Sinirden elim ayağım titriyor

Kelebek bu zamana kadar açtığın konuların bir çoğunu okumuşumdur.

Kafamda aklı başında, fedakar, olgun kız imajı çizmiştin ama son açtığın bir kaç konu ile fikrim değişmeye başladı.

Darılma ama sende hırçınlık, ben bilirimcilik ve biraz da içten içe kendini beğenmişlik var.

Yorumlarından benim anladığım evet o kızı kıskanmıyorsun ama ona üstünlük taslamak gibi bir gayen var.

Ayrıca bu kadar sorunlu bir kıza kıyafetini verecek kadar neden samimi oldun?

İşyerinde insanlarla sık sık sorun yaşıyorsun, bence tavırlarını gözden geçirip bir özeleştiri yapmalısın.

İki çingen birbirini bulmuş dedim konuyu okurken. Saç başa girilen bir kavgada herkes iki tarafa da çingen der geçer hangisi haklıydı diye umursamaz. Kilosunu gösteriyor deyip sinirlenmemesini beklemeyezsiniz bir kadının. Bir de benim kardeşimin beli incecik bilmem ne. Ne boş muhabbet. Kız aşırı tepki göstermiş sizde de potansiyel var ordan almış yürümüşsünüz ikiniz de. Seviyene inmicem deyip çekilebilirdiniz.

Stajyer kızla neden bu kadar içli dışlı oldunuz. Madem tuhaf bir kız mesafe koymalıydınız. Kızı yargilar tarzda olmuşsunuz hep ve ona da yansıtmışsınız. Zincirinizi koparmış maaşından kestirtecek kadar büyük bir egonuz var. İşyerinin patronu gibi davranıp egonuzu stajyer bir kız üzerinde tatmin etmişsiniz. Görünen tablo bu.

Ah ben o kızın yerinde olacaktım siz misiniz beni sinir edip gaza getirmeye uğraşan.. öyle bir ağzınızın payını verirdim ki sonrasında aşçıda yerini bilirdi, sende. sinirden ben değil siz köpürürdünüz. her kuşun eti yenmez sen yenecek kuşu iyi biliyorsun kelebek ama dikkat et bir gün de biri seni afiyetle yemesin. Ondan sonra anlarsın diyeti.. sonuçta ne oldu kız gitti sen kaldın, maaşındanda kestireceksin zaten gıcık oluyordun ohh gitti işte hemde rezil oldu ne güzel dimi hadi bakalım kendi eksikliklerini bu şekilde tamamlamaya devam et sende biliyorsun suçlu olduğunu kızı tahrik ettiğini ama kabullenemiyorsun çünkü eğer kabul edersen kendinle yüzleşeceksin, korkuyorsun. Profesyonel değilsin demeyin arkadaşlar o kadar profosyonel ki (kendi çapında) işte kelebek gibiler hep haksız bir yerlere gelenler... Tecrübesiz saf bir genç kızla, akıllı varoş gülünün kavgası başlığıda konulabilirdi. Daha fazla konuşmayacağım

bana mı öyle geliyor, sanki tanıyorsunuz gibi.

Haksizlik felan yasadigin yok ve o diger kizdan bir zerre farkin yok .
daha cok yanliz kalirsin sen yanlizkelebek.

Neyinede özenmis onuda anlamis degilim..

Hemde diyelim sikayet ettin maasindan sanane ? uzak dur mesafeli ol yeter cok burnun havada
kizdan cok sana gicik oldum

Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz de kışkırtmışsınız biraz mesafeyi korumanız lazımdı küçücük kızla saç baş kavga etmek de nedir yani ?

Ayni is yerinde çalışıyorsunuz herhalde?

Kusura bakma da sen kıza 19 yaşında ama aklı bir karış havada demişsin,buna rağmen kıza da uymuşsun.
Hiç olgun davranmamışsın.

Haksızsını..
Tamamını okumadım sinirimi bozdunuz çünkü. Kız size gelmiş özel olarak konuşmuş ne halt yemeye yemekhane de bir sürü insanın içinde lafa atlayıp kızın adına konuşuyorsunuz. Oturmuş işsizler yok iyisin yok gösteriyorsun vs vs kızın kilosundan bahsetmişsiniz. Ağzınızın payını almışsınızdır umarım bir de buraya gelip haklı gibi mağdur edebiyatı yapıyorsunuz

İkiniz de seviyesiz davranmışsınız. Ve olayı kilosuyla ilgili üzerine giderek siz başlatmışsınız. Çok çirkin öyle onu yersen kilo veremezsin demeler, insanlar iltifat olsun diye az gösteriyosun deyince yoo tam gösteriyor demeler. Kıza karşı niyetinizi gayet belli etmişsiniz. O da daha çocuk. Kaldıramamış seviyesiz tepki vermiş. O sizi büyüğü görüp örnek almış, belki biraz kıskanmış, gelip sizden tavsiye istemiş sizde aleni bir düşmanlık...

Ne olursa olsun onun seviyesine inmemeliydin, kızın zaten nasıl birisi olduğunu anlamışsın dediğine göre sorunlu bir tipmiş böyleleriyle sadece iş hakkında konuş fazla muhattap olmamaya bak.

Bunu demek istemezdim ama o*uranın önüne sı*acaksın diye bir atasözü vardır... seviyesizlik diz boyu olan yere hiç girmemek en doğrusudur ola ki mecburen girilmişsede herkes haddini bilecek allahın aşçısı bana gelip herkesin içinde saçıma hakaret ediyorsa ben o b*ku alır.... kimse kusura bakmasın

Sizin davranislarinizi abartılı buldum açıkçası. İstediğini koyar tabağına neden herkesin içinde rencide ediyorsunuz. Bunu yersen kilo veremezsin demeleri...ilk siz baslatmissiniz. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun. Dilinizi tutmayı öğrenin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…