- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
ayy canim yaa Allah sana bir evlat gondermis emanet bakacan tabi yok giydirdim yok yedirdim yok hastalandi baktim yoldan gecen kadin mi bakcak tabi anasisin bakcan ben evladi Allahin emaneti olarak goruyorum benim malim degil bende sahibi degilim boyle marifet gibi konusanlara da sinir oluyorum.90% emindim ciddi birseyi olmadigina
basit bir bas agrisi icin oluyorum diye hungur hungur aglayan birinden bahsediyoruz, ve nisanlima her firsatta gecelerce uyumadim ac durdum yemek yiyemedim sen grip oldugunda bile tarzinda cumlelerle kendine mahkum eden biri
dogrudur, ama her anne evladi icin bunu yapiyor, bizde annelerimiz icin yapicaz elbet ama onun en basit seylerde bile boyle yapmasi bana cok sinir bozucu geliyor belkide ben haksizimdir
ama gercekten haklisin doktora gitmeden belli olmaz
tesekkur ederim
Benim kaynana da aynı.. başı sıkıştı mı atar kendini yere nefes alamıyorum der doktoru aratmaz daha tel.i elimize alırken vurup yere düşürür sonra da ne hikmetse benim gözüme bakarak mutluluğumu bozuyolar x yuvamı temelden sarsıyolar der bana lafını sokar bi 5 dakika sonra da kalkar iyiyim ben der.. bigün eşim hastanelik oldu onların yüzünden kalbi sıkıştı acile dar yetiştirdik adamı.. ah canımm aahhh inşallah eşin akıllı fikirli biridir de annesine meze etmez seni.. iyice ölç tart.. bulunduğun durumu ve yaşadığın şeyi en iyi sen biliyosun nişanlını ve ailesini de en iyi sen tanıyosun ona göre bi karar ver..90% emindim ciddi birseyi olmadigina
basit bir bas agrisi icin oluyorum diye hungur hungur aglayan birinden bahsediyoruz, ve nisanlima her firsatta gecelerce uyumadim ac durdum yemek yiyemedim sen grip oldugunda bile tarzinda cumlelerle kendine mahkum eden biri
dogrudur, ama her anne evladi icin bunu yapiyor, bizde annelerimiz icin yapicaz elbet ama onun en basit seylerde bile boyle yapmasi bana cok sinir bozucu geliyor belkide ben haksizimdir
ama gercekten haklisin doktora gitmeden belli olmaz
tesekkur ederim
Hastalık durumunda, hele ki böyle acil bir çağrıda gitmeliydin bence, sonra baktınız anne iyi nişanlın seni eve bırakırdı ya da siz devam ederdiniz akşamınıza. Mesafe başka, ölüyorum koş gel diye nişanlının aranması durumunda gitmemek başka. Adam da gel demiş. Gitmezsen tabi bırakır orada nasıl bir de eve bıraksın annesinin telaşından.. aklı kalmasın diye de babanı çağırmanı istemiş. Kv gerçekten hasta ya da değil o önemli değil o an bilinmiyor durum neticede. belki panik atak falan var, o da kolay dert değil gerçekten. Bir şey olmasa kadına, en azından öyle sanmasa acile taşınmazdı diye düşünüyorum..kizlar icime dert oldu
nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...
neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz
Bak işte düşününce biraz anlamışsın sen de.. kv önyargısını bırak mesafeli ol ama doldurma böyle kendini, bir insan sık sağlık sorunu yaşayabilir. Bazen baş ağrısı bile çıldırtabilir insanı. Hele ki o yaşlarda herkes çok sağlıklı olamaz.dusunuyorumda nisanlim ne pahasina olursun olsun boyle bir durumda benimle gelirdi
ben ise onu okadar korkmusken yalniz biraktim birde ustune kizdim
bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu
Isiniz zor evlenince tamamen anne emrinde olmaz inslh. sadece hastalik konusundami kosturuyo, yoksa baska seyler icindemi aynisini yapiyo.Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
empati yapmak farkli bir pencere acti haklisinizBenim Annem de beni arasa böyle dese hemen bırakır kosarim isterse hicbir seyi olmasin.
Bence çok gereksiz yere sinirlenmissiniz. Bir anne baba kolay mı bulunuyor.?
Bana mantıksız geldi tavriniz.. Siz de gitseydiniz madem.
bilmiyorum
gerek var miydi sizce?
Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
Her aradığında sen de git belki araması seyrekleşirKizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
kizlar icime dert oldu
nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...
neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?