- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Ya şöyle ki bu konuya kadar fevkalade bir ilişkimiz vardı,beni fazlasıyla el üstünde tutardı,yani düştüğümü düşünmüyorum,benimde kafam karışınca o aynılarını yaptı,üstüne düşmemden ziyade,sizce gidişat ne haksız mıyım haklı mı oSadece dört ay için fazla üzerine düşmüyor musunuz ?
Ya şöyle ki bu konuya kadar fevkalade bir ilişkimiz vardı,beni fazlasıyla el üstünde tutardı,yani düştüğümü düşünmüyorum,benimde kafam karışınca o aynılarını yaptı,üstüne düşmemden ziyade,sizce gidişat ne haksız mıyım haklı mı o
Yoksa haklı olduğum halde kendimde mi aramaya başladım suçu
Yani cidden nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Yani cidden anlayamıyorumNe kadar da kendini bisey zannediyor!! Deger vermiyor ki sonunuzu gormuyormusmus.. Birak bacim kendine deger ver yol ver gitsin..
aynısını söyledim,yok diyor anlamıyorsun,zaten ayda bir ayda bir anca içer ben her içtiğimde sen böyle kızacaksın e tabi kızacam sabah 6ya kadar horon mu tepeyim be adam!!Ayrılık bencede mantıklı sizin için çünkü alkol kumar sigara uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar he deyince bırakılmıyor oda alkolü seçmiş
Hastayım dün geceyi hastanede geçirdim,hadi ya dedi :)İlişkinizin tüm detaylarını bilemem tabi ama siz haklısınız. Haber vermemesi, telefona bakmaması, çocuk gibi isminizi değiştirmesi hoş değil. Bunları bırakın tüm hata sizde bile olsa bunu kaçıp içip sızarak değil sizinle konuşarak çözmeli. Ya da ayrılmalı.
Yani cidden nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Yani cidden anlayamıyorum
aynısını söyledim,yok diyor anlamıyorsun,zaten ayda bir ayda bir anca içer ben her içtiğimde sen böyle kızacaksın e tabi kızacam sabah 6ya kadar horon mu tepeyim be adam!!
Aramızda başka bir zıtlıkta var,önceki konum kapandığı için yazamıyorum buraya,ona rağmen ben terk etmedim,onun yaptığı delirtiyor beni
Tüm gün haber alamamıştım o gün,dedim ki başına birşey geldi,çok korktum o yüzden aradım.Cok ustune düşüyorsun canim bukadr olmazki aradin birkac kez daha ne 50 defa ariyorsun gene oglan bagirip cagirmamis yaptiklarina, yaptigi yalnis seyler varsa birak uzak dur biraz o düşünsün benim esim cevap vermedigi zaman birdakine hic aramiyorum geri arayan arar zaten, nekadr cok sıkarsan sogur tabiki erkekler gelmez bukadr sıkmaya biliyorum kiziyorsun ama inan fazla ilgilenme
Aslında kaldırmadım,birden bu ego oluştu,bana karşı hiç böyle değildi,soğudu sanırımAyy göçüm havalara bak sen totosunu çok kaldirmıssin bu kadar üzerine düşme biraz rahat bırak
Ben tüm gün ulaşamamıştım,başına birşey geldi diye düşünüp aradım,içmeye gittiğini bilsem asla aramazdım.Bence geri çek kendini
Zaten olmayacaksınız belli zorlama olayı
Ayrıca ayrılma aşamasına gelmiştim sözleriyle kendini kandırma sen ondan ayrılamazsın yazdıklarından anladığım
birbirinizden farklısınız ve ortada ciddi bir fark var bu içki hep aranızdaki sorun olacak bence onurlu davranan sen ol zorlama ayrıl
Sen ayrılmazsan o ayrılacak her şekilde üzüleceksin en azından giden sen ol
İlişki de böyle bişey değil zaten karşındaki çocuk mu ki sürekli kızıp azarlayacaksın birde bir kişi 50 kere aranmaz bir kere aranır onun dönmesi beklenir
Tabiki değilim,anlam veremiyorum sadece,nasıl oldu,neden oldu,nerdeyse özür dileyeceğim o dereceKimseye mecbur olma nikahlı kocan değil sonuçta yolla gitsin
Çok üzerine dustugun için kendini vazgeçilmez zannetmiş kendini geri çek biraz baktin ilgisizliği devam ediyosa bitir en iyisi alkol kullaniyo ve sen hoşlanmıyorum diyosun bu zıtlaşma hayatınız boyunca devam ederTüm gün haber alamamıştım o gün,dedim ki başına birşey geldi,çok korktum o yüzden aradım.
İlgilenmeyide bıraktım 10 gündür var zaten soğukluk,daha aramız açıldı,şehir dışına çıktı haber vermedi :) Boş bırakmaya gelmiyor dedim adamı
Aslında kaldırmadım,birden bu ego oluştu,bana karşı hiç böyle değildi,soğudu sanırım
Hastayım dün geceyi hastanede geçirdim,hadi ya dedi :)
Bugünde bayıldım yolda rahatsızlığımdan ötürü,söylüyorum geçmiş olsun diyor.
Neden böylesin diyorum,kafam karışık napıcam bilmiyorum diyor,gözden çıkarmış beni.
Zoruma gidiyor ben yapmadığım halde o yaptı,ben önceden zilyon kere belirttim tek sözü aşıcaz aşkım seni seviyorum söz veriyorum aşıcaz oldu
Sen beni bırakırsan verem olurum sömürülerinden bence uzak dur Zaman'ında beni seven birlikte olmak için ağlayan bir erkek vardı inan çok boğucu yorucu ve sinir bozucu oluyor hatta içindeki tüm sevgi aşk herşeyi öldürüyorHastayım dün geceyi hastanede geçirdim,hadi ya dedi :)
Bugünde bayıldım yolda rahatsızlığımdan ötürü,söylüyorum geçmiş olsun diyor.
Neden böylesin diyorum,kafam karışık napıcam bilmiyorum diyor,gözden çıkarmış beni.
Zoruma gidiyor ben yapmadığım halde o yaptı,ben önceden zilyon kere belirttim tek sözü aşıcaz aşkım seni seviyorum söz veriyorum aşıcaz oldu
Çünkü 2 kadını idare edemeyecek kadar yoğun,bana bile zor zaman ayırıyordu kaldıki iş yerine falan da çok gittim,Aynen bende öyle düşünüyorum sebebi olmalı,alkolden alıştığı yaşamdan vazgeçemiyor galiba başka birşey düşünemiyorumaldatma vs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? beni yanlış anlamayın da. sizi gözden çıkarmasının bir sebebi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?