- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
siz iyi niyetli olsaniz bileYa hanımlar valla bilerek yada isteyerek kırmak dökmek değildi amacım
Ben kızı üzülsün diye yada atarlansın diye kilonu gösteriyosun demedim
Diğer ablanın yorumuna istinaden öyle dedim o elli var yok ne diyeti bu diyince öbürüde yok kız ne ellisi dedi aynen abla bencede kilosunu gösteriyo dedim normal laf arasında
Stajyer derken staj yapmıyor cafelerde falan çalışıyodu 1 ay orda 1 ay burda her girdiği yerden olaylı çıkıyo diye babası gözümün onunde dursun rahat durmuyo diye bizim işyerne aldırdı rica minnet
Banada kilonu gösteriyosun dediklerinde yada kelebk kilo aldın sen dediklerinde evet ya öyledimi diyorum terslemiyorum yani tamam herkesin huyu farklı ama bu konuda zaafı olduğunu bilmiyorum vede zaafı varmışcasını konuşmadı benmle bana yazmış ya çoğu arkadaş kelebek herkes seni kıskanıyo vs. diye
Asıl o kız o şekilde anlatıyo abla biliyo musun bakkalcı beni 14 yasında sandı sigara vermedi şoför beni otobüse almadı çok küçük görünüyosun göremedim seni dedi falan filan
Ben bu kızın nesini kıskanayım
Sizde az değilsiniz ama.Bende istemezdim ama dayanamadım
Bide zaten saygısız bi kız ilk işe baladığında da tartışmıştık mesai saatinde kız cafede canlı yayın yapıyodu
Halbuki başka bi yere diye gitti
Sonrada benm izlediğimi görnce beni engelledi
Bende hayırdır canım beni engellemişsin canlı yayınını izlemiyim diye sildin heralde dynce sana giren çıkan mı var dedi
Dengesiz
Ben zaafını buldum bu kızı da gömeyim amacıyla demedim amaSizde az değilsiniz ama.
Bakın biri bana bu lafı etse,değil oturup aynı masada yemek yemek,yüzüne dahi bakmam. Siz 11 kilo verebilirmiyim dediği için zaafını bulmuş ve oradan yürümüşsünüz ki karşınızdakinin seviyesi belli,ben bile anladım okuduklarımdan kizın potansiyelini,siz daha iyi biliyorsunuz. Neden muhattap oluyorsunuz ki?
Ya niye cingen (çingen ne bilmiyorum ama iyi birsey olmadığını düşündüm anlatımınızdan)gibisin falan diyip baskı yapıyorsunuz ki. Birde maharet gibi anlatmışsınız ya pes.Arkadaslar sadece bu anlattıklarıma bakarak yorum yapıyosunuz kız için haklı olarak
Kısaca özet geçeyin kız yalan makinesi
Kızın saçları geçen ay pespembeydi kızım o renk çingen gibi duruyo diyerek zorla boyattık saçlarını işyerindekilerle
Gitti yapay saç taktırdı
Dün sabah işyernde geldi makyaj yoktu öğleden sonra bana kelebek abla ben senin gibi eyeliner çekemiyorum dedi bende gel düzeltelim getir eyelinerı dedim ya ben sabah uyku sersemi yaptımda ondan yapamadım babam acele ettirdi diyo
Halbuki işyernde gözünde yoktu
Siagara kullanıyor bakkalcı geçen sigara vermemiş sen 14 yasında gösteriyosun demiş
Daha aklıma gelmeyen bi dünya şey
Yani zerre kadar kzı çekemeyeceğim bir huyu suyu yok
Çingene demeye calisiyo arkadas..Ya niye cingen (çingen ne bilmiyorum ama iyi birsey olmadığını düşündüm anlatımınızdan)gibisin falan diyip baskı yapıyorsunuz ki. Birde maharet gibi anlatmışsınız ya pes.
Profesyonel olun biraz,sizene sacının renginden ondan bundan. İşle ilgili bir durum olur amenna ama fiziksel konularda bu kadar bıdı bıdı yapmanız yakışıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?