- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
Nee çocuğu da mı yok?Çocukluk mu yaptı? Valla tek kelime anlamadım şimdi? Alla alla anlayan var mı hakket?
Yok be guzelim cocukta yok olsa dukkan senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nee çocuğu da mı yok?Çocukluk mu yaptı? Valla tek kelime anlamadım şimdi? Alla alla anlayan var mı hakket?
Yok be guzelim cocukta yok olsa dukkan senin.
Ay tuhaf olan sensin. Ben de ilk okuduğumda kuşum anladım. Sonra yeniden okudum.
Derdini güzel anlatmazsan olağan değil mi bunlar?
İpekcim bunu konu sahibine itafen yazdın heralde demi tatlım:)) hayır üstüme aliniyimmi bilemedim.
yok bacım yok halen anlamıs değilimm![]()
Kelime dahi anlaşılmıyor ki..
Bir de gülüyor. Komik yani..
Gunlerdir kusum onun cocukluklari yuzunden bir ozur bile dilemedi tek kelime etmedik yan yana iki yabanci gibi yatiyoruz uyuyunca beyefendide bir sarilmalar bir sirnasmalar belkide uyuyo numarasi yapiyor..gicik..
üf bende cocukları anladım nası okuyorsak konu ne tam olarak yanı belkı kırılmıstır o yuzden ozur dilemıyordur
Kelime dahi anlaşılmıyor ki..
Bir de gülüyor. Komik yani..
Konuyu anlatmıyo
Nasıl anlamazsınız ben mesajlarımı bile böyle yazıyorum telefonda ama hiç başıma böyle yanlış anlaşılmalar gelmedi
Ay yeter Mune konumu kapat filan diyo
Bence üzerine gitmeyelim, kendi bilir artık
ay fransız kaldım konuya ayol![]()
Soru da sorulmuyo ki hem yetersiz konu açmış hem atarlanıyo
Ben bıraktım artık ister anlatsın ister anlatmasın
Akşam barışsın kocişiyle yeter
Mune konuyu kapatalimmi ?