Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
Sen niye gitmedin onla birlikte?
Annesi ciddi bsy var gibi cagirinca gitmesi normal ama diger zamanlarda nasil; bu onemli.. Annesini sevmesi ayri, anaci olmasi apayri.. Bir de yanlis yonlendiren kotu niyetli bi anneye karsi anaciysa eyvah eyvah.. Bunu en iyi sen analiz edebilirsin su an.. Nisanlin akilli, mantikli, empati kurabilen bi insansa, yanlisi dogruyu ayirabiliyorsa cok takilma derim annesinin yaptıklarına..Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
bilmiyorum
gerek var miydi sizce?
Valla bilemedim ki bu ilk değil sanırım sizin için, kaynanam eşimi arasa ölüyorum diye ondan önce ben fırlar giderim. Nerden bileceksinizki numara olduğunu? Ölüyorum diyen insana " yarım saat sonra öl şu an nişanlımla yemekteyim" demesini mi bekliyordunuz?
Birlikte kalkıp gitseydiniz hastanede herşeyin yolunda olduğunu öğrenince birlikte Zaman geçirmeye devam ederdiniz.
Daha önce bu durumu yaşamadı iseniz siz çok önyargılısınız, hastalık bu sonuçta. Doktora gitmeden belli olmaz ki ciddi olup olmadığı
kizlar icime dert oldu
nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...
neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz
ya kaynanan diye düşmanın bellemişsin kadını, baş ağrısından ağlanmaz mı ben de bilirim kaç kere ağladığımı , kafamı koparasım geliyor öyle ki şiddetli oluyor Zaman Zaman. Kaynananı artık kaynanan olarak değil annen olarak görmeye çalış.
Annen arasa seni ölüyorum dese nişanlın senle gelmese ne hissederdin? Kadına acaip kin tutmuşsun ortada hiç bişey yok. Yemek yarım kalmış bu mu? Sağlık olsun yemeği bir ömür birlikte yiyeceksiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?