- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
Sayende bir aydınlanma yaşadım .
Yalnız ben 2.5 saat kendi kendime banyoda bekleyeyim diyorum
Belki kısır falan da yapar kaşıklarız
Ne dersin böyle yaparsam hizaya girer mi ????
Çok güldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayende bir aydınlanma yaşadım .
Yalnız ben 2.5 saat kendi kendime banyoda bekleyeyim diyorum
Belki kısır falan da yapar kaşıklarız
Ne dersin böyle yaparsam hizaya girer mi ????
Dimi birinin derdi sıkıntısı ile onun için onemli olan bir durumla dalga gecmek çok komik çok eglenceli. Gülün Allah bozmasınÇok güldüm![]()
Yazik size dicek laf yok.Azuahahhaha![]()
Aynen arkadaşım böyle dusuncesizlik olunca dayanamiyorum. Azonce doğum hediyesi almayi beceremeyen bir adamla ilgili konuyu okudum. Icimden dedimki ben gectim hediyeyi bir çiçek bile almad dogumda.
Bence illa soylemk gerekmez o zaman bi önemi kalmaz
ben de aklımdan bi sayı tutuyorum. erkek arkadaşım doğru tahmin edemezse küsüyorum hemen. erkek dediğin kadın beynini okuyabilmeli.
Dimi birinin derdi sıkıntısı ile onun için onemli olan bir durumla dalga gecmek çok komik çok eglenceli. Gülün Allah bozmasın
Film izleyecekmişsiniz neden odayı toplasın? Öyle bir kural yok. Bazı insanlar toplar, bazı insanlar toplamaz. Sizin için bu kadar önemliyse ya siz toplarsınız veya ona söylersiniz o toplar, veya bir iş bölümü yaparsınız, kimin işiyse devamlı o toplar.
Ayrıca adam siz geleceksiniz diye bekliyormuş. İçeride bir şeyler yapıyorsunuz zannetmiştir.
Asıl adamın konu açması lazım: Karım film izleyelim dedi, tamam dedim. İçeri gitti 40 dk gelmedi. Dayanamadım en sonunda içeri gittim bir baktım ki yatmış. Bana haber bile vermeden. Bir de ben suçluymuşum gibi davrandı. Neden etrafı toplamadın, neden mum yakmadın diyor. Hayır, istese yaparım, ama istemedi ki. “Söylemeden yapman gerekiyordu” diyor, kafayı yiyeceğim.
Tabiki uzatmadim oyle biri değilim. Ama neye uzuldugumu soyledim.Heh ne oldu, sen sinir harbiyle dolu bir gece gecirdin, butun haftasonun mahvoldu, coook buyuk bir olasilikla (eger adama atar trip yapip krize sokmazsan) esinin ruhu bile duymayacak ne yasadigini.. halbuki bu kadar agirlanmayi beklemek yerine “hadi canim sen misir patlat, ben de filmi koyayim” deseydin simdi filmini izlemis, harika bir haftasonu geciriyor olacaktin.. korkunc bir iletisim sorunu var esinle aranizda, istiyorsunuz ki esiniz aklinizdan gecenleri okusun, film izlerken bile mum yakacak kadar gereksiz romantizm yapsin.. iste yapmayinca da hayati hem ona hem kendinize zehir ediyorsunuz, garip..
Azoncede yazdim siz ayrintilari bilmediğiniz icin, ki ben vermedim ayrinti konu uzamasin diye,benim gereksiz bir hareket icine girdiğimi dusunmus olabilirsiniz.Ya yapmayın. O olayın üzerinden ne kadar zaman geçti. Siz de güldünüz. Hatta ben güldürdüm sizi :) Şimdiye eşinize de biraz hak vermeye başlayıp, bu konuyu çok da dert etmemeye başlamışsınızdır. Artık gülme vakti.
:))) Cok sukur.. Yoktu valla hatta suana kadar hic gormedim siz diyince fakettim.Demek sabah kahvaltı hazırladı
Hakikaten ders almak lazım sizden ..
Muhtemelen benim ki ben böyle bi tepki versem pms dönemi falan deyip dengesizligimi ona bağlardı
Ne şanslısınız maşallah demek kahvaltı hazırladı ve gönül aldı heee vayy anasını...
Elinde telefon var mıydı yine![]()