Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmışlar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.

Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Çomak s*kmalar bilmem neler Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım. Kızım için 1 tabak çorba istedim diye bile sövmüşler resmen. Yemek yapmayıda bilmiyormusum. Cocuklari halleyle büyütüyomuşum. Kaç çocuğum varmış bişey bildiğm yokmuş.. halbuki bebek uyumadı hiç o yüzden bişey yapamadım çocuk aç kalmasın bari dedim.

Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.

Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar

Güncelleme: eşim dinledi kızlar çok sinirlendi . Kaydı onlara gönderecekti ama sesimizi kaydetmiş derler bu seferde diye vazgeçti . Eşim şimdi onlara laf sokup duruyor tersliyor. 'dedikoducular benim çocuğum sizin neyinizi seviyor bi halt olmaz sizden felan gibi şeyler söyledi laf açıldıkca . Ama kaydı felan söylemedi hiç . Onlarda annesini dolduruyor anneside gelip gidip bana laf sokuyor eşim yokken. Ben o günden beri soğuk davranıyorum bana sorup duruyolar neye moralin bozuk diye hala yakın davranıyolar. Çok bunaldım sıkıldım napicam bilmiyorum sessiz biriyim biri laf sokunca donup kalıyorum özellikle kv ona bişey diyemediğimi bildiği için üstüme geliyor.. üstelik öyle bişeyler ki 1 vurup 3 seviyor kv yani yakın davranıp davranıp 1 laf sokuyor insan bişey de diyemiyor.

Son düzenleme:
O kadar yakın olsanız ses kaydetme gereği duymazdınız bence demekki sizide rahatsız eden şeyler vardı
Evet vardı kesinlikle. Ne bileyim yüzüme karşı gayet iyiler o yuzden merak ettim arkamdan neler dönüyor. Napicam hiç bilmiyorum ikiside uni. Okuyor öğretmenlik bide.

Bazen gercekleri bilmek iyi degildir madem işine yarıyorlar neden açıklarını aradın..ha buldun bi açık madem kopar gitsin ipleri
Cidden pişman oldum ama içime dert olmuştu. Daha önce kv de arkamdan eşime konuşmuştu bunlari merak ettim bide.
Evet inkar edemem işime yarıyolardı eşime de söylemeyi düşünüyorum oda ses kaydını dinlemek ister ay rezillik o nasıl kelimeler ama argo neler neler

Ses kaydı alacak kadar şüpheniz varsa aranız o kadar da iyi değilmiş demek ki. Şimdi neye şaşırdınız?
Yok her şey mükemmelken ses kaydı almak aklınıza geldiyse siz de pek iyi değilsiniz demektir.

Eşinize söylemenin bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Ses kaydı almak etik değil, yasal da değil. Her türlü sizi suçlu çıkarırlar.

Ne okuduklarının önemi yoknilim gelir cehaleti alır eseklik baki kalır
Kesinlikle çok haklısınız bunlardan hiçbişey olmaz herşeye ama herşeye kötü konuşmuşlar yok ayaklarina bile terlik dayanmıyor şey gibi ayagı var... ay Allahım :( dinleyemedim devamını

Bana göre kimse kimseye ne abla olabilir ne kardeş.
Görümcelerinizin yaptığı çok iğrenç bir şey. Ama öğrendiniz de ne olacak ?
Eşiniz sizin yanınızda duracak mı ?
Siz yüzleşecek misiniz ?
En önemlisi bu saaten sonra görüşecek misiniz ?

Bunlar çok çok önemli sorular.

Bu yüzden kimseyle yakınlık kurmuyorum. Böyle iki yüzlü insan çok, eşinize de söyleyin onlara da söyleyin tabiri caizse suratlarına yapıştırın ses kaydını bir daha yüzlerine de bakmayın utandığıyla kalsınlar. Nefret ediyorum iyi yüzlü insanlardan.

Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de
Evet katılıyorum. Kocanızın akrabalarını davet edin yemeğe. Yemekten sonra da size birşey dinleteceğim deyip ses kaydını aç. Bu saatten sonra olan davranışlarımdan ben sorumlu değilim de. Utansın çirkefler.

Aranız iyi ise ses kaydetmek aklınıza gelmezdi.
Demekki varmış içinizi gıcıklatan birşeyler.
Yine de keşke yapmasaydınız.
Bundan sonra ona göre tavır alabileceğinizi düşünmedim nedense, çünkü altlı üstlü oturuyormuşsunuz.
Ben olsam eşime de dinletirdim. Ama neden böyle birşey yaptığımın mantıklı bir cevabı varsa.

Bu arada her önüne gelen ses kaydı alıyor video çekiyor, ortalık kötü.Tamam siz bazı gerçeklerle yüzleşmek istemişsiniz ama etik gelmiyor bana.

ses kaydı aldığınızı öğrendikleri anda yasal yoldan haklarını ararlar. iş yerinde size mobbing yapan insanın bile ses kaydını almak mahkemede delil olamıyor, üzerine suçlu siz oluyorsunuz. durup dururken insanların kaydını almak daha fena.

yuzume iyi olanlarin arkamdan konusacaklari aklima gelmeyecegi icin ses kayit etmezdim.

siz zaten sizi sevmediklerini icten ice biliyormussunuz bu da kanit olmus

ben olsam gorusmezdim. yuzume karsi sevmedigini belli eden insan, seviyor gibi gorunup arkamdan nefret eden sahsiyetsizden daha degerli benim icin.

evinize sokmayin..bunu basarirsiniz bilmiyorum, evim pisse temiz evlere gideceklrr.
tavir mavir almayin
acin ses kaydini dinletin direkt.
onlar utanmamis.siz de utanmayin.

Back
X