- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Bende bunu söylüyorum ona ama bendeki bu sabır nerden geldi çözemiyorum kendime şaşırıyorum. Beni tanıyan herkes, x sen bunca şeye nasıl dayaniyosun helal sana diyorlar. Bilemezler ki icimdeki sıkıntıyı.Sizin kocanız kp değil
Eşiniz
Sende gitme dedim zaten ,ama giderse gercekten bu kez dönülmez yollara girecek bu evlilik,evlilikse tabi. Maddi olarak bağlıyız ama eşim isterse ekmeğini taştan çıkaracak kadar becerikli biri. Onun tek derdi kimse ona laf söylemesin aa bak esi istedi diye şunu şunu yaptı ailesine sırt çevirdi demesin. Ya ben sırtını dön demiyorum ki zaten ben artık bizimde aile olduğumuzu görmek istiyorum.Bence kp hayir desede her yolu zorlayip gidin. Yada kocanizida gondermeyin. Maddi baglisiniz galiba kp ye. Kp den izin alacaksan kocan niye var?
Allah yardımcın olsunBende bunu söylüyorum ona ama bendeki bu sabır nerden geldi çözemiyorum kendime şaşırıyorum. Beni tanıyan herkes, x sen bunca şeye nasıl dayaniyosun helal sana diyorlar. Bilemezler ki icimdeki sıkıntıyı.
2 yıl içinde yok etti beni bu adam. Verdiği sözler beni kandirmasi cok ama cok üzgün ve bitkinim. Aileme gitsem anlarlar halimi biliyorlar çünkü çektiğim zorlukları,ama ben yuvami yıkmak istemedim ben söylenenin aksine dimdik durmaya çalıştım,sen o insanlarla o evde bu hayatla dayanamazsin diyenlere inat hep durdum,bekledim ümit ettim. Ama gördüm ki sadece kendimi yok etmisim,bazen düşünüyorum eskiden açık saçık giyinen,istediği yere gidip istemediği yere gitmeyen,dışarı mı çıkmak istedi,anne ben çıktım diyen,sosyal hayatı olan gezmeyi seven. O insan ben miydim diye cok düşünüyorum.Babam izin verirse derken??? Pardon da kimmis o ?? Senin kocan var yeri gelir o bile laf diyemez bazi yapacağın şeylere. Allah Allah ya, oldu paşam al gül gibi kızı esir hayatı yasat
Sağol inşallahAllah yardımcın olsun
Ailen destek veriyorsa durma Rica ediyorum böyle adama katlanılmaz !!! Bu ne rahatlık ya armut piş ağzıma düş diyor eşin :/2 yıl içinde yok etti beni bu adam. Verdiği sözler beni kandirmasi cok ama cok üzgün ve bitkinim. Aileme gitsem anlarlar halimi biliyorlar çünkü çektiğim zorlukları,ama ben yuvami yıkmak istemedim ben söylenenin aksine dimdik durmaya çalıştım,sen o insanlarla o evde bu hayatla dayanamazsin diyenlere inat hep durdum,bekledim ümit ettim. Ama gördüm ki sadece kendimi yok etmisim,bazen düşünüyorum eskiden açık saçık giyinen,istediği yere gidip istemediği yere gitmeyen,dışarı mı çıkmak istedi,anne ben çıktım diyen,sosyal hayatı olan gezmeyi seven. O insan ben miydim diye cok düşünüyorum.
Bu anlattığım ne ki daha. Önceki konularmda hepsini yazdım. Eşim iyi bi insan sever sayar,sadece beni değil herkesi ama ne yazık ki eş sıfatı cok uzakmis ona. O olgunluk o cesaret yokmuş onda.Ne yazık ki onlar ailecek sulalecek boyle gelmis böyle gidecekmis. Arada yanan ben ve benim gibi bu sulaledeki kadınlar kızlar.Evlilikler genelde aileler yüzünden bitiyo ana kuzusu erkeklerden bıktık artık babası neymiş kendi dururken erkek olarak eşinin gidebileceğine dahi babası mı karar veriyo çok yanlış ya sabır
Az kaldı zaten ya bugün ya yarın ya da belki yıllar sonra ama az kaldı. Ben ömür boyu yapamam böyle hep biseyler durdurdu beni hep sabrettim .Ailen destek veriyorsa durma Rica ediyorum böyle adama katlanılmaz !!! Bu ne rahatlık ya armut piş ağzıma düş diyor eşin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?