Sinirden atlamak zereyim, Yenge kabusu!

seni çok iyi anlıyorum benim görümcemde bana yapıo aynısını tek fark o benim oğluma aldığım herşey için çok güzel giydiriyosun iyi kullan temiz kullan ben isticem senden dio:1shok: işin sinir bozucu kısmı daha 1 senelik ewli ve çocuğu yok hamilede deil..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook çocuğuma bişi almaya çekiniyorum artık :1closedeyes:

şimdi bişi söyleseeeenn kötü olursun bencil olursun paylaşmayı bilmezsin kıskanıo olursun bu böyle dewam eder gider..

sırf bu iş için bi ayakkabımı kurban edip biyerini yırtcam ve yengeme yenge ayakkabımı yırtmışsın bidaha kendi ayakkabılarını giyersen sewinirim mi desem acaba:uhm:

senin durumunda en mantıklısı bu görünüyo..çünkü o kadar rahat dawranıyoki anlatmaya çalışsanda yılışık dawranıcak..bi ayakkabını yada başka bişiyini feda et mümkünse senin çok sewdiğini bildiği bişi yık ortalığı bidaha dolabına deil odana girmesinyerimseniben
Allah kolaylık wersin canım..

Yaptigindan rahatsiz oldugunuzu soyleyin, bu kadar basit...

walla okurken ben bile sinirlendim çoook kötü bi durum:olmaz::olmaz: bence açık açık söyle nolursa olsun sevmiyorum böyle de yoksa sen daha onu çekmeye devam etceksen ama bi kere söylersen nolur küser sana biraz ama sonra barışır mecburen sonrada hatasını anlar bence

selam arkadaşlar benimdi uzun süredir var olan bir derdim var bugün nihayet size açmak istedim.Sorun benim YENGEMMM evet yanlış duymadınızn biz aynı evde yaşıyoruz ve ben giyimine ve kıyaftelerine özen gösteren bi kişiyim yengem ise ev hanımı ee peki ne var bunda diyorsunuz şimdi sorun yengemin benim dolabımı kıyaftelerimi ve ayakkabılarımı rahatlıkla kullanması ve hiç özen göstermeden tekrar yerlerine koyması ben sahip olduklarım konusunda biraz pimpirikliyim yani eğer içimden gelirse bir başkasına verebilirim ancak ama yengem artık olayı aşmış durumda burdan markete giderken bile benim özenle aldığım ve çok sewdiğim kıyafet ve ayakkabılarımı giyiyor ben evin çevresinde genellikle eşofmanlarımla gezdiğim halde o komşuya giderken bile benim ayakkabılarımı giyiyor bundan çok ama çok rahatsızlık duyuyorum onunla paylaşmak istemiyorum ne alsam onunla paylaşmak zorunda kalıyorum Çok üzgünüm çoook artık inannın korkudan kendime yeni bişeler almak bile istemiyorum ona bunu nasıl söylesem bilmiyorum bana yardım edin yoksa sinir hastası olucam bitsin artık bu kabus

canım arkadaşım bunu yengene söylemezsen bu olay sürekli başına gelecektir. Açıkça kırmadan dile getirmelisin, ben hoşlanmıyorum de, benden başka kimsenin benim kıyafetlerimi giysin istemiyorum diye birşeyler söyle, yengenin kendi kıyafetleri yok mu varda kendikilerine kıyamıyorda seninkilerini mi giyiyor yoksa sana gıcıklık olsun diye mi böyle birşey yapıyor? ALLAH yardımcın olsun en kısa zamnda inşallah düzelir durumunuz

ya odanı kilitle yada kırmadan incitmeden konuş
başka türlü bu gıcık durumun önüne geçemezsin
hiç sevmem böyle şuursuz insanları :olmaz:

Bende sevmem öyle şeyleriÖzel bir gün olur yada önemli bir yere gidecektir sorar izin verirsen alır ama yüzsüzlük yani buda.Ben olsam söylerdim laf arasında arkadaşıma ayakkabımı vermiştim mahfetmiş artık hiçkimseye bişeyimi vermicem falan derdim.Yüzü varsa birazcık anlar herhalde o zaman.Yada aynı şeyleri sen ona yap o zamanda anlayabilir..

