Sinirden elim ayağım titriyor

Stajyer bir kizla bir calisan neden bu kadar icli disli olur ki? Bir de sac bas yolmak ne ya? Kolyenin zinciri koptu diye de patrondan istemek de nedir onu hic anlamadim.
Is yerinde bunlarin yasanmasi cok utanc verici.

Kız kelebek herşeyde senimi buluyor şu iş yerinde anlaştıgın kimse varmı merak ediyorum.
Ama bu konuda sen haklısın bak

Bu kız çok fena aslında yalan makinesi bi anlatayım da görün minvalinde yazıp kızın saçının pembe olmasından eyeliner sürememesinden falan bahsediyorsun. Normal değilsin valla

Sizin zincirinizi koparttı diye patron neden kızın maaşından kesiyor onu anlamadım. Babanızın iş yeri miydi?
Gidip kıza söylersiniz zararımı karşıla diye. "Patrona söyleyeceğim maaşından kessin" nasıl bir düşüncedir?

Eyeliner sürse ne olur aha 33 yasima geldim süremiyorum arkadaş heves etmis sizden istemiş
Ayrıca saçına cingen saci demek ne demek yani onun karari bu, bu anlatiklariniz kizi hafif göstermez kusura bakmayin tamam su atmis size ama sizde direk sacina yapışmışsiniz yani bunlar normal seyler değil ...

Bütün konularınız is yerinde olanlar ,entrikalar anlasamamak dedikodu

İş yeinde yaşadığın sıkıntı konularının hemen hepsine denk gelmiş biri olarak başlığı görünce 'sonunda girdiler herhalde birbirlerine' diyerek açtım konuyu harbiden girmek mi ne girmek
Kıdemliyim çalışanım havası mı, eğer güzel ve alımlıysanız güzelim seni üzerim havası mı, havanın adını bulamadım ama stajyer ergene bir özelliğinizle diş gösterdiğinizi ve sonucun bu hale gelmesine giden kaldırım taşlarını inceee ince döşediğinizi düşünüyorum. Hayırlı olsun

Konuyu okudum, patronun yapacağı şey ikinizi de işten çıkarmak olmalıydı.
İş yerini mahalle kavga alanına çevirmişsiniz.
İkinizin yerine de orada çalışacak daha verimli insanlar var.
Kendinizi toparlamaya bakın, patron bir arkanızda olur iki olur üçüncü de kapı dışarı olursunuz.
Ayrıca kimsenin ne kilosuyla ne de yaptığıyla ilgilenmeyin o sizin sorununuz değil siz şikayetinizi edin patronunuz halletsin.

tamam o stajyermiş,ergenmiş falan da siz de pek profesyonel değilmişsiniz.Patronda sizden taraf olunca kendinizi hepten haklı görmüşsünüz anlaşılan ama siz de bayağı bayağı ergenmişsiniz.Ayrıca kızla saç baş kavga et Sonra da vay efendim kolyem koptu parasını maaşından kes.Umarım patronunuz o kızın maaşından kesmek gibi bir hata yapmaz.

Hayal ettim de şaka gibi ya ben oturur bir güzel izlerdim kavgayı koca koca insanların yaptığı şeylere bakın rezalet. Bir kadına kilo konusunda böyle yorum yapılmaz. Kız kilo vermek için uğraşıyor siz de tüy dikmişsiniz. Ayrıca size özenip sizin gibi davranıyor olması güzel bişey ama siz onu kıskançlık olarak algılamak istemişsiniz.

Kandirmak falan öyle bir imada bulunmadım ben yanlış anlama lütfen. Sadece kadınsı içgüdüler bunlar, aranızdaki yaş farkı çok değil neticede.

Yani kıza aynı ayarda cevap vermeseydin burada herkes seni haklı bulacaktı, sen yanlışa yanlışla cevap vermişsin eleştiriler bu yüzden geliyor. Kaldı ki kilosunu takıntı yapmış bir genç kıza " kilosunu gösteriyor" Denmez, ne kadar dogru olsa bile bunu söylemek patavatsızliktir. Şişko birine se siskosun demek yalan bir ifade olmaz ama yanlıştır, denmez. Karşındaki ne kadar kaba, çirkef de olsa ona daha zarif ve zeki bir şekilde cevabını verebilirsin, sac saça kavga ederek değil

anlattığın kızla aranda hiç bir fark yok.kızdan hoşlanmıyorsun problemli bir kız diyorsun,halen daha muhatap oluyorsun.biraz kiminle ne konuşacağını bilmen gerekiyor.o kızdan hoşlanmıyorsun ve o stajyer diye kızı lafla ezme peşindesin ,istiyorsun ki hiç sesini çıkarmasın yaptığın patavatsızlıklara.kızın yaptığı doğru demiyorum ama o kızın problemli olduğunu bile bile bu ortamı siz hazırlamışsınız.

Amaaan keske hic bu duruma gelmeseydi ama bence cok muhattap olmussun, makarnasina kuskusuna kilosuna karismasaydin hem alttarafi stajer bide piskolojisi bozukmus ki ooo iyce alingan olur öyleleri agresif..bence daha mesafeli ol insanlara hele isyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…