• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Tüylerim diken diken oldu, kıyamam o daha 4 yaşında yahu , dövünce herşey düzeldimi peki? Kardeşinden nefret edecek çünkü o yüzden dayak yediğini düşünecek belkide .. Yada babası bile o zülmü reva gördüğüne göre insanların ona ne yapabileceklerini düşünecek ve korkacak herkezden...Eşine söyle dayak yanlış hareketi pekiştirir, doğruyu öğretmez ayrıca nefret duygusu uyandırır.
Bı kackere daha yapmıstı ama anlamıyo dovmezsek laf anlmmız arsız olurmus hatta bana sende dov dıyo

Yaa baya vurdumu yani bildigin dayakmi atti napti sende yazsana konu sahibi allah askina
Ben o anı goremedım ama dsarı cıktıgımsa suratı kıpkırmızydı parmak ızlerı vardı bıldıgın dovdu ya cocuk anne nerdesn dıye aglıyo o anda kız emıyo kızı memeden bıraktrp gıttım cocuk aglıyo benı goruce sarıldı bana onun korkusından yanmada gelememıs yavrum

Kocam olacak herif evladıma bir fiske vursa anında bosarım. Dayagın ofke vs hicbir sebebi olamaz. Sinirine hakim olamayan cocuk yapmasın, sinirine hakim olamayan kocası olan da bi zahmet o kocayı baba yapmasın
Valla cocuk yapmadan ben cocuu doverım demıyı kı kızm olduktn sonra boyle yapmaya basladı

Ne ıtelemesı bılıdıın tokat atmıs tekmeyı gormedım ama aynı sey hıcbısey degısmez
Eşiniz delirmiş herhalde! O yaşta çocuğa ne tokatı ya Allah ıslah etsin inşallah..Kıyamam ya onun eti ne butu ne daha el kadar çocuk ya,canımı dayanır şiddete..Çok haklısın sinirlenmekte benim çocuğum yok henüz ama eşim öyle birşey yapsa bende çıldırırdım ona saldırırdım herhalde!!! Eşinle konuş birdaha asla böyle birşey yapmasın gerekirse boşanırım senden terkederim bu evi de korkut biraz..

Ben o anı goremedım ama dsarı cıktıgımsa suratı kıpkırmızydı parmak ızlerı vardı bıldıgın dovdu ya cocuk anne nerdesn dıye aglıyo o anda kız emıyo kızı memeden bıraktrp gıttım cocuk aglıyo benı goruce sarıldı bana onun korkusından yanmada gelememıs yavrum
Karakola gidip Şikayet ederdim kesin ve net gerekirse boşanırım işin içinde şiddet var çünkü ne ben nede kardeşim ailemden dayak yemedik çocuk dayakla terbiye edilmez hem yeni birşey değilmiş bir kaç kere yaptı diyorsunuz.

terbiye anlayışı dayaksa ve gücü 4 yaşındakine yetiyosa bağlayacan kelepçeyle gece uykusunda yatağa kırıcan kafasını dayak öyle olmaz böyle olur deyip ağzını burnunu kıracan, belki empati yeteneği de gelişir hem de terbiye olur, bu vesile ile bi taşla iki kuş

Karakola gidip Şikayet ederdim kesin ve net gerekirse boşanırım işin içinde şiddet var çünkü ne ben nede kardeşim ailemden dayak yemedik çocuk dayakla terbiye edilmez hem yeni birşey değilmiş bir kaç kere yaptı diyorsunuz.
Allahskına sıkayet etsem nolcak kı darp ızı yok bısey yok kı ogluma sa sorsan yok dovmedım der ee nolcak benım tek yapacagım sey esımle konusmak ya psooljık destek alır yada ayrılırız karokollarda surunup cocuklarımda perıaan edemem

Sürekli böyle davranıyor dediniz de o yüzden sordum eğer oğlunuz kardeşini kıskanıyorsa babası da çocuğa kötü davranıyorsa sevilmediğini düşünebilir psikolojisi bozulabilir.
Olabılır butıngun kuzu gıbı olan cocuk esım eve gelnce delırıyo napcagını sasoroyo anlatıyorum esıme ama anlamıyı

Back
X