Sinirden elim ayağım titriyor

En gıcık olduğun şeylerden biride "ben öyle demek istemedim, beni yanlış anladılar, aslında demek istediğim buydu" tarzında açıklamalar.
"Ne demek istediğimi doğru cümlelerle anlatamamış olabilirim" desen hiç sıkıntı yok ama.
Anlatamadığın şeylerde bile karşı tarafı suçluyorsun. Ve inanki herkes ne demek isterse karşıdaki insan onu anlıyor. Mimik, ses tonu, tavırlar her şey ne demek istediğini destekler.

siz iyi niyetli olsaniz bile
konu başından beri bunu iddia ettiğiniz için söylüyorum.
isyerinizdeki diğer insanlar iyi niyetli değil.bundan sonra daha dikkatli olun.
ve onların lafiyla gazıyla kimseyle durduk yere kötü olmayın.
ben hiç hoşlanmadım iş arkadaşlarınızın tavrından.
yaslariniz yakın diye size rekabet içine sokmuşlar uzaktan da bir güzel izlemisler.
şimdide kis kis gülüp ne biçim saç baş yoldular aa rezillik diye dedikodunuzu yapiyorlardir büyük ihtimal.
yarın yüzünüze gülüp " boşver kelebekcim sen haklısın o kız bunu haketmisti" diyen kimseye de inanmayın.
yapabiliyorsunuz kizlada aranizi düzeltin.bu sebepten işinden olmasına neden olmayın.

Bence siz suçlusunuz ..ergenin kilosundan sana ne ya, sen zaten ilk başta sana özeniyor diye gıcık kapmışsın zaten beli , kıza kilonu gösteriyorsun falan demişsin büyük ihtimal burun kıvrarak söyledin oda ters tepki verdi sende iyice cıkıştın oda ergenliğin verdiği fevrililikle bardak fırlattı .sizde zaten gıcıktınız bir güzel dövüyim dediniz giriştiniz ama izin vermediler .patron olsam önce sizi işten atardım ergen kizla müdacele etmeye çalıştığı n için de neyse ...

bi baba kız evladı garsonluk yapacağına kendi yanında çalışsın ister tabi ki. içi rahat eder.

hala kızı kötüleme tavrındasınız.

sizin bi süredir çalıştığınız yerle aranızdaki muhabbetle kızın daha yeni iletişim kurması bir olmaz. yani aşçıyla aralarında samimiyet yokken daha özelini yaymanızla sizin diyet yaptığınızı bilmeleri bir değil. size güvenip özelini anlatan birine yanlış yapmışsınız. yanınızdayken onu bir nesnelleştirip ötekileştirerek konuşmuşsunuz küçük çocuklara yapılır gibi.

ben küçük bir çocukken bile bana çocuk gibi davranıp yanımda benim hakkımda başkalarıyla böyle eleştiri yapanlara asla saygı duymadım. gerçekten olgun büyüklerim ise bana küçücükken bile çok kıymet verdiler.

yani üzgünüm ama buraya sırf kızın arkasından saydırıp rahatlamak için konu açmış gibisiniz. siz etraflıca düşünüp hatanızı kabul edecek gibi durmuyorsunuz o yüzden ben de daha fazla lakırdı etmeyeceğim boş yere.

Sizin tavrınızı da hatalı buldum ben.
Yok ne 50'si, benim kardeşim 52 beli incecik filan...
Tahrik etmişsiniz bence sizde onu.
Ben bir zamanlar ergenlikte kiloluyken sizin gibi tavrı olanlardan nefret eder, selam vermezdim.
O kadar itici ki bu sözler...
Kız da nahoş tavırlar göstermiş. Kalkıp gitse yeterliydi tepki göstermek için.
Ama siz de olaya davetiye çıkarmışsınız.

Hayır belki kız diyet yaptığını saklayacakti,bir tek sana söyledi.Ne diye ablalara söylüyorsun evet 11 kilo verecekmiş diye.Kendisi orada değilmi,söyleyecek olsa kendisi söylerdi.
Öteki abla kilosunu göstermediğini düşünebilir bu onun fikri,orada hemen kendi fikrini soylemene gerek yoktu.
Bu şeye benziyor , yanındaki birine "çok güzelsin" dendiğinde,hemen atlayıp "yok canım sıradan bence" gibi birşey.Sinir bozucu değil mi ?
İkincisi yemeğini döktü niye gidip soruyorsun ne oldu diye,ne olduysa oldu kaşimaya gerek var mı?
Üçüncüsü sana vurmamis,ailene sovmemis ne diye hemen saçına yapistin ?

