Sinirden delircem!

Siz yine eşinizden yana şanslısınız ki size hak vermiş. Annesi ne yaparsa yapsın, ne kadar haksız olursa olsun annesini tutan, karısının üzülmesini umursamayan çok erkek var. Şükredin ki eşiniz yine sizin yanınızda. Çok iyi anlayabiliyorum hissettiklerinizi ama sizi görüşmeye mecbur bırakmıyor, bence kesinlikle karışmayın görüşmesine, kendi kendinizi telkin edin sakinleştirin o kadar da duygularınızın esiri olmayın bırakın görüşsün o kadarcık ta sonuçta onu ne zorluklarla karnında taşıdı, doğurdu, büyüttü kolay mı? Biliyorum çok zor iyi bişey düşünmek ama şunu da unutmayın eşinizin üstünde en çok hakkı olan kişi annesidir

Hayır ama o kadar kötü şeyler yaşattı ki kv her hamleyi bir tehdit olarak görüyorum. Yakında çocuğum doğacak. Asla yüzünü görmek istemiyorum o kadının.
Istediğiniz kadar sinirden kudurun, kendinizden geçin, ortalığı yakıp yıkın eşiniz annesiyle bir şekilde görüşecek. O onun annesi. Aralarındaki bağı isteseniz de koparamazsınız. Zararlı da siz çıkarsınız.

Bu olayların çıkış noktası ne oldu peki ? Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum
Durup dururken mi bu şekilde davranmaya başladı 😳
Tek sebebi kıskançlıktı. Mutluğumuzu kıskandı kazandığımız parayı kıskandı gittiğimiz yerleri kıskandı. Beni de gezdireceksin bana bakmak zorundasın dedi. Olayın patlama noktası ise bir haftasonu sabahın köründe bize kahvaltıya geldiğinde surat asmışım diye ertesi gün beni arayıp işyerimdeyken telefonda azarlayıp tehdit etti. Eşime anlatınca da nasıl anlatırsın diye çıldırdı. Eşim beni savununca da bir anne ne yaparsa yapsın oğlu onu savunmalı dedi...
Olay uzadı da gitti. Kalbi kararmış çok kötü bir insan.

Oldu o zaman akrabaların içinde annesine sırtını dönsün, annesini de evine oğlu varken başkaları bıraksın. İyi misiniz siz yahu bu ne bencillik. Bir çocuk kolay mı yetişiyor, hadi sizi anlarım ama eşiniz annesini nasıl kestirip atacak. Kurtlar kuşlar mi büyütüyor bir evladı size saygısından sizi düğüne götürmemiş bir de sizin annenle nasıl görüşürsun tavırlarına mi maruz kalacak eşiniz. 🙄
Karışmaniz çok yersiz haksızsınız yani.

Konu sahibi hamileymissiniz, belli ki; zor günler de yaşamışsınız hayatınızdaki tüm olumsuzluklar kv'nizin kavgalarıyla tekrar tetiklenmiş. Hayata olan öfkenizi kv'denizden çıkariyorsunuz gibi bu durum klasik bir gelin kaynana kavgalarından aşırıya kaçmış. Ki belli yazdıklarınızdan, psikolojik yardım alıp aşın bu durumu. Hayat kaynanayı bu derece ciddiye alınmayacak kadar harika.... Sağlığınıza bakın, mutluluklar.🌷

Tüh! Seni annesi ile aldatmış. Annesiyle ne yaptığına karışmak ve sinirlenmek hakkınız yok. Size ne? Öz annesi ve oraya gel diye ısrar bile etmemiş. Haddinizi almışsınız

Kv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.

En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.

Eşime birşey dememek için kendimi zor tutuyorum. Nolur sakinleştirin beni.

Ne yapacaktı annesini görünce kafasını mı çevirecekti

Bu kadar sorun yaşadıktan sonra siz görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama eşiniz annesi ile sizin aranızda seçim yapmak zorunda değil. Bu kayınvalidenizle sizin aranızda.

Ya belki yanılıyorumdur ama eski konuları da biliyorum az çok. Ne bileyim ben şuna inanasım gelmiyor pek "ben çok iyiyim, çok sakinim, melek gibiyim, sessizim ama hiç bi suçum yokken kv bana kötü davranıyor". Bu kayinvalide olur, kayınbaba olur, eş olur, akraba ya da arkadaş olur fark etmez. Yanlış anlaşılmasın ben oh çekmiyorum. Sadece aklım almıyor ya. O yüzden bu konuda sana da hak veremiyorum. Napsın adam annesine. Görünce yüzünü çevirip gitsin mi? Görüşecek elbet. Sen muhatap olmadıktan sonra sıkıntı ne onu bilemedim.

Tek sebebi kıskançlıktı. Mutluğumuzu kıskandı kazandığımız parayı kıskandı gittiğimiz yerleri kıskandı. Beni de gezdireceksin bana bakmak zorundasın dedi. Olayın patlama noktası ise bir haftasonu sabahın köründe bize kahvaltıya geldiğinde surat asmışım diye ertesi gün beni arayıp işyerimdeyken telefonda azarlayıp tehdit etti. Eşime anlatınca da nasıl anlatırsın diye çıldırdı. Eşim beni savununca da bir anne ne yaparsa yapsın oğlu onu savunmalı dedi...
Olay uzadı da gitti. Kalbi kararmış çok kötü bir insan.
Bakın ne kadar kötü olursa olsun kocanızın annesi o.
Siz ömür boyu görüşmeyin ama kocanıza engel olmaya hakkınız yok.
Yani kv daima hayatınızda olacak.
O kadından kurtulmanın tek yolu kocanızdan ayrılmak olur ki, sanırım böyle bir planınız yok.
O yüzden geçmişi geçmişte bırakıp bugüne dönün ve kv yokmuş gibi yaşayın.
Bir kadın yüzünden tüm hayatınızı zehir etmeyin.

Size ne yapmış olursa olsun o sizin kocanızın annesi. Bu gerçeği birkaç yere yazın okuyun her gün ki unutmayasınız. Siz görüşmezseniz sizin kararınız ama eşinize karışma hakkınız yok. Eğer eşim etki altında kalıyor diyorsanız eşinizi sorgulayın

Back
X