- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bu kız çok fena aslında yalan makinesi bi anlatayım da görün minvalinde yazıp kızın saçının pembe olmasından eyeliner sürememesinden falan bahsediyorsun. Normal değilsin vallaArkadaslar sadece bu anlattıklarıma bakarak yorum yapıyosunuz kız için haklı olarak
Kısaca özet geçeyin kız yalan makinesi
Kızın saçları geçen ay pespembeydi kızım o renk çingen gibi duruyo diyerek zorla boyattık saçlarını işyerindekilerle
Gitti yapay saç taktırdı
Dün sabah işyernde geldi makyaj yoktu öğleden sonra bana kelebek abla ben senin gibi eyeliner çekemiyorum dedi bende gel düzeltelim getir eyelinerı dedim ya ben sabah uyku sersemi yaptımda ondan yapamadım babam acele ettirdi diyo
Halbuki işyernde gözünde yoktu
Siagara kullanıyor bakkalcı geçen sigara vermemiş sen 14 yasında gösteriyosun demiş
Daha aklıma gelmeyen bi dünya şey
Yani zerre kadar kzı çekemeyeceğim bir huyu suyu yok
+10000Ikinizde çok bayağısınız ya millet senin cicegine laf etti diye konu açıyorsun ama elaleme gelince şişko demekte bi beis yok.Rezillik.Patronun olsam seni kovardım
+10000Ikinizde çok bayağısınız ya millet senin cicegine laf etti diye konu açıyorsun ama elaleme gelince şişko demekte bi beis yok.Rezillik.Patronun olsam seni kovardım
Kandirmak falan öyle bir imada bulunmadım ben yanlış anlama lütfen. Sadece kadınsı içgüdüler bunlar, aranızdaki yaş farkı çok değil neticede.Ben sizi niye kandırayım ki Allah aşkına ?
Sizi kandırıp elime ne geçecek
Kıskansam çekemesem ya kızlar çok kıskandım derim yani
Bunlardan utanacak değilim öyle bi insan değilim
Sna özeniyo diye işyerindeki diğer bayanlar dedi
Hatta dün bi abla bak kelebek bak gömleği yeni aldı bu sen giyiyosun ya aynısı dünde senin gibi kalem çekecem diye gözlerini boyamış falan dedi buna benzer bi sürü şey benden pantolumu istedi annesi aynısından alıvermiş benmkinin boyundan kestircekmiş kızım senle ben bir miyiz git terziye boy alsınlar diyoum ya olmaz sen ver bana pantolonunu diyo
korkma canim o anda yapis sacina dizini de kır bisey yapamaz:saman en korktuğum şeydir biriyle kavga etmek heleki böylesi
herkes hayatına baksa hiç bir problem çıkmayacak aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?