• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Allahskına sıkayet etsem nolcak kı darp ızı yok bısey yok kı ogluma sa sorsan yok dovmedım der ee nolcak benım tek yapacagım sey esımle konusmak ya psooljık destek alır yada ayrılırız karokollarda surunup cocuklarımda perıaan edemem
Nasıl darp yok tokat bir darp değilmi suratı kıpkırmızı parmak izleri var diyorsunuz bununla bile darp raporu alınır.

o kiymet bilmeyen esinize soyleyin,hastanlerde binlerce hasta bebek ve cocuk var..aileler evlatlarinin minicik hasta bedenleri sagligina kavussun diye cirpiniyorlar,kucucuk cigerleri narkoza maruz kaliyor,serumlar,nesterler..Allah vermesini bildigi gibi almasini da bilir,ayiptir Allahin emaneti size o yavru..
bide unutmasin esiniz,zaman su gibi akip geciyor elbet o da gucten dusecek.ve o gun oglunuz esinizi eliyle degil ama sozleriyle dovecek..yapmasin etmesin yaziktir..

Olabılır butıngun kuzu gıbı olan cocuk esım eve gelnce delırıyo napcagını sasoroyo anlatıyorum esıme ama anlamıyı
Büyük ihtimalle oğlunuz babası tarafından sevilmediğini düşünüyor ve dikkat çekmeye çalışıyor.
Bir pedagogla görüşebilirsiniz eşiniz oğlunuzun psikolojini kötü etkilediğinin farkına varmalı.

Dun aksamkı sıkıntım bosuna degılmıs demkki.esım oglumu dovdu cıldırmak uzereyım.yanı suan cekıp gıdesım var o derece napcam bılmıyorum yavrum anne nerdesın dıye cıglık attı kulaklarmda cınlıyo hala o ses ya ocım yanıyo
Canimm benimde bebeğim var benim bile içim titredi sarip sarmala yavrunu. Esin hangi akla hizmet yapabildi..

terbiye anlayışı dayaksa ve gücü 4 yaşındakine yetiyosa bağlayacan kelepçeyle gece uykusunda yatağa kırıcan kafasını dayak öyle olmaz böyle olur deyip ağzını burnunu kıracan, belki empati yeteneği de gelişir hem de terbiye olur, bu vesile ile bi taşla iki kuş
Bi konudada soyle abartip suyunu cikartan insanlar var ya boş beleş konusan ama cozum vermeyennn gordukce benimde kafalarini kirasim geliyor baglayip..

Nebicim seyler soyluyorsunuz ya bumu cozum bumu aile birligini koruma cabasi iyilestirme yapmaya calismak varken bence sen pskologa git onlardan daha fazla ihtiyacin var agzi olan konusuyor

eşinizle konuşun.. bir daha yapmaması için söz isteyin.yaparsa sonuçlarının ne olacağını söyleyin ve en önemlisi oğlunuzdan özür dilesin,gönlünü alsın çocuğun,doğru düzgün konuşsun emin olun anlıyorlar.. ve bir daha asla yapmasın böyle birşey.

4 yasindaki cocugu nasil dovuyor ..

Baska biseyden sinirlenmis , sinirini cocuktan cikarmis ..

Cocuklara el kaldiranlar cok aciz insanlar ..

Çocuğumun kılına dokunan adam ister babası olsun paralamak isterdim. Nasıl dövermiş, bir de bunu terbiye diye görüyor. Konu sahibesi gözünüzü açın kocanız oğlunuzu terbiye adı altında dövmeye devam edecek. Gücü 4 yaşındaki çocuğa yetmiş. Küçücük çocuğa nasıl kıymış. Böyle insanın ne merhametine inanırım ne insanlığına ne de babalığına... Siz de inanmazsınız inşallah.

