Sinir sistemimi çökertti

Eski konunu da okumuştum. Sizin durum fazlasıyla karışık. Şuan ki durumda sen çok üstüne düşmüşsün sürekli aramak nedir ya cevap vermiyorsa bekle zaten dönüş yapar. İçkiye karşı değilim ama fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum. Tabi ki haber vermesi gerekir sevgilisisin sorumluluk alması gerekiyor.

Önceki konunu da okudum. Belki de o durumla ilgili baskı yaptığını düşünüyordur. Ama bunun önceki konuda anlattığın durumla alakası bile yok. Alkol her zaman, her yapıdaki, her yaşam tarzındaki çift için, abartılı içildiği sürece sorun olabilir. Ki bu durum da öyle olmuş. Kopamıyor belki. Belki de sana "ben buyum" mesajı vermeye çalışıyor.

Bence de ayrıl alkol ilerde çok sıkıntı evlendiğini düşün
Şu an evlendiğimizi düşünmek son şey sanırım:)))
şöyleki sabahtan akşama kadar konuşmadık hiç,gece de baktım son görülme bi önceki gün,aha dedim bişey oldu.
Aradım,açmayınca adam öldü falan dedim,karalar bağlayıp ağlamaya başladım,sıkmaktan ziyade meraktı o ne yaptı diye,çünkü nerde olduğunu bilmiyordum.

Bir daha ki konuşmanızda kafa karışıklığının geçmesi için ayık olması gerektiğini söyle o zaman.
Alkol sevenler içmeyenlerin neden karşı olduğunu anlayamıyorlar.

Ben 4 ay boyunca hiç o konuyu açmadım,dünde dedim baskı mı yapıyorum sana dedim,tabiki hayır konusunu bile geçirmiyorsun dedi,zamanla dedim hemen nikah kıycak değilimiz ya herşey oturur dedim,o konudan itibaren konusu açılmadı.
Hayır öyle ki neden ayrılmayı düşünüyor,kafası karışık,benim neden değil de onun karışık
Neden beni ikna etti şimdi geri çekiyor,ben hiçbişey yapmadım ki ona gerçekten yapmadım,iç içmeye gittiğinde trip atıcam bil dedim o kadar

Bir daha ki konuşmanızda kafa karışıklığının geçmesi için ayık olması gerektiğini söyle o zaman.
Alkol sevenler içmeyenlerin neden karşı olduğunu anlayamıyorlar.
Git kahve iç diyorum,farkı ne diyor.
Ya sen sarhoş oldum diyorsun sabah 6da arkadaşında kalıyosun,dünde diyorki sanırım sirozdan öleceğim,gelde kafayı yeme

Ne bileyim ya birinin su içtiğine karışmak nasıl olmazsa, alkolüne de karışamamak gerekir bence. Sadece kendinize göre olmayan insanla olmazsınız bu kadar. Ya da birlikte içer birlikte keyif alırsınız.

Haklısın meraklanmakta. Çoook uzunca bir süre ulaşamamışsın. Haber vermesi, araması gerekirdi. Bir ilişkinin sorumluluğundan kaçıyor sanki.

Aklına bir sürü kötü şeyler gelmiştir kesin. Ama sakin olmak gerekiyor. Sevgilin sorumluluk sahibi biri değil sende bundan sonra hakettiği değeri ver.

Erkekler vazgeçtigi zaman bitti demezler sadece susarlar. Bence sevgilin için bitmiş ve sen aradikca inan daha da soğuyacak

Ne bileyim ya birinin su içtiğine karışmak nasıl olmazsa, alkolüne de karışamamak gerekir bence. Sadece kendinize göre olmayan insanla olmazsınız bu kadar. Ya da birlikte içer birlikte keyif alırsınız.
Teşekkür ederim
Haklısın meraklanmakta. Çoook uzunca bir süre ulaşamamışsın. Haber vermesi, araması gerekirdi. Bir ilişkinin sorumluluğundan kaçıyor sanki.
Kızacaksın diye korktum diyor
bu konuyu açmadan önce,araşmıştık kafam karışık demişti,telefonu kapattım,beni seviyorsun bende seni kafa karışıklığına gerek yok düzelcez falan dedim,ailesinin yanında cevap veremiyor.
Ailesi de ondan yiyici bu arada,8 kardeş anne baba onun üzerinde,maddi manevi o bakıyor.
Ben bişey demiyorum,o kaçıyor!

Aklına bir sürü kötü şeyler gelmiştir kesin. Ama sakin olmak gerekiyor. Sevgilin sorumluluk sahibi biri değil sende bundan sonra hakettiği değeri ver.
ayrılma aşamasındayız,paşamın kafası karışık,düzeltmesi gerekiyor,bunları hak etmedim ona yanıyorum
Erkekler vazgeçtigi zaman bitti demezler sadece susarlar. Bence sevgilin için bitmiş ve sen aradikca inan daha da soğuyacak
öyle mi dersiniz
bu kadar kolay mıymış ya inanamıyorum

Ben ortada bir ilişki göremedim.
Arkadaşlarıyla gezebilir vs ama haberdar etmesi gerek.
Sadece 4 saat habersiz bırakmakla kalmamış adam günlerdir yazmamış.
Bence devam etmeyin.

Bu kadar
bu kadar peşinden kosmayin derim o sizi bukadar umursamiyorsa sizde umursamayın ,söylemeden gecemicem bu ilişki tek taraflı yaşanıyor gibi o da sizin tarafınızdan, değer veren insan sevdiğine bukadar umursamaz davranmaz

Canim bak benm esim alkol normal olarak goren insanlardan..ama ben cok tepkiliyim tek seferlik bile olsa istemem ama beni bir kere bile taniyosa yapmaz yapsa gozumden duser ama hep icimde bir kuşku var icer mi icse ne yparim biliyomusun cok zor bastayken bırak zor oluyo senn gibi alkol almayan insanlarla bir gelecek kur çünkü normal bisey olarak gören insanlar bizim gibi düşünenler arasinda yipranan kadnlar oluyo bosverrr...

Ben ortada bir ilişki göremedim.
Arkadaşlarıyla gezebilir vs ama haberdar etmesi gerek.
Sadece 4 saat habersiz bırakmakla kalmamış adam günlerdir yazmamış.
Bence devam etmeyin.
ne olduysa cuma akşamı rakı balığa gidecek diye trip atmamdan sonra oldu,yani anlayamadım,bilsem trip atmaz yüzyüze haşlardım ne biliyim böyle olacağını
evet 1haftadır tek taraflı yaşıyorum,ondan öncesinde böyle değildik,keşke öncesine dönsek

haklısınız,ne desem napsam bilemiyorum..

Bana fesat diyebilirsiniz ama ben sırf rakı balık için günlerce telefon kapamasını mantıklı bulmadım. Bence başka nanelerde yemiş olabilir, iş arkadaşlarını tanıyorum diyorsunuz da bakalım arkadaşları öyle tip değiller mi?
Bir kadına en fazla kaybettirenin böyle arayıp sormalar yalvarmalar oldugunu sanıyorum.
Sen güçlü dursan o "kofom korosok bölömöyöröm" hede hödüsü yaparken öyle mi canım miktiri çekebilseydin
kapına kul köle olurdu.
Geç sayılmaz bence, kendini çekmelisin.
Arama sorma hatta o arasın etsin ve merak etsin öğrensin bakalım nasıl oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…