Babana soyle.bu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
Adamın yüreğine inerBabana soyle.
+1İkinci olarak da kardeşinize bir kadının ahını almanın, gözyaşlarına sebep olmanın ömür boyu getireceği vicdan azaplarını örneklerle gösterin.
.
Adam bunu engellemiş whatsappta zaten şuan bide 7/24 yazışmışlar buluşmuşlar allahım çıldırıcam dövsem dövülecek yaşta değil onurunu kırmak istemiyorum şey misin sen evli adamla geziyorsun dedim ama onu geçtim benim için dağlandı sonra enişten aynısını bana yapsa düşün bakayım bi dedim haklısın dedi susturamıyorum daHocanın ağzının payını ver. Kessin kardeşinle görüşmeyi. Kardeşinde güzel bir paylanmayı hakediyor.
Canım yanıyor ona birşey derken işteİlk olarak hocayı şikayet edin.
Okuduğum ünide danışman hocamın bir öğrenciyle ilişkisi ayyuka çıktı ve uzaklaştırıldı.
İkinci olarak da kardeşinize bir kadının ahını almanın, gözyaşlarına sebep olmanın ömür boyu getireceği vicdan azaplarını örneklerle gösterin.
Ben bu tür aldatma olaylarında 2.kadınla muhattap olunması taraftarı değilim, onu bağlamaz derim ama bu kişi kardeşiniz olunca tabiri caizce 'eşek sudan gelinceye kadar' yaptığı karaktersizliği beynine beynine işleyin.
Valla ne diyeyim zor bir durum dediğin gibi dövsen olmaaaz , sövsen olmaaz,konuşmaktan anlar mı bilemem..Adam bunu engellemiş whatsappta zaten şuan bide 7/24 yazışmışlar buluşmuşlar allahım çıldırıcam dövsem dövülecek yaşta değil onurunu kırmak istemiyorum şey misin sen evli adamla geziyorsun dedim ama onu geçtim benim için dağlandı sonra enişten aynısını bana yapsa düşün bakayım bi dedim haklısın dedi susturamıyorum da
Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!Valla ne diyeyim zor bir durum dediğin gibi dövsen olmaaaz , sövsen olmaaz,konuşmaktan anlar mı bilemem..
Ama empati kurmasını sağlaman iyi olmuş. En iy burdan yakalayabilirsin
Yok canım sen deBabana soyle.
Bibicim napılırki böyle bi durumdaYok canım sen de
aklı başına gelmiştir zaten kardeşinin zaten ama sen gene tavrını koy kız bişeyler yap işte
Ben de vakıf üni mezunuyum.Canım yanıyor ona birşey derken işte
Hocayı şikayet edemem çünkü kardeşim özel üniversitede okuyor. Hoca dışardan geliyormuş zaten okulun hocası değilmiş sadece kardeşim okuldan atılır
Okudum yukarıda canım demişsin diyeceğiniBibicim napılırki böyle bi durumda
Yanlız bu dediğin durumu değiştrir.Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
Böyle şey örtülür mü ben yüzüne gülersem şuan hata yapma olasılığı çok yüksek kan kussam da şuan kızılcık şerbeti içtim demek zorundayım adamla görüşücem bi şekilde. Şikayet ederim eğer kardeşim okulundan olmayacaksa..Ben de vakıf üni mezunuyum.
Aynen dediğiniz gibi danışman hocam da dışarıdan geliyordu ve okulla ilişiği kesildi.
Öğrenci ise okulda devam etti bir sıkıntı olmadan.
Hatta kimliği bile sır perdesi olarak kaldı diyebilirim.
Haklısınız içiniz acıyor ama kardeşiniz bilmeden de olsa başka bir kadının canını yaktı.
O bölümü geçelim, etik olarak kensidinden 20 yaş büyük bir hocasıyla amacı dışında yakınlık ilişkisi kurdu.
Bugün ona söylemleriniz, örnekleriniz ve bu duruma vereceğiniz tepki çok önemli.
Onun geleceğini şekillendirmede rol oynayacaksınız.
Ya hatasının bedelini misli misli ödetip, bir daha böyle yanılgılara düşmesini önleyeceksiniz ya da kardeşinizi sevgi bağınızdan sıyıramayıp yaptığı hatasının üzerini örterek, gelecek yaşantısında bunun gibi olmasa da başka hatalar yapmasına zemin hazırlayacaksınız.
İyi düşünün.
19 yaşındaYanlız bu dediğin durumu değiştrir.
Daha büyük bir travmaya sokabilirsin onu.
Bence güzellikle ağzından laf almaya çalış.
Kaç yaşında?
Sonradan öğrenmişOkudum yukarıda canım demişsin diyeceğinidediğim gibi aklı başına gelmiştir bilmiyordu dimi evli olduğunu ben bilmiyor sandım
Direk doktora götürmek yerine ne derece samimi olduklarını öğrenmen lazım.19 yaşında
Ne konuda laf almaya çalışayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?