Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırf bu iş için bi ayakkabımı kurban edip biyerini yırtcam ve yengeme yenge ayakkabımı yırtmışsın bidaha kendi ayakkabılarını giyersen sewinirim mi desem acaba:uhm:
selam arkadaşlar benimdi uzun süredir var olan bir derdim var bugün nihayet size açmak istedim.Sorun benim YENGEMMM evet yanlış duymadınızn biz aynı evde yaşıyoruz ve ben giyimine ve kıyaftelerine özen gösteren bi kişiyim yengem ise ev hanımı ee peki ne var bunda diyorsunuz şimdi sorun yengemin benim dolabımı kıyaftelerimi ve ayakkabılarımı rahatlıkla kullanması ve hiç özen göstermeden tekrar yerlerine koyması ben sahip olduklarım konusunda biraz pimpirikliyim yani eğer içimden gelirse bir başkasına verebilirim ancak ama yengem artık olayı aşmış durumda burdan markete giderken bile benim özenle aldığım ve çok sewdiğim kıyafet ve ayakkabılarımı giyiyor ben evin çevresinde genellikle eşofmanlarımla gezdiğim halde o komşuya giderken bile benim ayakkabılarımı giyiyor bundan çok ama çok rahatsızlık duyuyorum onunla paylaşmak istemiyorum ne alsam onunla paylaşmak zorunda kalıyorum Çok üzgünüm çoook artık inannın korkudan kendime yeni bişeler almak bile istemiyorum ona bunu nasıl söylesem bilmiyorum bana yardım edin yoksa sinir hastası olucam bitsin artık bu kabus
belkıde yengenız onun evınde yasamanızı ıstemıyor ve bı sekılde sıze bıkkınlık getırmek ıcın ugrasıyor