- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi beyinerror
-
Bence kaybetme korkusu yaşıyorsun sadece o giderse hayallerin yarım kalacak işte belki evliliğe gidecekti falanBen tüm gün ulaşamamıştım,başına birşey geldi diye düşünüp aradım,içmeye gittiğini bilsem asla aramazdım.
O zamanlar ayrılmak istiyordum,şu an istemiyorum. Sanırım seviyorum..
Ona dedim ki,ayrılalım de bitsin ben senin bu tavırlarına katlanıyorum,ikilemde olmayı sevmiyorum,yanii ayrılmış olsa susup oturup ağlıcam ama demiyor kiÇok üzerine dustugun için kendini vazgeçilmez zannetmiş kendini geri çek biraz baktin ilgisizliği devam ediyosa bitir en iyisi alkol kullaniyo ve sen hoşlanmıyorum diyosun bu zıtlaşma hayatınız boyunca devam eder
Gerçekten öyle,nasıl hazmettiniz peki,açıklaması neydiÇok benzerini yaşadım. Bizim bir buçuk sene sürmüştü evlilik planları vardı güya ama böyle böyle kaça kaça ayrıldı benden. Ki bizim de hiç sorun yoktu, şiirler, ilanı aşklar. Yani bırakın naparsa yapsın. Dengesiz adam zor.
Hayır o verem sömürü değil,hastayım ağır bir grip geçiriyorum reglde olunca mahvetti beni,bunu biliyor yani ondan ötürü değil :)Sen beni bırakırsan verem olurum sömürülerinden bence uzak dur Zaman'ında beni seven birlikte olmak için ağlayan bir erkek vardı inan çok boğucu yorucu ve sinir bozucu oluyor hatta içindeki tüm sevgi aşk herşeyi öldürüyor
4 aylık bir birliktelik bu 24 yıllık bir evlilik değil bırak boşver kısmetse el getirir yel getirir sel getirir derler...
Ben senin bu hareketlerine içki içmene katlanamıyorum ikimizde yorulduk dinlenmek için birbirimize müsade edelim de ve bekle bakalım ne olacak
Ona dedim ki,ayrılalım de bitsin ben senin bu tavırlarına katlanıyorum,ikilemde olmayı sevmiyorum,yanii ayrılmış olsa susup oturup ağlıcam ama demiyor ki
Gerçekten öyle,nasıl hazmettiniz peki,açıklaması neydi
Hayır o verem sömürü değil,hastayım ağır bir grip geçiriyorum reglde olunca mahvetti beni,bunu biliyor yani ondan ötürü değil :)
Haklısınız ama hazmedemiyorum galiba
Kocanızın akşam eve gideceğinizi biliyorsunuz ama,o her zaman iş çıkışı yazardı,bu sefer yazmadı.Haklıyı haksızı bilmem de ben 10 yıllık kocamla 4 saat haberleşmedim diye bu kadar olay yapmam
Adam bunalmıştır
Diyorki barda içmedim,restoranda içtim :)))Bence kaybetme korkusu yaşıyorsun sadece o giderse hayallerin yarım kalacak işte belki evliliğe gidecekti falan
Başına bişey gelse haberin mutlaka olur zaten Allah vermesin
Daha 21 yaşında hayatının baharındasın sabaha kadar orda burda içen adam ile evlilik yürümez zaten
Herkese iyi akşamlar.
Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)
Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.
aslında hayat tarzlarımız herşeyimiz muthis zıttı,o beni ikna etti,aşacağız diye,ben sevince de gitme kararı aldıBelkide dogru kisi o degildir
Yok işte anlamadın mı adam diyorki beni içkimle alkolümle kabul edeceksin benim hayatım böyle sen vazgeçmiş olabilirsin eyvallah ama aynı fedakarlığı ben yapmak istemiyorum ve yapmayacağımKocanızın akşam eve gideceğinizi biliyorsunuz ama,o her zaman iş çıkışı yazardı,bu sefer yazmadı.
O saatte evde göbeğini kaşıyor yada ailesiyle muhabbet ediyor olurdu,korktum
Diyorki barda içmedim,restoranda içtim :)))
Yahu farkı ne??
İçmişsin sonuç olarak.
