Sinirden baslik bulamadim

ayy canim yaa Allah sana bir evlat gondermis emanet bakacan tabi yok giydirdim yok yedirdim yok hastalandi baktim yoldan gecen kadin mi bakcak tabi anasisin bakcan ben evladi Allahin emaneti olarak goruyorum benim malim degil bende sahibi degilim boyle marifet gibi konusanlara da sinir oluyorum.

Benim kaynana da aynı.. başı sıkıştı mı atar kendini yere nefes alamıyorum der doktoru aratmaz daha tel.i elimize alırken vurup yere düşürür sonra da ne hikmetse benim gözüme bakarak mutluluğumu bozuyolar x yuvamı temelden sarsıyolar der bana lafını sokar bi 5 dakika sonra da kalkar iyiyim ben der.. bigün eşim hastanelik oldu onların yüzünden kalbi sıkıştı acile dar yetiştirdik adamı.. ah canımm aahhh inşallah eşin akıllı fikirli biridir de annesine meze etmez seni.. iyice ölç tart.. bulunduğun durumu ve yaşadığın şeyi en iyi sen biliyosun nişanlını ve ailesini de en iyi sen tanıyosun ona göre bi karar ver..

canım bence sende gitmeliydin orda tamam kadın rol yapıyor olabilir ama yinede annesi sadece kolundan tutup gel beraber gidelimmi demesi gerekirdi ? yani hep böyleyse birgün anlayacaktır zaten ama böyle yapmasının nedenide bence demekki oğlu başka türlü lafına bakmıyor onun ciddi birşey olunca bakıyor oda bunu kullanıyor yani sorununuz tek buysa yanında ol nişanlının zamanla görür, gösterirsin

kizlar icime dert oldu

nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...

neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz
Hastalık durumunda, hele ki böyle acil bir çağrıda gitmeliydin bence, sonra baktınız anne iyi nişanlın seni eve bırakırdı ya da siz devam ederdiniz akşamınıza. Mesafe başka, ölüyorum koş gel diye nişanlının aranması durumunda gitmemek başka. Adam da gel demiş. Gitmezsen tabi bırakır orada nasıl bir de eve bıraksın annesinin telaşından.. aklı kalmasın diye de babanı çağırmanı istemiş. Kv gerçekten hasta ya da değil o önemli değil o an bilinmiyor durum neticede. belki panik atak falan var, o da kolay dert değil gerçekten. Bir şey olmasa kadına, en azından öyle sanmasa acile taşınmazdı diye düşünüyorum..

dusunuyorumda nisanlim ne pahasina olursun olsun boyle bir durumda benimle gelirdi
ben ise onu okadar korkmusken yalniz biraktim birde ustune kizdim

bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu
Bak işte düşününce biraz anlamışsın sen de.. kv önyargısını bırak mesafeli ol ama doldurma böyle kendini, bir insan sık sağlık sorunu yaşayabilir. Bazen baş ağrısı bile çıldırtabilir insanı. Hele ki o yaşlarda herkes çok sağlıklı olamaz.

Evlenince de böyle mi olacak demişsin ya, sana tavsiyem sağlık söz konusuysa her şeyi unut, insanlığın dışında. Numara yaptığından emin olsan bile. Yine de bugünkü numara olsa doktora gitmezdi diyorum ben.

Bazen doktor bile ciddiye almıyor sorunu çözemiyor hastalık hastası muamelesi yapıyor, evet bazen gerçekten sorun olmıyor ama bazen de aslında altta yatan başka bir sorun olduğu sonradan çıkabiliyor.

Sonuçta evinde olsan kalkıp gidemezdin gece gece ama beraber yediğin yemekte böyle bir şey olunca gitmen gerekir. Bundan sonrakilerde dikkate al bunu derim.

Kv nin yanında kocası olsa bile kadın gerçekten öleceğini falan sanmış ve oğlunu da yanında istemiş de olabilir. Benim anneannem böyleydi, yazık kadını artık dedem de dikkate almazdı hastalık hastası derdi ama bugün olsa panik atak ya da anksiyete bozukluğu teşhisi alırdı muhtemelen, çünkü gerçekten korkardı bir şey oluyor diye, fenalık geçirirdi..

Sen burada kv konuları okuyup doldurma kendini tarafsız gözlemle kendi kvni saglık konusunda müsamahalı ol, diğer konularda da mesafeli

Son düzenleme:
Sizinki paso önyargı.
Basit bir baş ağrısına bile ağlıyormuşmuş, her şeyi büyütüyormuşmuş... siz nereden biliyorsunuz baş ağrısının basit olduğunu veya o kişinin kendini gerçekten nasıl hissettiğini?
Bu konudaki tek arızalı davranış, nişanlınız haberi alır almaz sizle birlikte hastaneye koşmak isterken "geç oldu, ben gelemem" deyip yemek masasında oturup kalmanız. Kötü bir günde "eş"olarak güvenilmemesi gereken bir insan olduğunuzu göstermişsiniz ve umarım ki nişanlınızın gözünü açmışsınız.
Biraz daha iyi niyetli yaklaşın insanlara bundan sonra.

