Sinirden elim ayağım titriyor

Bakın ısrarla anlamıyorsunuz ama kimse burada kızı savunmuyor ki. Doğru,mükemmel,haklıda demiyoruz ama size birşeyler anlatmaya çalışıyoruz.
Kızın tavrinın,tipinin,saçının,başının önemi yok tamamen ondan bağımsız konuşuyoruz.
Daha önce size ayarsız bir cümle kurdu mu bu kız? Kurdu,ne yapmalıydınız peki? Muhattap olmamalıydınız. Merhaba merhaba,bitti.
Ssiz kalkıpta saç baş kilo muhabbeti yaparsanız bu tip biriyle,mesafenizi koruyamamıs olursunuz ve yaşadığınız duruma zemin hazırlarsınız.
Ayrıca kilo konusu o size 11 kilo vericem dese,fikir sorsa dahi,ama o kilosunda gösteriyor,kardeşimin beli incecik vb yorumlarda bulunursanız,belin kalin,şişman duruyorsun iması yapmış olursunuz ve karakteri gereği üzerinize sıçratmış olursunuz.
Sonra gelsin saç başa kavgalar ki inanın hiç şık,etik,doğru davranışlar değil bunlar.

Önce insanları yumuşak karınlarından , hassas noktalarından vurun sonra da saldırınca kenara çekilin oh ne ala . Kıza veremezsin çok zor , yo gayet kilondasın kardeşimin beli incecik demişsin . Küçük ergen sayılacak yaşta tabiki zoruna gitmiştir . Stajyer ile ne bu yüz göz olmak . Hatalısınız

kız hiç haksız değil valla, ben olsam şu laflara aşçı kadınla benim hakkımda konuşmana yüzüne karşı nazik olmak varken kardeşimin beli incecik vs demene bozulurdum. haksızlığı başlatan sensin.

Sizin tek hatanız kızın ergen tavırları oldugunu bilip daha da onunla muhatap olup yönlendirmeye çalışmanız olmuş.Kız saygısızlık yapmış tabi ki haklı değil ama siz de bile bile buna fırsat vermişsiniz.

Ikinizde çok bayağısınız ya millet senin cicegine laf etti diye konu açıyorsun ama elaleme gelince şişko demekte bi beis yok.Rezillik.Patronun olsam seni kovardım

+1

Madem daha geldıgı ılk gun kavga ettın snrasında neden muhattap oluyorsun koy mesafenı gunaydın ıyı aksamlar bu kadar hem kafanda rahat olurdu fazla yuz goz olmussunuz

Bence siz fazla yüz göz olmuşsunuz. Yok benim kardeşim 52 kilo beli incecik, yok onu yersen veremezsin bilmem ne. Boşversenize kim ne yaparsa yapsın.

Isyerinde veya disarida hic hos degil boyle ortamda bulunmak.
Tartisma veya diyalogun gidecegi yeri gorup kendinize yol cizmeyi ogrenmek gerek.
Karsidaki anlasin diye seviye dusurmek size daha cok zarar verir. Gerekce buyduysa eger.
Bazen durmak veya susmak evladir. Zamanla olur insallah.

Suc sizde. Genc bir kizi rencide etmissiniz insanlarin icinde. Dogruyu soyledik diye bir sey yok. Baskalarinin yaninda birini kotulemek -dogru soylense bile- kotudur. "Kilolusun gosteriyorsun benim kardesimin beli incecik" dese size biri, kim bilir nasil linc edersiniz.

Kiz sizi kiskanmiyordur belki ornek aliyordur, size ozeniyordur,bir ablasiniz sonucta. Boyle dusunmek yerine kibirlenip , bir de utandirmissiniz kizi ve yedigini burnundan getirmissiniz. Ne olacakti yani,tavsiye niteliginde konussaydiniz?

Cok sinir bozucu ya, biri bana yemegimin basinda boyle "olani" soylese ben yemegi gecirmek isterdim basina.

O da cocukca davranmis ve hirlamis.

Pardon ben olaylar is yerinde geciyor sandim altin gununde geciyormus.

Bu kaçıncı başlığın işyeriyle ilgili.. hep senin başına geliyor nedense böyle şeyler, herkes sana düşman, biraz da hatayı kendinde ara.. bu olayda kız haksız sana saldırmakta ama kızı bozmana gerek yoktu.. ayrıca ister diyet yapar ister yapmaz, kendi bileceği şey, diyet yapıyor diye sana özendiğini düşünmen çok saçma..

Dünyadaki en tehlikeli insan türü ergenler. Uzak durup muhattap olmamak en güzeli

çocuk kavgası resmen yazış tarzı, yorumlar, kendini haklı bulma çabası kız zaten stajyer bugün var yarın yok ama siz resmen rezillik resmen. her gün biriyle kavga mı edeceksiniz böyle. bu devide saç saça kavga mı kalmış patron her ikinizi dışarıya çıkarmalıydı orda kavganıza devam etseydiniz şuan herkesin gözünde bayağı eksilerdesin

En son sac bas kavgayi sanirim ortaokulda seyretmistim. Unide de hoc boyle bir ortamamim boyle bir cevrem olmadi. Oyle bir ortamda dahi bulunmadim. Bilmiyorum ben de tartisirim falan kendimi ezdirmem kimseden geri kalmam da sac bas kavga biraz varosca degil mi yahu. Ayrica yas ve kilo konusu kadinlarin hassas konusudur bunu herkes bilir.

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş kilosundan rahatsız olan bir insana başka biri iyi bir şey derken yok kilosunu gösteriyor demek pasif agresif bi tavırdır ayyy ne var ki bunda demeyin tahrik etmişsiniz ayrıca madem kız size sana giren çıkan ne demiş önceden muhatap olmayı kesseydiniz ikiniz de aynısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…