Ayda yılda bir içiyorum diyor,e hoşlanmıyorum,sen hoşlanmıyorum dediğin herşeyi kestim huzursuz olma diye benim hoşlanmıyorum azalt demeye hakkım yok mu
aslında hayat tarzlarımız herşeyimiz muthis zıttı,o beni ikna etti,aşacağız diye,ben sevince de gitme kararı aldı
Aslında bu sefer içki yüzünden değil başka şey yüzünden bitecek galiba,diğer konumda belirtince konum kapandı buraya yazarsam kapancak o yüzden yazamıyorumYok işte anlamadın mı adam diyorki beni içkimle alkolümle kabul edeceksin benim hayatım böyle sen vazgeçmiş olabilirsin eyvallah ama aynı fedakarlığı ben yapmak istemiyorum ve yapmayacağım
Sana düşen ozaman ben bu ilişkiyi yürütemem diyerek yoldan çekilmen
Bunaltma adamı yürümeyecek sende biliyorsun bugün bitmezse diğer ay bitecek ve yine içki ana sebebi olarak bitecek
Adam da ayrılmak istiyor belli Ama senin zorlamanla şuan yürüyor bas tekmeyi onla avun 3-4 gün ağlar sonra unutursun sanki dünyada bir o var
yani keşke ayrılmaya gittiğim akşam beni ikna edip aşacağız söz veriyorum demeseydi,ona da diyorum ne yani şimdi kafam karışmış olamaz mı diyor:))Zaten hep oyle olur azicik deger görunce kacicak delik ararlar. Hep derim en iyi erkek ölü erkek
Okudum şimdi hatalı bir yoldasın bariz belliAslında bu sefer içki yüzünden değil başka şey yüzünden bitecek galiba,diğer konumda belirtince konum kapandı buraya yazarsam kapancak o yüzden yazamıyorum
Galiba,sıkıldı benden.Okudum şimdi hatalı bir yoldasın bariz belli
Örf adet gelenek görenek inançlar bile aynıyken ilişkiler çok zor yürürken seninki macera aramak olmuş
Son olarak şöyle toparlayım belki çocuktaki heves aşk ilişki başlayınca sönmeye başladı önce aşarız yaparız ederizler öyle olmuyormuşa dönüşmeye başladı sonuçta ilişkinin yürümeyeceğini aslında ikinizde anladınız
Ayrılmaktan seni alıkoyanda kaybetme korkusu o kafasında bitirmiş ama senin zorlamanla bunu sana anlatamıyor
Ay ne uzun yazdım aynı şeyleri döndüre döndüre anlattım
Sonuç olarak ayrıl diyorum bu iş olmaz belli Zaman geçtikçe ayrılmak daha zor olacak ayrıl 4-5 gün bunalım takıl ağla zırla depresyona gir çık sonrasında dön normal hayatına
belki doğru adam ederim dedim ne biliyim..4 aylık ilişki bu kadar şeye göz yummaya değmez. Ayrılacaksaniz ayrilin yok ben ayrilmam derseniz de oturun çile çekin yanı. Yanlış kişinin peşinden bu kadar koşmak niye??
Kızacağımı bile bile 3 aksam neden diyorum,kavgalıyız zaten daha bi insanın içesi geliyor diyor,be adam ilişki bitmiş ne kavgası.Sen alkole karşısın o üst üste 3 akşam içebiliyor. Hem de hiç birinde nereye gittiğini sana söyleme gereği duymadan. Bu hesap vermek değil onu düşünen birine haber vermektir. Ama o seni onun boğduğunu düşünüyor.
Ben burada sevgi göremiyorum. Yani bu iş zor diyorum.
Kızacağımı bile bile 3 aksam neden diyorum,kavgalıyız zaten daha bi insanın içesi geliyor diyor,be adam ilişki bitmiş ne kavgası.
Herkes zor diyor
Hayır şu merette ne var anlamıyorum nasıl onu bana tercih ediyorRuh hali bahane ortam şahane. Kederliyim der içerler, keyifliyim der içerler. Bu böyle gider üzülen sen olursun.
anlattım,ben böyle böyle yapsam nolurdu dedim,kötü durum çok kötü olurdu kızardım büyük tepki verirdim dedi,ama bana telden kızma kavga çıkarma vs vs dedi durdu,kafa karışıklığım geçer dedi geçmemiş.Ben senin abarttığını düşünmüyorum. 3 gece üst üste alkol almak nedir? Ve de haber de vermiyor sana. Bu boğmak değil bence. Hayatında biri varsa, sevgilin varsa bu bir sorumluluktur. Haber vermesi gerekir. O telefonu açması gerekir. Hem merakta bırakıyor, hem de üst üste arayınca bunalıyor. Aynısını sen yapsan ne düşünürdü acaba??
1 ay önce içmeye gitti,2 gün yazmadım,emin değilim vazgeçemiyorsun dedim.alkol benim için sorun olurdu.
senin içinde görüyorum ki alkol sorun. onun yaptığını senden beklerdim. emin değilim vs diye.
bu durum ileride ilişkinizi kötü etkiler. yol yakınken sizde soğuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?