- 15 Eylül 2013
- 352
- 518
- 53
- Konu Sahibi beyinerror
-
Şu an evlendiğimizi düşünmek son şey sanırım:)))Bence de ayrıl alkol ilerde çok sıkıntı evlendiğini düşün
şöyleki sabahtan akşama kadar konuşmadık hiç,gece de baktım son görülme bi önceki gün,aha dedim bişey oldu.Eski konunu da okumuştum. Sizin durum fazlasıyla karışık. Şuan ki durumda sen çok üstüne düşmüşsün sürekli aramak nedir ya cevap vermiyorsa bekle zaten dönüş yapar. İçkiye karşı değilim ama fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum. Tabi ki haber vermesi gerekir sevgilisisin sorumluluk alması gerekiyor.
Hayır şu merette ne var anlamıyorum nasıl onu bana tercih ediyor
anlattım,ben böyle böyle yapsam nolurdu dedim,kötü durum çok kötü olurdu kızardım büyük tepki verirdim dedi,ama bana telden kızma kavga çıkarma vs vs dedi durdu,kafa karışıklığım geçer dedi geçmemiş.
Bende bidahakine aynısını yapayım dedim,gittiğin yerden alır eve bırakırım dedi.
Ben 4 ay boyunca hiç o konuyu açmadım,dünde dedim baskı mı yapıyorum sana dedim,tabiki hayır konusunu bile geçirmiyorsun dedi,zamanla dedim hemen nikah kıycak değilimiz ya herşey oturur dedim,o konudan itibaren konusu açılmadı.Önceki konunu da okudum. Belki de o durumla ilgili baskı yaptığını düşünüyordur. Ama bunun önceki konuda anlattığın durumla alakası bile yok. Alkol her zaman, her yapıdaki, her yaşam tarzındaki çift için, abartılı içildiği sürece sorun olabilir. Ki bu durum da öyle olmuş. Kopamıyor belki. Belki de sana "ben buyum" mesajı vermeye çalışıyor.
Git kahve iç diyorum,farkı ne diyor.Bir daha ki konuşmanızda kafa karışıklığının geçmesi için ayık olması gerektiğini söyle o zaman.
Alkol sevenler içmeyenlerin neden karşı olduğunu anlayamıyorlar.
Haklısın meraklanmakta. Çoook uzunca bir süre ulaşamamışsın. Haber vermesi, araması gerekirdi. Bir ilişkinin sorumluluğundan kaçıyor sanki.Şu an evlendiğimizi düşünmek son şey sanırım:)))
şöyleki sabahtan akşama kadar konuşmadık hiç,gece de baktım son görülme bi önceki gün,aha dedim bişey oldu.
Aradım,açmayınca adam öldü falan dedim,karalar bağlayıp ağlamaya başladım,sıkmaktan ziyade meraktı o ne yaptı diye,çünkü nerde olduğunu bilmiyordum.
Aklına bir sürü kötü şeyler gelmiştir kesin. Ama sakin olmak gerekiyor. Sevgilin sorumluluk sahibi biri değil sende bundan sonra hakettiği değeri ver.Şu an evlendiğimizi düşünmek son şey sanırım:)))
şöyleki sabahtan akşama kadar konuşmadık hiç,gece de baktım son görülme bi önceki gün,aha dedim bişey oldu.
Aradım,açmayınca adam öldü falan dedim,karalar bağlayıp ağlamaya başladım,sıkmaktan ziyade meraktı o ne yaptı diye,çünkü nerde olduğunu bilmiyordum.
Teşekkür ederimNe bileyim ya birinin su içtiğine karışmak nasıl olmazsa, alkolüne de karışamamak gerekir bence. Sadece kendinize göre olmayan insanla olmazsınız bu kadar. Ya da birlikte içer birlikte keyif alırsınız.
Kızacaksın diye korktum diyorHaklısın meraklanmakta. Çoook uzunca bir süre ulaşamamışsın. Haber vermesi, araması gerekirdi. Bir ilişkinin sorumluluğundan kaçıyor sanki.
ayrılma aşamasındayız,paşamın kafası karışık,düzeltmesi gerekiyor,bunları hak etmedim ona yanıyorumAklına bir sürü kötü şeyler gelmiştir kesin. Ama sakin olmak gerekiyor. Sevgilin sorumluluk sahibi biri değil sende bundan sonra hakettiği değeri ver.
öyle mi dersinizErkekler vazgeçtigi zaman bitti demezler sadece susarlar. Bence sevgilin için bitmiş ve sen aradikca inan daha da soğuyacak
bu kadar peşinden kosmayin derim o sizi bukadar umursamiyorsa sizde umursamayın ,söylemeden gecemicem bu ilişki tek taraflı yaşanıyor gibi o da sizin tarafınızdan, değer veren insan sevdiğine bukadar umursamaz davranmazHerkese iyi akşamlar.
Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)
Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.
ne olduysa cuma akşamı rakı balığa gidecek diye trip atmamdan sonra oldu,yani anlayamadım,bilsem trip atmaz yüzyüze haşlardım ne biliyim böyle olacağınıBen ortada bir ilişki göremedim.
Arkadaşlarıyla gezebilir vs ama haberdar etmesi gerek.
Sadece 4 saat habersiz bırakmakla kalmamış adam günlerdir yazmamış.
Bence devam etmeyin.
evet 1haftadır tek taraflı yaşıyorum,ondan öncesinde böyle değildik,keşke öncesine dönsekBu kadar
bu kadar peşinden kosmayin derim o sizi bukadar umursamiyorsa sizde umursamayın ,söylemeden gecemicem bu ilişki tek taraflı yaşanıyor gibi o da sizin tarafınızdan, değer veren insan sevdiğine bukadar umursamaz davranmaz
haklısınız,ne desem napsam bilemiyorum..Canim bak benm esim alkol normal olarak goren insanlardan..ama ben cok tepkiliyim tek seferlik bile olsa istemem ama beni bir kere bile taniyosa yapmaz yapsa gozumden duser ama hep icimde bir kuşku var icer mi icse ne yparim biliyomusun cok zor bastayken bırak zor oluyo senn gibi alkol almayan insanlarla bir gelecek kur çünkü normal bisey olarak gören insanlar bizim gibi düşünenler arasinda yipranan kadnlar oluyo bosverrr...
Kendini uzme ve bitir.cunku bole insanlarla evlilik yapmak cok zorr yasamis bir insan olarak soyluyrmhaklısınız,ne desem napsam bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?