Ne kadar ayıp ızınsızce boyle bıseyın yapılması.
Zamanında bız de kardesımle yapardık aynı seyı ama her defasında da ızın alırdık bırbırmızden.
Hemde oyle herseyı degıl.Ne bılıyım hanı bı ceketın ıcıne gıyılecek bı bady ya da uzerındekıne uygun takı...
Ne o oyle mıllet bı bende bı onda gorecek kımın oldugu bellı degıl.
Boyle bı durumda ya dırek soyleyın alısverıse gıdıyorum yenge gel sana da alalım ortak kullanım sona ersın dıye..
Ya daaa
Ne gıyersek ortak ya aynı Kızılay bagıslamıs gıbı oluyo artık herkez kendı esyalarını kullansa nası olur yengecıgım?
Ayyy hem ne o oyle baskasının gıydıgı ayakkabıyı felan gıymek...

çok sinir olurum eşyalarımın izin alınmadan kullanılmasına.
direkt söyle yengene. yenge hoşlanmıyorum eşyalarımın kullanılmasından.
yada alerjim var başkasının giydiği elbiseyi ayakkkabıyı giyemiyom falan de. mesela benim birisi rujumu kullansa hemen anlarım çünkü dudağımda uçuk çıkar. bende atarım ruju. bu tür şeyler söylersen hem kırılmaz yengen, hemde sen problemi çözmüş olursun.

Valla buna çok uygun bir yol bulman lazım yoksa abinle kötü olursun diye korkuyorum sonuçta eşi.Abini sana karşı kışkırtabilir.Evi dar ettirebilir .Kadınlardan korkulur..Öyle yapmalısın ki istemesin.Misal, mantar çıkmış vücudumda de kullanırsan mantar sana da geçebilir dersin.Yalancıktan kaşınmaya başla bile.:jeyyar:

belkıde yengenız onun evınde yasamanızı ıstemıyor ve bı sekılde sıze bıkkınlık getırmek ıcın ugrasıyor

ben yazıdan yengesinin onların evine gelin geldiğini çıkardım yani yengesinin evinde yaşamıyor arkadaş anladığım kadarıyla ama yanlış da anlamış olabilirim....

benimde görümcem izin siz giyerdi eşyalrımı evime gelir ben içerde otururken yatak odame girer ben yarın bunları giyoyorum bide çizmelerimi cok giyerde es kaza benim çizmelerimi ben giyersen onunda giyeceği tutarsa tirip atardı nasıl bir mantıksa evimi tasıdımda kurtuldum ben tasındıktan sonra 2 tane çizme aldı kendine bir nevi evde var neden alayım k, benimkinin bir huy vardı benim olan birşeyi kendisinin gibi sahiplenmesi ben

ay ne arsiz insalar var ya ne demek baskasinin odasina girip esyalarini kurcalamak ustelik de giymek bence ister sogukluk girsin ister kussun soyleyin girme odama ben sizin odaniza giriyormuyum senin dolabini karistiriyormuyum diye yanlislara goz yumdukca daha da aziyo bu tarz insanlar :olmaz:

yengenizle konuşmazsanız bunu engelleyemezseniz. kopnuştuğunuz halde devam ederse dolabınıza kilit takarsınız ya da odanızı sürekli kilitli tutarsınız :kahve:

canım konuşmak bencede en iyisi hatta yengene bir hediye al bence ama sende olan birşeyin aynısından aynı renk aynı model ve onu verirken artık benim dolabıma yakşalmazsın gibi bir konuşma yapabilirsin.

Ben bana ait olan hiçbirşeyimi kimseyle paylaşamam ya.Kimsenin bişeyini de giymek istemem.Çok ilginç kendimi rahat bile hissedemem onların içinde.

Ben direk konuşurum ve hiçbirşeyimi ona kullandırtmam.Hiç sıkıntıya girmeye gerek yok

Back
X