Sinir sistemimi çökertti

Ben tüm gün ulaşamamıştım,başına birşey geldi diye düşünüp aradım,içmeye gittiğini bilsem asla aramazdım.
O zamanlar ayrılmak istiyordum,şu an istemiyorum. Sanırım seviyorum..
Bence kaybetme korkusu yaşıyorsun sadece o giderse hayallerin yarım kalacak işte belki evliliğe gidecekti falan
Başına bişey gelse haberin mutlaka olur zaten Allah vermesin
Daha 21 yaşında hayatının baharındasın sabaha kadar orda burda içen adam ile evlilik yürümez zaten

Ona dedim ki,ayrılalım de bitsin ben senin bu tavırlarına katlanıyorum,ikilemde olmayı sevmiyorum,yanii ayrılmış olsa susup oturup ağlıcam ama demiyor ki
Gerçekten öyle,nasıl hazmettiniz peki,açıklaması neydi
Hayır o verem sömürü değil,hastayım ağır bir grip geçiriyorum reglde olunca mahvetti beni,bunu biliyor yani ondan ötürü değil :)
Haklısınız ama hazmedemiyorum galiba

Açıklama yok ki. Koskoca da adam hani 27-28 dik küçük de değildik. Hazmedemedim aklımı yitirecek gibi oldum, hayata küstüm. Ve ah ettim beddua ettim. Üç sene sonra döndü hayatı tepe taklak olmuş. Neden ayrılmıştın benden dedim bilmiyorum diyodu bana.

Haklıyı haksızı bilmem de ben 10 yıllık kocamla 4 saat haberleşmedim diye bu kadar olay yapmam

Adam bunalmıştır
Kocanızın akşam eve gideceğinizi biliyorsunuz ama,o her zaman iş çıkışı yazardı,bu sefer yazmadı.
O saatte evde göbeğini kaşıyor yada ailesiyle muhabbet ediyor olurdu,korktum
Diyorki barda içmedim,restoranda içtim :)))
Yahu farkı ne??
İçmişsin sonuç olarak.
Ayda yılda bir içiyorum diyor,e hoşlanmıyorum,sen hoşlanmıyorum dediğin herşeyi kestim huzursuz olma diye benim hoşlanmıyorum azalt demeye hakkım yok mu

Belkide dogru kisi o degildir

Yok işte anlamadın mı adam diyorki beni içkimle alkolümle kabul edeceksin benim hayatım böyle sen vazgeçmiş olabilirsin eyvallah ama aynı fedakarlığı ben yapmak istemiyorum ve yapmayacağım
Sana düşen ozaman ben bu ilişkiyi yürütemem diyerek yoldan çekilmen
Bunaltma adamı yürümeyecek sende biliyorsun bugün bitmezse diğer ay bitecek ve yine içki ana sebebi olarak bitecek
Adam da ayrılmak istiyor belli Ama senin zorlamanla şuan yürüyor bas tekmeyi onla avun 3-4 gün ağlar sonra unutursun sanki dünyada bir o var

Aslında bu sefer içki yüzünden değil başka şey yüzünden bitecek galiba,diğer konumda belirtince konum kapandı buraya yazarsam kapancak o yüzden yazamıyorum

Zaten hep oyle olur azicik deger görunce kacicak delik ararlar. Hep derim en iyi erkek ölü erkek
yani keşke ayrılmaya gittiğim akşam beni ikna edip aşacağız söz veriyorum demeseydi,ona da diyorum ne yani şimdi kafam karışmış olamaz mı diyor:))
Eee o zamandan bu zamana birşey değişmedi ki ben aynı ben