@Rabian gerçek veya değil, senin yaptığın daha yanlış. kv oğluna istediği gibi naz eder, sen nişanlının yanında olmalıydın, böylece nişanlının gözünde değerin artardı.
sonuçta ana baba, bugün abartabilir ama yarın gerçekten ciddi bir rahatsızlık yaşayabilir.
benim rahmetli babannem de böyleydi. 3 günde bir babamızı arardı ölüyorum gel diye, babam da giderdi, sonuçta ana oğul onlar.
sana yansıtmadığı sürece bu konuda anlayışlı ol. sağlık bu.

Isiniz zor evlenince tamamen anne emrinde olmaz inslh. sadece hastalik konusundami kosturuyo, yoksa baska seyler icindemi aynisini yapiyo.

Bukadar kızacagına sende gitseydin, belki kadın cidden sorunlu bazı insanlar biryerleri ağrıyınca panik yapıyor kaybetme ölme görememe endişesi yaşıyorlar buda bir nevi depresyon

Sende nişanlınla gitmeliydin. sana tavsiye nişanlının yanında hep anneni çok seviyorum çok tatlı kadın işte hasta olduğunda çok üzülüyorum gibi cümleler kur. evet sende oyuncu ol bu kadar basit

Benim Annem de beni arasa böyle dese hemen bırakır kosarim isterse hicbir seyi olmasin.
Bence çok gereksiz yere sinirlenmissiniz. Bir anne baba kolay mı bulunuyor.?
Bana mantıksız geldi tavriniz.. Siz de gitseydiniz madem.
empati yapmak farkli bir pencere acti haklisiniz

Şimdi şöyle bir şey benim annem de beni arasa o an bir şey düşünemem uçar giderim.
Ama böyle bilerek hasta numarası yapanlara çok sinir oluyorum .Bazen oluyor öyle ailede,çok hasta değil ama böyle ölüp bitiyormuş gibi davranıyorlar .Ben ayar oluyorum şahsen .
Kalk yani kötüysen bile biraz iyi olmak için çabala .
Allah sabır versin ,ne diyeyim annesi bilerek yapıyorsa çok tuhaf bir kadınmış

Yanında eşi varken nisanlisnin yanında olan oğlunu, ölüyorum yetiss diye araması saçma. Gerçekten ölen kişi arayamaz zaten : D burda art niyet gördüm ben .Gelecekten sana kısa kesitler sunmuş kaynanan sanki.
Kolay gelsin. Nisanliyken ciddi ona buna koşmaya gerek yok gitmemekte haklısın.

Valla nisanliyken göstermiş kadın ne olduğunu ,kaç kurtar kendini ne diim...
Annem çağırsa ben de koşar giderim tabii ama k.v.nin amacı başka. Ilerde ne tiyatrolar oynar, spoiler vermiş kadın resmen

bilmiyorum
gerek var miydi sizce?

Birlikteyseniz birlikte gitmeniz gerekirdi. Sonra da nisanliniz sizi birakirdi. Aile kuracaksiniz ve aile olmanin ilk adimlari ailelerinizin sizi birlikte görüp, birlikte zorlukta da oldugunu farketmeleridir diye düşünüyorum.
ki bu kadin sürekli yapiyormus ya bunu. Oyununu kendine cevirmek olurmus aslinda.

Gercek hastalik, acil durumlar istisna... ama kp yanindayken nisanlisiyla yemekte olan oglunu arayip cagirtiyorsa, biraz ugrasacaksiniz sanki.

ölüyorum dıye ogluna tel acacagına 112 yı arasaymısta babasıda ogluna haber edıp annenı hastaneye goturuyoruz zaman kaybetmeyelım dırek hastaneye gel deseymıs

boyle yazdıgım gıbı olsaydı bende bırlıkte hastaneye gıderdım ...

allah bılır kadın yan odada oglunu aradı numaracı...

Her aradığında sen de git belki araması seyrekleşir

kizlar icime dert oldu

nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...

neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz

sende hatta var canim bu saate gelemem diye bise yok hastalik bu sonucta ... nisanlina kizmaya hakkinda yok ... annesi ister sana göre abartsin ister abartmasin ... annem cagriosa beni giderim .... ki sana teklif etmis benimle gel diye sen gitmemsn ... bnce tavrin doru degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…