Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Yasak değil bildiğim kadarıyla hani evlenenler falan var öğrencisiyle ama etik değil. Yine de bir üniversitede tez danışmanı olduğu öğrencisini taciz ettiğinden uzaklaştırılan bir öğretmeni duydum. Sanırım bu tacize girmez ama tabi, mesajlarda iki tarafın da rızası varsa ve rızayla bir şeyler yaşandıysa. Allah yardımcınız olsun, zor iş.

Kardeşimle sevgiliysen karısını hamile bırakmış öldürücem bu adamı
Bende cümleler tükendi arkadaşım.
Ama kadına da üzüldüm, hamilede olsa bilmesi gerek diye düşünüyorum.

Kardeşinin psikolojisi ayrı bir durum zaten
Sen mi yakaladın, o mu söyledi?

Mesajlar falan var ama adam gerçekten çok akıllı hareket etmiş bide iki tarafında rızası var

Kardeşin saf değilse pek takmamış gibi evli olmasını sanki yoksa senin gibi bulabilirdi ayrıca adam da işini biliyor hap içirmeler falan

Mesajlar falan var ama adam gerçekten çok akıllı hareket etmiş bide iki tarafında rızası var

Kendi adınızı karıştırmadan eşin kulağına gitmesini sağlayamaz mısınız? Evet hamileymiş ama ne bileyim büyük konuşmayım da, hamileyken eşim beni aldatsa bilmek isterdim açıkçası. O kadına da yazık böyle ahlaksız bir adamla evli ve çocuğunu taşıyor.

Fake bi hesap açıp adamın fotoğraflarını karısına atıcam anlatıcam olayı

Ben bunu şimdi gördüm
Vay i.. evladı

Bakın bende 20 yaşındayım bende bu günlerde benden büyük birisinden baya etkilendim
Belli ettim mi etmedim mi bilmiyorum ama hatayı kardeşinizde aramanız ne kadar doğru ? Ben böyle durumlarda daha çok aileleri suçlu buluyorum bilmiyorum .

Bilgili , kültürlü , belli bir kariyeri olan , kariyere bağlı belki karizması olan bir erkek tipi iyi yaşını da pek göstermiyorsa kardeşinizin ailesinin yanında olmadığı bir dönemde bu adamdan etkilenmesi gayet doğal !

Türkiye de çok fazla yazılıp çizilmede böyle ilişki yaşayan bir çok kişi var . Burada olan biten her şey o hocanın ş..fsizliği . Kardeşe yüklenmeyi filan doğru bulmuyorum . Zaten şuan psikolojik olarak çökük daha da fazla üstelemeyin .

Yapacağınız her şeyi mümkün mertebe kardeşinizi etkilemeden yapın .Adamın eşine haber vermek en doğrusu .

Sen bi süre bizde kal dedim annem anlarsa cidden öldürür bu sefer çünkü eşime anlatmalı mıyım? Bi yardımı dokunur mu?
Hayır sakın anlatmayın.
Hiç gereği yok.
Ne olursa olsun o el oğlu.
Kardeşinizle aranızda kalsın bu durum

Gencecik kız. Herkes o yaşlarda kendinden çok büyük birine ilgi duyabilir. Hayat tecrübesi. Üstüne gitmeyin, atlatır. Aranızda sır olarak kalsın kardeşinize güven verin. Böyle bir durumda hoca hakkında yasal işlem başlatılıyor mu bilmiyorum. Öyle bir imkan varsa yapabilirsiniz. Ama kardeşiniz bu süreçte daha çok zarar görebilir.

O zaman herkes evli adamlara mi asik olsun.
Koni sahibi bir abla olarak kardesine de tepki koymasi gerektiginin farkinda. Oyle de olmali.

Ben etkilenmesinde hiçbir kusur bulmuyorum. Ama kendisinden 20 büyük biriyle sevgili olmak birlikte olmak bunlar gerçekten uç noktalar. Ayrıca niye ailesi yanında değil? Bu kanıya nerden vardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…