediğini koymaz bana..görümcem hakkında herşeyi söler kayınlarını kötüler falan..
geçenlerde kv le tartışmamız oldu ve bun hakkında eşime beni kötülemiş yengesi..
kendi annem nasıl laf söyleynce küsmüyoruz zorumuza gitmiyosa artık senn annende bnm annem onada küsmemek lazım esmer yanlış yapıyo yapmamalı falan demiş..yani kendni melek göstermiş beni eşime karşı kötülemiş...
napmaya çalışyo acaba bnu çok merak ediyrum..
varmı bir fikriniz? bu durumdan da çok rahatsızım.. eşimi her ne olursa olsun aramasından..
diğer kaynım bekar onu neden aramıyo?
uzun oldu biliyorum ama en sade hali bu..

klavyede bazı tuşlr basmıyo takılıyo ondan eksik olmuş bzı harfler kusura bakmayın..

eltinizi çok şımartmışsınız, eşinizle bu konuyu konuşmuşsunuzdur mutlaka... o ne diyor?

esınızdekıde ıyı nıyetı gecmıs baska bı boyuta gecmıs,
eltinizin sizi kıskanma ihtimali varmı?
evet kendı kocası ve bekar kaynınız varken ne alaka sızın esınız?

Eşinizi kullandığı bariz..
Ama bunun yanında da aklınıza kötü bir şey getirmek istemem ama
Genede eşinize karşı bir ilgisi olabilir mi her şeyde onu araması falan..
Eşinizi kenara çekin ve artık bir mesafe koymasını isteyin
Gene yardım etsin bir şey diyemem
Ama en azından telefon trafiği kesilsin
Tartışmayın sadece tatlı dille onun seni aramasından rahatsız oluyorum karın olarak falan
Biraz cilveyle halledebilirsiniz diye düşünüyorum :31:
Allah yardımcınız olsun hayırlı evlat etsin bebişinizi inşallah:16:

sorumsuz düşüncesiz bir kadın gibi görünüyor elti
ne yapsan boş
bırakacaksın zamana kendi gözleriyle görürlerse kadının fettanlığını ozaman anlarlar.

esınızdekıde ıyı nıyetı gecmıs baska bı boyuta gecmıs,
eltinizin sizi kıskanma ihtimali varmı?
evet kendı kocası ve bekar kaynınız varken ne alaka sızın esınız?
hadi kendi kocası şehir dışına çıkıyo onu geçtm..
benm eşim çok iyi niyetli ve bunu kullanmasını çok iyi biliyo.benm eşim hiçbişeye hayır diyemezzz :(
Eşinizi kullandığı bariz..
Ama bunun yanında da aklınıza kötü bir şey getirmek istemem ama
Genede eşinize karşı bir ilgisi olabilir mi her şeyde onu araması falan..
Eşinizi kenara çekin ve artık bir mesafe koymasını isteyin
Gene yardım etsin bir şey diyemem
Ama en azından telefon trafiği kesilsin
Tartışmayın sadece tatlı dille onun seni aramasından rahatsız oluyorum karın olarak falan
Biraz cilveyle halledebilirsiniz diye düşünüyorum :31:
Allah yardımcınız olsun hayırlı evlat etsin bebişinizi inşallah:16:
bunu bana bikaç kişide söyledi.ilgi konusunu yani..ama düşünmek istemiyorum bunu...
eşim değil kadın arıyo.kızını kullanarakk..
bunu söyledim cnm rahatsızlıgımı dile getirdim.
ama eşime okadar kimsesiz numarası yapıyo ki anlatamam..kendi ailesi var onları aramaz..
eltinizi çok şımartmışsınız, eşinizle bu konuyu konuşmuşsunuzdur mutlaka... o ne diyor?
konuştum ama o hep iyi tarafında bakıyo..diğer kaynım bekar oldug için hovard a biraz.nişanlı ama durgn değil.
sorumsz diye onu aramıyo.yani reddedilmemek için bnm eşimi arıyo..

sorumsuz düşüncesiz bir kadın gibi görünüyor elti
ne yapsan boş
bırakacaksın zamana kendi gözleriyle görürlerse kadının fettanlığını ozaman anlarlar.
görmez cnm..
eşimin gönlünü bu yönde çok iyi fethettmiş.yani masum zavallı biri gibi görünerekk.ama ben biliyorum ne oldugunu..

