- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Aynı evde istedigini yapanları da gördüm ben, başkası kp kv dedikodumu yapıyor bi yere çıkınca laf ediliyor derken ,ben eşim ailesinin sözünden çıkmıyor dedim hep ,eşim babasindan izinsiz kılını kipirdatmaz dedim. Ne acı değil mi,eşim diyorum hala böyle midir eş olmak. Keşke dediğiniz gibi olsa da anlasa artık bu adam. Anlıyorum görüyorum biliyorum demekten başka dedigi bişey yok hep lafta heppAynı evde yaşayınca el mahkum oluyor sanırım insan maalesef. Keşke eşiniz o evde sizin ayrı bir aile olduğunuza inansa.
Dayanma! Resmen seni köle etmiş! Çocuk yaparken de babaya soruyor mu ??? Çok sinirlendim ya çalışmayan adamı bi nebze anlarım da böylesi yok yani !Az kaldı zaten ya bugün ya yarın ya da belki yıllar sonra ama az kaldı. Ben ömür boyu yapamam böyle hep biseyler durdurdu beni hep sabrettim .
Annemlere gidicem yarın dedim ve sen dönmeyene kadar da gelmeyecem belki hic gelmeyecem ,bu sorunlar ne yarin bitecek ne başka zaman ben yokum artık dedim,hicbisey demediDayanma! Resmen seni köle etmiş! Çocuk yaparken de babaya soruyor mu ??? Çok sinirlendim ya çalışmayan adamı bi nebze anlarım da böylesi yok yani !
Gözden mi çıkardı seni yani ?? Ya da göndermemek icin yine bir kandirma planı ? Valla canım sok aileni devreye bakalım hala böyle davranacak mi ? Madem onun ailesi karışıyor sende sahipsiz değilsin bu arada yaşın kaç ?Annemlere gidicem yarın dedim ve sen dönmeyene kadar da gelmeyecem belki hic gelmeyecem ,bu sorunlar ne yarin bitecek ne başka zaman ben yokum artık dedim,hicbisey demedi
Babam izin verirse ne demek yahu, kp kim köpek? Böyle terbiyesizlik mi olur?
Gerek varmiydi bu akşam bunu sorun yapmaya diye msj cekti, hayatımı mahvettiniz bıktım dedim,baban izin verirse gelecem vermezse bişey olmaz deseydin ne olacaktı ki dedi,izin deme artık bana duymak istemiyorum bu lafı. Cocuk yok karşında taştim artık demek ki göz yuman x yok artık dedim. Göz yumma sus konuşma dedi.Annemlere gidicem yarın dedim ve sen dönmeyene kadar da gelmeyecem belki hic gelmeyecem ,bu sorunlar ne yarin bitecek ne başka zaman ben yokum artık dedim,hicbisey demedi
24 yaşındaayim canım. O gitmem sanıyor ama kararliyim gücüm kalmadıGözden mi çıkardı seni yani ?? Ya da göndermemek icin yine bir kandirma planı ? Valla canım sok aileni devreye bakalım hala böyle davranacak mi ? Madem onun ailesi karışıyor sende sahipsiz değilsin bu arada yaşın kaç ?
24 yaşındaayim canım. O gitmem sanıyor ama kararliyim gücüm kalmadı
Cok da geçsin be gülüm bu adamla böyle hayat geçer mi ? Hayatının en güzel zamanlarında köle gibi yaşanır mı ? Gerçi hiçbir yasta böyle insanla yaşanmaz !24 yaşındaayim canım. O gitmem sanıyor ama kararliyim gücüm kalmadı
Canım bana bir aciklar misin sen onun babasının direktiflerine gore mi hareket ediyorsun ??? Offf senin kocan erkek degil mi ya çok sinir oldum su yazdigi mesajına ! Madem baba lafı dinleyecekti ne diye evlenmiş seninle ???!!Gerek varmiydi bu akşam bunu sorun yapmaya diye msj cekti, hayatımı mahvettiniz bıktım dedim,baban izin verirse gelecem vermezse bişey olmaz deseydin ne olacaktı ki dedi,izin deme artık bana duymak istemiyorum bu lafı. Cocuk yok karşında taştim artık demek ki göz yuman x yok artık dedim. Göz yumma sus konuşma dedi.
Ah çok tatlısınız. Merak etmeyin, kimseye hakaret etmedim. Sosyal medyada tt olmuş Ahmet Kural repliğiydi bu söylediğim.Bu nasıl üslup? Hangi hakla bir başkasının eşine veya bir insana bu şekilde köpek diyebiliyorsunuz?
Yorum yapmamız bir başkasına köpek deme ve ya hakaret etme hakkını vermez hiç birimize.
Yok yarın gidecekGitti mi eşin annesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?