Sinirden baslik bulamadim

ve ayrıca madem babasıda var hastamızın yanında

eniştemızın senı eve bırakıpta gıtmesı gerekırdı...aksam vaktı bı genc kız sap gıbı ortada bırakılmaz...

Senin ondan haz etmediğini hissetmistir hisseder de ...seni istemeyerek gelin ettiyse. .vay haline arkadaşım. ..!

Sevgilin, olsun askim annem suan öldügünü söylüyor ama biz yemegimize devam edelim deseydi ne düsünürdün?
Yani ha yalan ha gercek kayinvalidenin söyledigi..sonucta orda oturup birsey yokmus gibi davranamazdi nisanlin degil mi..
O yüzden onu suclamaya sinirlenmeye gerek yok.

bilmiyorum
cok fazla tepki gosterdi nisanlim bende o yuzden garipsedim
Allah korusun benimde basima gelse aglamaya baslarim ama oyle cildirmis gibi davranmazdim
normal mi diyosun yani, nisanlima birsey demeyeyim ozaman cunku ilk firsatta konusmayi dusunuyorum cok fazla anormal tepki verdigini dusunuyorum

nasil bir tepki verdi ki nisanlin?

kizlar icime dert oldu

nisanlim bana kalk gidiyoruz sende geliyorsun dedi
ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...

neden gitmeliydim sizce :/ sonucta henuz evli degiliz
Şakamı ya bu, eğer nişanlım bana bu cevabı verse ciddi tekrar düşünürdüm bişeyleri.. ne olursa olsun tek başına bırakmazdım o o kadar telaşlanmışken...

Kocasi yani kp hayatta mi saglikli mi karisini gerektiginde doktora acile falan goturebilecek yasta mi ? Bu kv bunu surekli mi yapiyor ?
Valla hem oglunu hem annesini bilerek isteyerek aliyorsun suanda bize ne soruyorsun belliki anaci bir kocan olacak ya kabul edeceksin yada yol yakinken doneceksin.

kizlar icime dert oldu

ben ben gelmiyorum bu saatte gelemem dedim, ozaman babani ara gelsin seni alsin buradan ayrilma dedi iste...

gitmeyerek hata etmişsiniz,kayınvalidenizin siizn varlığınızı kabullenmesi için birlikte gitmeliydiniz.ayrıca birlikte yemektesiniz telefon geliyor acil gel diye ve siz ben bu saatte gelemem diyorsunuz.kayınvalideniz bilerek yapıyorsa bile nişanlınız onunla gitmediğiniz için annesinin yaptığını değil sizin onunla gitmediğinize daha çok bozulabilir.

canım sende aynısını yap

dusunuyorumda nisanlim ne pahasina olursun olsun boyle bir durumda benimle gelirdi
ben ise onu okadar korkmusken yalniz biraktim birde ustune kizdim

bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu

kizlar icime dert oldu

yahu orda evli olup olmamanla ne alakasi var nisanli oldugun adam evlenecegin adam bir sikinti icinde bir derdi var o anda sana ihtiyac duyar nasil ben gelemem diyip orda kalmayi tersih ettin cidden anlamadim. Orda soz konusu kv veya sahte hastaligi degil ki orda nisanlinin bir sikintisi oldugunda senin onun yaninda olup olmaman.
Belliki senin iliskin pek oturmamis bu nisan isini cok erken yapmissiniz gibime geliyor sanki rahatca gezip tozmak icin daha cok tanismada olmus gibi.
Dikkatli ol derim evlilige az kalmis

evet ben kayinvalimede ve rollerine katlanamayacagimi dusunerek gitmedim, saat gec oldu ondan gitmedim diye kendimi kandiriyorum ama o kadini gormemek icin gitmedim
bu aradada nisanlimi yalniz biraktim zor zamaninda hemde

Size şimdiden bol şans ve kolay gelsin diyorum , işiniz zor , evlenince de aynen böyle devam etmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…