Aslında bu sefer içki yüzünden değil başka şey yüzünden bitecek galiba,diğer konumda belirtince konum kapandı buraya yazarsam kapancak o yüzden yazamıyorum
Okudum şimdi hatalı bir yoldasın bariz belli
Örf adet gelenek görenek inançlar bile aynıyken ilişkiler çok zor yürürken seninki macera aramak olmuş
Son olarak şöyle toparlayım belki çocuktaki heves aşk ilişki başlayınca sönmeye başladı önce aşarız yaparız ederizler öyle olmuyormuşa dönüşmeye başladı sonuçta ilişkinin yürümeyeceğini aslında ikinizde anladınız
Ayrılmaktan seni alıkoyanda kaybetme korkusu o kafasında bitirmiş ama senin zorlamanla bunu sana anlatamıyor
Ay ne uzun yazdım aynı şeyleri döndüre döndüre anlattım
Sonuç olarak ayrıl diyorum bu iş olmaz belli Zaman geçtikçe ayrılmak daha zor olacak ayrıl 4-5 gün bunalım takıl ağla zırla depresyona gir çık sonrasında dön normal hayatına

4 aylık ilişki bu kadar şeye göz yummaya değmez. Ayrılacaksaniz ayrilin yok ben ayrilmam derseniz de oturun çile çekin yanı. Yanlış kişinin peşinden bu kadar koşmak niye??

Galiba,sıkıldı benden.
Yanlış karar almak istemiyorum,yani beni terk et uğraştırma beni diyor.
Yorumlarınız yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum,hakkımda hayırlısı olsun inşallah
4 aylık ilişki bu kadar şeye göz yummaya değmez. Ayrılacaksaniz ayrilin yok ben ayrilmam derseniz de oturun çile çekin yanı. Yanlış kişinin peşinden bu kadar koşmak niye??
belki doğru adam ederim dedim ne biliyim..

Sen alkole karşısın o üst üste 3 akşam içebiliyor. Hem de hiç birinde nereye gittiğini sana söyleme gereği duymadan. Bu hesap vermek değil onu düşünen birine haber vermektir. Ama o senin boğduğunu düşünüyor.
Ben burada sevgi göremiyorum. Yani bu iş zor diyorum.

Kızacağımı bile bile 3 aksam neden diyorum,kavgalıyız zaten daha bi insanın içesi geliyor diyor,be adam ilişki bitmiş ne kavgası.
Herkes zor diyor

Kızacağımı bile bile 3 aksam neden diyorum,kavgalıyız zaten daha bi insanın içesi geliyor diyor,be adam ilişki bitmiş ne kavgası.
Herkes zor diyor

Ruh hali bahane ortam şahane. Kederliyim der içerler, keyifliyim der içerler. Bu böyle gider üzülen sen olursun.

Ben senin abarttığını düşünmüyorum. 3 gece üst üste alkol almak nedir? Ve de haber de vermiyor sana. Bu boğmak değil bence. Hayatında biri varsa, sevgilin varsa bu bir sorumluluktur. Haber vermesi gerekir. O telefonu açması gerekir. Hem merakta bırakıyor, hem de üst üste arayınca bunalıyor. Aynısını sen yapsan ne düşünürdü acaba??

alkol benim için sorun olurdu.

senin içinde görüyorum ki alkol sorun. onun yaptığını senden beklerdim. emin değilim vs diye.

bu durum ileride ilişkinizi kötü etkiler. yol yakınken sizde soğuyun.

Ruh hali bahane ortam şahane. Kederliyim der içerler, keyifliyim der içerler. Bu böyle gider üzülen sen olursun.
Hayır şu merette ne var anlamıyorum nasıl onu bana tercih ediyor
anlattım,ben böyle böyle yapsam nolurdu dedim,kötü durum çok kötü olurdu kızardım büyük tepki verirdim dedi,ama bana telden kızma kavga çıkarma vs vs dedi durdu,kafa karışıklığım geçer dedi geçmemiş.
Bende bidahakine aynısını yapayım dedim,gittiğin yerden alır eve bırakırım dedi.

alkol benim için sorun olurdu.

senin içinde görüyorum ki alkol sorun. onun yaptığını senden beklerdim. emin değilim vs diye.

bu durum ileride ilişkinizi kötü etkiler. yol yakınken sizde soğuyun.
1 ay önce içmeye gitti,2 gün yazmadım,emin değilim vazgeçemiyorsun dedim.
Aradı beni,herşayi aşıcaz söz veriyorum,beni bırakamazsın dedi,buna izin vermem dedi.
Sonuc bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…