- Konu Sahibi sirenamelita
-
canım sakin ol, haftanın birgünü gitmekten birşey olmaz.. ilk zamanlar öyle olur, sonra 2 haftada 1 olur, sonra ayda 1 e kadar uzar..
k.pederin düğününüz için çok masraf ettiyse, oğlu da ona yardım edecektir. takma kafana..
zamanla oturacak bazı şeyler.. küçük şeyleri kafanda büyütme..
keşke öyle bişey olsaydı..düğün yapıcam yapıcam dedi nikahtan evlendim hiç bir masraf etmedi bana taktığı bileziklerin parasını da eşim ödedi o elini hiç birşeye sürmedi ki
eşin ne diyor bu duruma, geri öder diyor mu?
ben 3 aylık evliyim eşim de ben de çalışıyoruz ve her hafta sonu c.tesi günleri kayınvalidemlere gidiyoruz 1 kere bile c.tesi pazarımı evde geçiremedim2.sorunum kayınpederim sorumsuz bi adam sürekli para istiyo evleneli 3 ay oldu ama hemen hemen 6,500 tl para gitti ona geri dönmemek üzere ödeyeceğim diyo ama ödemeyecek biliyorum kayınvalidemin bu paradan haberi yok işler çok karışık içinden çıkamıyorum çıkamadığım gibi git gide de batıyorum 3 ayda sinir sistemim alt üst oldu resmen of allahım yardım et bana
gitme konusunu çözebilirsin zamanla azaltabilirsin ama bu 3 ayda 6500 lira para neden veriliyor onu anlayamadım:26:
canım eğer acil bir durum söz konusu değilse bunun önüne mutlaka geçmelisin
ister iyilikle olmadı sert çık eşini engelle yoksa bu düzen böyle sürer ve sen daha çok sinir olursun[/QUOTE
bana bikeresinde naptınız kızım borçlarınız ne alemde altınları bozdurup borçlarınızı kapatsaydınız dedi ben de altınlara dokunmuyoruz borçları bi şekilde kapatıcaz onlar birikimimiz olarak kalsın dedim adam meğer ağzımı arıyomuşaltınların elimizde olduğunu öğrenince yüklenmeye başladı bize aldığı mobilyaların yarı parasını ödedik,kendi borçları varmış onlar için ona para verdik daha ufak tefek şeyleri saymıyorum bile
Kayınvalidenizin haberi neden yok bu para konusundan.
1. Bir ailenin icinde SAKIN AMA SAKIN gizli isler yapilmasin.
Kayinvalidene söylemen lazim, cünkü bir gün gelir kayinvalidede derki neden bana söylemediniz?
2. kayinpederin ne icin sizden o parayi aldi???Neden esin ve sen hemen verdiniz?
3. yeni evlisiniz söyle kocana, ikimizde calisiyoruz," ben seninle zaman gecirmek istiyorum " söyle.
Hafta sonunu ufak cocuklar gibi annenizin yaninda olmaniz sart degil.
Bak canim madem evlenmeyi biliyorsunuz, o zaman cocuk gibi davranmayi birakin, akilli olun, olgun davranin. Hafta sonu evini temizle, misafirinizi agirlayin, sevdiginiz insanlarla bulusun birseyler yapin.
Evinde ol, esinle beraber yemek yapin. Bu ne yaaa???
Bu kayinvaideye gitmekde ne oluyor her hafta sonu???Normal degil yani. madem esin ailesini cok seviyordu, bence daha büyüseydi sonra evlenseydiniz. Ayip ya. Ne bicim erkekler var bu zamanda.
Gencsiniz, gezion, tozun. kafayimi yediniz siz???
4. Kayinpedere söyleyin su tarihte o parayi geri istiyoruz cünkü su isimizi yapmamiz lazim diye.
Ona göre kayinpederde o vakte kadar toplasin ve size geri ödesin. Acik acik isteyeceksiniz paranizi...
Miymiylik yok. O kadar suspus olmayin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?