Sonra da neden cocugum içine kapanik... Neden utangaç neden çekingen ya da tam aksi neden saldırgan... Neden pısırık.. Bu sorular boyle uzayıp gider...
Cocukta bir sorun yok her çocukta yaramazlık olur, sorun sizin esinizde. Öfke kontrolü sağlanamazsa daha büyük problemler olabilir. Ve beyefendi bunu kabullenemeyebilir. Eğitim şart.

Anladığım kadarıyla eşiniz o çocuğu dövmeye devam edecek...benim de bir kızım var,şu an boğazım düğümlendi gözlerim doldu yazdıklarınızı okuyunca.ALlah herkese vicdan versin,özellikle eşiniz gibi vicdansızlara.eşinize göre eğitim adı altında kendi dövsün,siz dövün,öğretmen dövsün,her lafını geçirmeye çalışan dövsün.ya sabır allahım,tüm masum çocukları böyle canavar babalardan koru.eşinizin değişeceğini sanmıyorum,yüksek ihtimal o da ailesinden küçükken şiddet görmüş.evlatlarınızı eşinizden koruyun,çok üzüldüm.öfke patlaması olsa pişmanlık duyardı sonradan,eşin pişman falan değil.yapmaya da devam edecek,çocuk büyüdükçe dayağında boyutu değişecek.

esinize cocuklari dövmeden de iletisim kurarak kendini dinletebildigini anlatmalisiniz..
onun gözünün önünde hatta örnek vererek yapmalisiniz bunu..anlamasi icin

Kocanız aciz ve zavallı bir insan. Merhametsiz bir kere.. Böyle bir adamla aynı çatı altında asla huzur olmaz. 4 yaşında babasından dayak yemeye başlamış bir çocuk asla kendini güvende hissetmez ve hep babasından ürker.

Çocuğunuzu şiddetten koruyamıyorsanız yapmanız gereken şey çok açık.

Bi konudada soyle abartip suyunu cikartan insanlar var ya boş beleş konusan ama cozum vermeyennn gordukce benimde kafalarini kirasim geliyor baglayip..

Nebicim seyler soyluyorsunuz ya bumu cozum bumu aile birligini koruma cabasi iyilestirme yapmaya calismak varken bence sen pskologa git onlardan daha fazla ihtiyacin var agzi olan konusuyor
nasıl konuşucağımı senden öğrenmiycem, kazık kadar adam 4 yaşındakine yetiriyosa gücünü, dayak yemenin ve karşılık olarak hiç bişey yapamamanın nası olduğunu öğrense diye anlık fantazim o benim,kimse benim lafımla kalkıp böyle bi işe girişmiyo panik yapma, didişip sataşmaya yer arıyosan o başka, senden izin mi alacam yoksa hesap mı verecem ???? kimsin ki sen ??

nasıl konuşucağımı senden öğrenmiycem, kazık kadar adam 4 yaşındakine yetiriyosa gücünü, dayak yemenin ve karşılık olarak hiç bişey yapamamanın nası olduğunu öğrense diye anlık fantazim o benim,kimse benim lafımla kalkıp böyle bi işe girişmiyo panik yapma, didişip sataşmaya yer arıyosan o başka, senden izin mi alacam yoksa hesap mı verecem ???? kimsin ki sen ??
Anca fantazi yaparsin kolay gelsin

Dövmeye değil , bilinçli yetiştirmeye inanıyorum. Sürekli dövülen çocuk s.l.k olur.
Eşinizin bunu alışkanlık haline getirmesine izin vermeyin.
Zaten erkek çocukları ile babasının arası hep gergin olur. Benim çevremdekilerin hep öyle şahsen.
Şimdiden başlaması daha riskli.

Esım bunu surklı yapan bır degıl kı oyle olsa asla katlanmam cunku bendeanneyın konustum bırdha yapmamya ssoz verdı v3 gwrekırse pskolojıj destek alcak ben en son carenın bosanmak oldugunu dusunuyorum ınasalh bıdaha tekrarlamaz kı zanntemıyorum cunku gercekyen cok uzulmus ve pısman olmuS

Back
X