- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesnlikle insan vazgeçemyor işteÇok haklısınız kötü de olabilir ama sonuçta anne ne zorluklarla büyütüyor o cocuklari
Istediğiniz kadar sinirden kudurun, kendinizden geçin, ortalığı yakıp yıkın eşiniz annesiyle bir şekilde görüşecek. O onun annesi. Aralarındaki bağı isteseniz de koparamazsınız. Zararlı da siz çıkarsınız.Hayır ama o kadar kötü şeyler yaşattı ki kv her hamleyi bir tehdit olarak görüyorum. Yakında çocuğum doğacak. Asla yüzünü görmek istemiyorum o kadının.
Tek sebebi kıskançlıktı. Mutluğumuzu kıskandı kazandığımız parayı kıskandı gittiğimiz yerleri kıskandı. Beni de gezdireceksin bana bakmak zorundasın dedi. Olayın patlama noktası ise bir haftasonu sabahın köründe bize kahvaltıya geldiğinde surat asmışım diye ertesi gün beni arayıp işyerimdeyken telefonda azarlayıp tehdit etti. Eşime anlatınca da nasıl anlatırsın diye çıldırdı. Eşim beni savununca da bir anne ne yaparsa yapsın oğlu onu savunmalı dedi...Bu olayların çıkış noktası ne oldu peki ? Yanlış anlamayın sadece meraktan soruyorum
Durup dururken mi bu şekilde davranmaya başladı![]()
Çocuk olmuyor diye mi bu kadar kötülüğü etti diye düşündüm. Arkadaşlarımdan birinin başına gelmişti.Bunun ne önemi var
Kv ile yaşadıklarımız malum. Bizi ayırmaya çalıştı beddualar küfürler etti iftiralar attı. Bir senedir çektirmediği kalmadı. Eski konularımda defalarca anlattım.
En son eşim de birdaha beni arama demişti telefonda annesine. Üç dört haftadır rahattık. Rahattım. Bugün eşimin kuzeninin nikahı vardı. Eşim gitti. Annesiyle gelinle damatla birlikte birlikte fotoğraf çektirmişler. Dayısına yemeğe gitmişler. Annesini de evine bırakmış. Sinirden delirmek üzereyim.
Eşime birşey dememek için kendimi zor tutuyorum. Nolur sakinleştirin beni.
KV’niz icin ne yazmamizi istiyorsunuz, soyleyin yazalim. Siz de kurtulun, biz de.
Bakın ne kadar kötü olursa olsun kocanızın annesi o.Tek sebebi kıskançlıktı. Mutluğumuzu kıskandı kazandığımız parayı kıskandı gittiğimiz yerleri kıskandı. Beni de gezdireceksin bana bakmak zorundasın dedi. Olayın patlama noktası ise bir haftasonu sabahın köründe bize kahvaltıya geldiğinde surat asmışım diye ertesi gün beni arayıp işyerimdeyken telefonda azarlayıp tehdit etti. Eşime anlatınca da nasıl anlatırsın diye çıldırdı. Eşim beni savununca da bir anne ne yaparsa yapsın oğlu onu savunmalı dedi...
Olay uzadı da gitti. Kalbi kararmış çok kötü bir insan.