O zaman kadını eve kabul etmeyin
Hep bir bahaneniz olsun kayınvalidenizle artık kim varsa onlarla çok iyi olun
Ama eltinizi dışlayın sizi kullanması dayanılmaz bişey
İflas ettiyse etti insan yüzsüz olmasın
İnsanın her zaman durumu olucak diye bir şey yok ki
Yok diyende her şeye yardım etmeye çalışandan daha çok var eminim
Ama sorun eşinizin olduğunu düşünüyorum onu halletmeye çalışın sizin de çocuğumuz olucak falan huyunu iyi bilirsiniz.
Kadının aradığını anladım zaten demem o ki;
Telefonu açmasın geri dönmesin falan
Ama önemli olan bunu eşinize uygun bi dille anlatmak.
Ben evli değilim yaşımda sizden küçüktür mutlaka
Sadece bende erkek arkadaşımla bi kız arkadaşım arasında yaşamıştım bu durumu
Kız arkadaşım erkek arkadaşımla devamlı konuşup gelip bana anlatırdı
Bende erkek arkadaşıma söyledim bir daha sadece merhaba merhaba
Tabi evlilikle sevgililik farklı işler
Siz en iyisini bilirsiniz naçizane fikirlerim işte sadece:44:

bana öyle geliyorki eşime beni kötü göstermek...
çünkü ben asla rol yapamam.
biriyle kötüysem kötüyümdür..
ama o öyle değil..
görümcemle kv le aramızda bir tartışma geçti ve ben kısa bir süre onlarla görüşmeyeceğimi eşime söylemiştim.
görümceme kv giderken eşimi araması bu yüzden olabilir..
yani eşimin ailesiyle iyi geçindiğini göstermek...
eline ne geçecekse..

O zaman kadını eve kabul etmeyin
Hep bir bahaneniz olsun kayınvalidenizle artık kim varsa onlarla çok iyi olun
Ama eltinizi dışlayın sizi kullanması dayanılmaz bişey
İflas ettiyse etti insan yüzsüz olmasın
İnsanın her zaman durumu olucak diye bir şey yok ki
Yok diyende her şeye yardım etmeye çalışandan daha çok var eminim
Ama sorun eşinizin olduğunu düşünüyorum onu halletmeye çalışın sizin de çocuğumuz olucak falan huyunu iyi bilirsiniz.
Kadının aradığını anladım zaten demem o ki;
Telefonu açmasın geri dönmesin falan
Ama önemli olan bunu eşinize uygun bi dille anlatmak.
Ben evli değilim yaşımda sizden küçüktür mutlaka
Sadece bende erkek arkadaşımla bi kız arkadaşım arasında yaşamıştım bu durumu
Kız arkadaşım erkek arkadaşımla devamlı konuşup gelip bana anlatırdı
Bende erkek arkadaşıma söyledim bir daha sadece merhaba merhaba
Tabi evlilikle sevgililik farklı işler
Siz en iyisini bilirsiniz naçizane fikirlerim işte sadece:44:

cnm bnm tşk ederim güzel düşünmüşsün.
eşimle konştum açık açık değil ama söyledm rahatsızlıgımı.ama bu kız arkadaş gibi değil ki.
yengesi işte.
ben söyleyince kıskandıgımı düşünüyo.
çünkü yengesi okadar masumaneymiş gşbi yapıyo ki yapacagını.
habersizmiş gibi.
dediğim gibi eşimde saf böyle şeylere pek bakmaz..
eşimde kondurmıyo tabiki.bnm kuruntum oldugnu düşünüyo.
ben eve kabul etsem etmesem haberim olmuyoki geleceğinden.gelirken duyuyorum ben..
b arada yaşım 26 :)
bebeğim doğdu ona bişey lazımken ben kıyamıyorum eşime ama başkaları keyfi olarak aldırıyo :(

bi cinnet herşeyi çözer

:1::1::9:
Çok iyi fikirmiş bu :1:
Sizden tam tamına 7 yaş küçüğüm
Tepkinizi vermenizin zamanı gelmişte geçiyo
Kıskanıyorum diyin ne olacak ki
Sana yakın olmasını istemiyorum de yengende olsa sadece ben seni aramak istiyorum bi yere giderken falan işin yolu birazda cilve gibi geliyo bana :16:
Aranızdaki aşk kuvvetliyse romantik bi anda her şey halledilebilir gibi :6:

:1::1::9:
Çok iyi fikirmiş bu :1:
Sizden tam tamına 7 yaş küçüğüm
Tepkinizi vermenizin zamanı gelmişte geçiyo
Kıskanıyorum diyin ne olacak ki
Sana yakın olmasını istemiyorum de yengende olsa sadece ben seni aramak istiyorum bi yere giderken falan işin yolu birazda cilve gibi geliyo bana :16:
Aranızdaki aşk kuvvetliyse romantik bi anda her şey halledilebilir gibi :6:

cilve sökmüyo cnm :)
ona göre ben kıskanç kuruntulu biri gibi görünüyorum..
farklı bişey anlatılmaz..yengesi ona emanetmiş gibi hissediiyo çünkü yengesi bu konda onu hep pohpohlarrrr:47::47::47:
eşimde böyle durumlarda mantık öne çıkarr:47::47:

Canım içinde bulunduğun durum çok kötüymüş gerçekten Allah sabrını versin. Acaba eşinin abisiyle ya da kayınvalidenle konuşsan rahatsızlığını etkili olurmu?