Sizde az değilsiniz ama.
Bakın biri bana bu lafı etse,değil oturup aynı masada yemek yemek,yüzüne dahi bakmam. Siz 11 kilo verebilirmiyim dediği için zaafını bulmuş ve oradan yürümüşsünüz ki karşınızdakinin seviyesi belli,ben bile anladım okuduklarımdan kizın potansiyelini,siz daha iyi biliyorsunuz. Neden muhattap oluyorsunuz ki?

Seninde yaşın küçükmüş kelebek. Ben seni büyük sanıyordum . Stajyer kız ile aranızda fazla yaş farkı yok. Sen kızdan iyi elektrik alamadın. Seviyeni koysaydın başından beri. Eğer o kızı sevseydin ablalık yapardın iyi anlaşırdınız. Ayrıca sizi taklit ediyor olması bence güzel . Örnek alınacak yanlarınız varmış demek ki ona göre.

ben sizde de hata buldum
karşınızdaki kız acemi
iş hayatından bihaber sınırları çizmeyi bilmiyor
ama kusura bakmayın siz de bilmiyorsunuz size ne kızın yediği yemekten kilosunu göstermesinden
hatta daha büyük hata sizin siz daha olgun davranmalıydınız
mesafenizi aşarak kavgaya yeşil ışık yakmışsınız resmen

Ben zaafını buldum bu kızı da gömeyim amacıyla demedim ama
Sanırım ben yanlış aktarıyorum ama yemekten önce bizim odada diğer bayanlarda vardı kelebek abla ben 1 ayda 11 kilo verebilir miyim sabahları 3 ymurta öğlende sadece salata yesem dedi
Bende o kadarını bilmiyorum ama midesine kelepçe taktıranlar vremiyo ayrıca çok sağlıksız dedim oda sen ne yersen bende onu ycem o zaman bende diyete başlcam dedi
Yemekte de 5 bayan vardık oda yoğurdun içine pul biber limon falan sıkmış aşçı ablada ne yiyon kız sen öyle dynce zaten diyet yaptğnı söyledi kimseden gizlemedi
Bide zaten bi dediği diğerni tutmuyo normalde haklısınız benim onun seviyesine düşmemem lazımdı o yemekleri döknce hiç bişey dememem gerekirdi
Biraz önce işyerine geldi yanımdan geçerken bile küfür ediyo s*keçem belalarını diyo
Babasına bile işyernde gerizekalı defol git diyen bi kız
Kıskanmışsın falan diyenler var bunun nesini kıskanayım ben

Ben bile burdan senin iş yerindeki sorunlarından bıktım senin etrafındakiler sana nasıl tahammül ediyo acaba helal onlara valla

Ya niye cingen (çingen ne bilmiyorum ama iyi birsey olmadığını düşündüm anlatımınızdan)gibisin falan diyip baskı yapıyorsunuz ki. Birde maharet gibi anlatmışsınız ya pes.
Profesyonel olun biraz,sizene sacının renginden ondan bundan. İşle ilgili bir durum olur amenna ama fiziksel konularda bu kadar bıdı bıdı yapmanız yakışıksız.

Çingene demeye calisiyo arkadas..

Sac saca bas basa biriyle kavga edebilecek yapidaki bi insanin disardan cizdigi profil de az cok bellidir kelebek.. Hanımefendi imaji kesinlikle vermez ve bi yerden acik verir surekli.. Eski konunda veya burda, surekli bi saygi beklentin var, bundan dem vurmussun ama ters bi seyde her an birinin ustune saldirma potansiyeli olan birine kim, neden saygi duysun ki?
Ite kaka, bagira cagira veya "bana saygi duyacaklar" diyerek kazanilmaz sayginlik.. Daha fazla uzulmemek icin biraz dusun bence bu konuda..

Haketmişsiniz.o kızda çekemediğiniz bir şey var gibi geldi bana.kilo veremeyeceğini bilseniz de kilosunu gösterse bile bu ulu orta söylenmez.bence kız az bile yapmış.

Siz o işyerinin asli çalışanısınız.
Ne diye bu diyaloglara girdiniz avuç kadar çocukla.
Özenebilir
Taklit edebilir vs vs
Kendini böyle bulacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…