Teşekkür edeerim yorumunuz içiin.Bu insanlarla araniz her nekadar iyi gibi gorunse de aslinda iyi degilmiş. Ikisi de birbirinden riyakar insanlarmış. Yuzune baska arkandan başka... Hepimiz bazen cok sevdigimiz insanlarin misal ailelerimizin arkalarindan konusup dedikodularini yapabiliyoruz bazen ama küfretmiyoruz. Arkanizdan size küfrediyor olmaları sizi sizin sandiginiz kadar sevmediklerini ve de saygi duygumadiklarini gosteriyor. Islerime cok yariyolar, cocuk bakiyolar vs diyorsunuz, siz sirf bu sebepten dolayi bu olayi signeye cekebileceginizi mi dusunuyorsunuz? Onlari her gordugunuzde size soyledikleri laflar kulaginiz da canlacak ve kendinizi kotu hisseceksiniz. Bunlarin cocuk bakmalarindan da yarar gelmez. Bir yandan isinizi gorup size kendilerini sevdirirken bir yandan da arkanizdan sövüp sayacaklar.. hiç lazim degil bence. Araniza mesafenizi direkt olarak koyun. Bakisiniz tavriniz bundan sonra ona gore olsun. Bi terslik oldugunu anlasinlar. Nedenini sormaya cesaret ederlerse de (ki hic sanmiyorum) guzelce aciklamanizi yaparsiniz. Ses kaydi aldiginiz icin üste cikacaklarini kendilerini magdur taraf gibi gostermeye calisacaklarina da eminim.. esiniz de siz de araniza mesafenizi koyun bence.
Bu arada arkanizdan konustuklari konular ne tarz konular hakkindaydi? Anneliginiz, ev hanimliliginiz, karakteriniz... yani hangi ozelliklerinizden oturu size dil uzatmislar merak ettim dogrusu..
Karakterim,ev hanımlığım, fiziğim, davranışlarımmm .. konuşma şeklim.. onlarla çok samimi konuşuyordum mesela isim sonlarına cım ekliyordum vs taklitimi yapmalar... işte "bizle markete gitmiyor biz onun g****une çomak s*kuyruz sanki... öbürü; gider mi gı o salak .. salak bebeği emzirmemiş çocuk aç tam bi salak... gezmeye gidiyo insan bi çocuğu emzirir bu nasıl bi salak .. daha neler nelerr ya bunlar bi kaçı sadece.. ay çok açık oldu ama mecbur kaldım durum bu derece ciddi eşimde dinlemek istiyor