Ne desem bilemedim ki..
Erkeğin huyları da önemli bu gibi durumlarda
Benim tecrübem buraya kadarmış demek ki.:44:
Ama sinir olmamak elde değil gene iyi sabrediyorsunuz
Rabbim sabır versin :26:
Siz genede çok stres yaşamamaya çalışın bebeğiniz hissedebilir onu düşünün :31:

çok afedersiniz ama eltinizin kocası nerede? kendin kazan-kendin ye yapıyor herhalde. şimdi bu dediğimi yapmayın tabi ama ben olsam sağlam bir taksit yapardım öde öde bitmeyecek türden. bütün aylığı gerekirse oraya yatırır ama eltime 1 lira bile vermezdim. hasta değil, sakat değil, kocası yok da değil. bu sömürüden de öte bir durum artık. ara bozmasına birşey demiyorum, klasik bir olay ama para olayını bir şekilde kesmek gerek. gerekirse açın telefonu eşinizin abisiyle konuşun, aylık göndersin kocanıza, özelliklee kocanıza göndersin madem ihtiyaçlar ondan karşılanıyor.. inanın eltiniz para konusundan sonra birdaha telefon bile etmez, kendi hesabına yatırılmasını söyler :)

Canım içinde bulunduğun durum çok kötüymüş gerçekten Allah sabrını versin. Acaba eşinin abisiyle ya da kayınvalidenle konuşsan rahatsızlığını etkili olurmu?

ah cnm ah..
söylersem ben kötü olurum..
herkesi bu yolla cezbetmş bir kadın..
kv e yapmadıgı yalakalık yok, o yüzden kıskanç konumunda olurm.herkes üstüme gelir
ben bu işi kadınla halletmek istiyorum..bir strateji belirlemek gerek ama nasıl..
açık açık söyleyerek değil dolaylı olarakk...

o cinnete eşim ayagından oldu :)
ve hiçbirşey anlamadıgını söylüyo b tartışmada..
çünkü ona değil bana görünüyo herşey..

ayağa değil kafaya çalış
belki dank eder
eşinin tel.inde gizlice eltini engelli listesine at
arasın dursun.

Ne desem bilemedim ki..
Erkeğin huyları da önemli bu gibi durumlarda
Benim tecrübem buraya kadarmış demek ki.:44:
Ama sinir olmamak elde değil gene iyi sabrediyorsunuz
Rabbim sabır versin :26:
Siz genede çok stres yaşamamaya çalışın bebeğiniz hissedebilir onu düşünün :31:
cnm tşk ederim fikirlerin için.
erkeğin hyu değil uyanıklııgı önemli..
yanlışlıkla kızının aradığını söylersen bana bende altında bişey aramam dmi..:31:
çok afedersiniz ama eltinizin kocası nerede? kendin kazan-kendin ye yapıyor herhalde. şimdi bu dediğimi yapmayın tabi ama ben olsam sağlam bir taksit yapardım öde öde bitmeyecek türden. bütün aylığı gerekirse oraya yatırır ama eltime 1 lira bile vermezdim. hasta değil, sakat değil, kocası yok da değil. bu sömürüden de öte bir durum artık. ara bozmasına birşey demiyorum, klasik bir olay ama para olayını bir şekilde kesmek gerek. gerekirse açın telefonu eşinizin abisiyle konuşun, aylık göndersin kocanıza, özelliklee kocanıza göndersin madem ihtiyaçlar ondan karşılanıyor.. inanın eltiniz para konusundan sonra birdaha telefon bile etmez, kendi hesabına yatırılmasını söyler :)
eşim evini asla ihmal etmez.
nekadar taksit yaparsam yapıyım dışarı borçlanır bu defa..
dedim ya minnet borc oldugunu düşünüyo.
yengesinide abisinin hanımı oldugu için bukadar düşünüyo..
abisi kazandıgını borçlarına veriyo dünyalar kadar borç yapmış kurtarırım diye ama olmadı borçlar kaldı.
altınlarımda bu yolda gitti zaten :( ben evlenmeden önce abisi napmışsa yapmış yardım olarak peki benm ne sucum var?
bide kadının eşimi her gün mutlaka araması kızına aratması beni kötü kendini çok geçimli bir gelin gibi göstermesi beni çıldırtıyo.
yalnızca maddiyat olsaydı bukadar sinir olmazzdım kadına...

Back
X