Eşim onları hiç öyle görmez. Hatta bana der onları kullanabildiğin kadar kullan çocuklara baktır. Yarın çocuklara diyecekler siz bizim elimizde büyüdünüz bari yapsınlar' Mecbur yapacaklar kafasında eşim. Ama tamamen silmez ben bunu zaten biliyorum. Benim amacım onların gerçek düşüncelerini bilmek ve eşime göstermekti. Çünkü defalarca eşime konuştum huzurumu kaçırıyorlar iyilikleri var tamam ama yanlışlarıda var dedim. O sanıyordu ki hep ben onları kötülemeye çalışıyorum.. benim söylediklerim onunkilerin yanında hiçmiş bunu gördü.. Onların bu denli fesat olduğunu bilmiyorduk. Ha birşey yapar mı bilmem ama bilsin ki bana yarın demesin onlarla arana neden mesafe koydun? Diye. Ozaman daha çok bilenebilirdi bana.o ses kaydını dinlerken içinizde şok olmayla birlikte bir de istediğini elde etmiş olma hazzı olduğunu inkar edebilir misiniz peki?
ben görümcelerimle öz kardeş gibi iyi anlaşsam aklıma gelmez ses kaydı açmak, siz eşiniz onları "bize yardım ediyor canlarım vs" gibi gördüğü için gözünden düşürmek için yapmışsınız. görümceleriniz de tongaya düşmüş. kardeş, kardeşe düşsün hayatları boyunca konuşmasınlar, en güzelini yapmışsınız. görümceleriniz hatalı ama siz de burada "melek melek" değilsiniz.