Söyledi zaten birlikte olduklarınıDirek doktora götürmek yerine ne derece samimi olduklarını öğrenmen lazım.
Yaşıda küçük. Daha kötü olabilir durum onun açısından
Geçmiş olsun ne diyeyim.Söyledi zaten birlikte olduklarını
Böyle insanın kim bilir kimlerle ilişkisi olmuştur hastalık falan kapmışmı diye götüreceğim. Nazik olmaya çalıştım doktora gitmemizin tek sebebinin sağlık açısından olduğunu dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım
Kardeşinizi de alıp bir avukatla görüşün bence.Böyle şey örtülür mü ben yüzüne gülersem şuan hata yapma olasılığı çok yüksek kan kussam da şuan kızılcık şerbeti içtim demek zorundayım adamla görüşücem bi şekilde. Şikayet ederim eğer kardeşim okulundan olmayacaksa..
İnşallah çıkmaz hoca olmakla İnsan olunmuyor işteGeçmiş olsun ne diyeyim.
O zaman götürün.İnşallah birşey çıkmaz.
Hayvanoğlu hayvan ya . Sinirimden kuduruyorum.Birde bunlar eğitimci olacak.Tüküreyim bunların eğitimine
Dava açalım dedim babamın kuşağına gider sesi titredi resmen içim parçalandı yarın okuluna gidip hem o .... herifi bulucam hemde bi öğrenmeye çalışıcamKardeşinizi de alıp bir avukatla görüşün bence.
Vakıf ünilerinin ceza kapsamları kendilerine has olabiliyor.
O şeref yoksunu hocanın ceza alacağından eminim ama kardeşinizin haklarını korumak adına 'beraber' gidip bir danışın.
Belki yarım dönem uzaklaştırma gibi bir şey olabilir ve bu okulda yayılır.
Böyle bir durumda elbette ki şikayetinizden vazgeçmeniz daha iyi olacaktır.
Ayrıca avukata birlikte gitmek, kardeşinizin gözünü hem korkutur hem de yaptığı yanlışın ne denli büyük bir şey olduğunu yüzüne yüzüne çarpılır.
Bu arada 19 yaşında demişsiniz, daha da üzüldüm.
Yanlışı doğruyu biliyor, erişkin bir birey olsa da, özellikle böyle insan görünümlü haydutlar tarafından kandırılmaya müsait bir yaştır.
Allah o sübyancı sapığı bildiği gibi yapsın!
Bildiğim kadarıyla da bu tür hastalıklar testlerde hemen çıkmıyor.Aklınızda bulunsun.ilerleyen zamanlarda da tekrarlamanız gerekebilir.İnşallah çıkmaz hoca olmakla İnsan olunmuyor işte
Yahu ne kadardır sevgiliymiş ki birlikte olmuşlarKızlar söyledi birlikte olduğunu
Hastalık falan kapmıştır diye dedim anlattım ona böyle insanlar tek eşli değil ondan alır sana bulaştırır dedim
Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!Bildiğim kadarıyla da bu tür hastalıklar testlerde hemen çıkmıyor.Aklınızda bulunsun.ilerleyen zamanlarda da tekrarlamanız gerekebilir.
İnşallah birşey çıkmaz .
Kardeşinize ucu dokunmayacak yapabildiğiniz ne varsa yapın lütfen o sapığa..
10 aydırYahu ne kadardır sevgiliymiş ki birlikte olmuşlarbence adamı şikayet etmen şart artık yuh ya
Ben anlatırdım.Zaten maalesef ki uzun zamandır ilişkileri varmış!
Adamı zaten öldüresim var şuan herşeyi eşine anlatmak istiyorum açıkçası ama uğraşmakta istemiyorum
O zaman hemen gidin doktora10 aydır
Kızlar söyledi birlikte olduğunu
Hastalık falan kapmıştır diye dedim anlattım ona böyle insanlar tek eşli değil ondan alır sana bulaştırır dedim
Anlatayım da kadın hamile yani üzülüyorumBen anlatırdım.
Adama oh olsun diye değil. Zavallı kadının daha fazla hayatına maal olmasın diye
10 aydır nasıl öğrenememiş evli olduğunu ay bilemedim ne desem korunmuştur inş. en azından10 aydır
Kardeşinizin en hasarla bu olayı atlatması için hiçbir şey yapamasanız bile, en iyi sansasyon kulaktan kulağa yayılandır.Dava açalım dedim babamın kuşağına gider sesi titredi resmen içim parçalandı yarın okuluna gidip hem o .... herifi bulucam hemde bi öğrenmeye çalışıcam
E yuh artık.Anlatayım da kadın hamile yani üzülüyorum
Aynı soruyu bende sordum nasıl öğrenmedin sosyal medyaya ben adını soyadını yazdım karısının kaç aylık hamile olduğuna kadar buldum. İşine gelmedi büyük ihtimalle. Hap kullandırmış adam buna10 aydır nasıl öğrenememiş evli olduğunu ay bilemedim ne desem korunmuştur inş. en azından
Kardeşimle sevgiliysen karısını hamile bırakmış öldürücem bu adamıE yuh artık.
Ben bu erkek denen milleti anlamıyorum.vallahi anlamıyorum, billahi anlamıyorum.
Allahın belası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?