- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be aman ne polemiği..Heralde polemik arıyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamakla ilgili sorunlarınız var. Görmezden geleyim gözüme yazık.
Yıl
Eger gururlu olup tepkini ortaya koyup arana mesafeyi koyacaksan bunu yap, sonradan susup oturacaksan yan yana gelip yuzyuze bakip guleceksen bunu yapma sadece mesafeli ol gerektigi kadar az konus eskisi gibi yakinlik kurma derim.ama ben olsam ne yardim isterim ne yanimda olsunlar isterim ne de evime alirim hatta burunlarindan getiririp kapilarina dayanip herkesin icinde rezil ederim sonucta ezik davranirsan her zaman ezerler. Sen ilk once ne yapmak istedigine karar ver onlarla gorusmeye devam edeceksen 3 maymunu oyna.Bence eşine söyle hatta dinlet ne kadar uzuldugunu onlari kardesin gibi gordugunu soyle cok uzgun oldugunu ama onlari sevdigini soylerek esini ilk once yanina al. Sonra gorumcelerine bu durumu soyle ya da onlarla mesafe koy konusma muhattap olma illa ki senin onlara olan uzakligini ya kocana ya da sana sorarlar en azindan kocan durumu bildigi icin savunmaya gececektir sana sorarlarsa da sende beni sevmeyen arkamdan hakaret eden benim verdigim sevgi ve degere karsi arkamdan konusan kotulen insanlara bu sekilde davraniyorum dersin. Elinde kanit var zaten istemeyecegin bir cevap verirlerse ses kaydini dinletirsin.
Hiç renk verme. Seslerini hep kaydet. Hep dinle. Herşeylerini öğren.Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Aynen öyle yaptmEşinize dinletin olsun bitsin. Başka hiçbir şey yapmayın. İnsanlar ne kadar kötü kalpli kayıt açık kalmış böyle böyle demişler ben de sonradan farkettim deyin.
Kızlar eşim dinledi onlara laf sokup duruyor dedikoducular benim çocuğum sizin neyinizi seviyor bi halt olmaz sizden felan diye . Ama kaydı felan söylemedi hiç . Onlarda annesini dolduruyor anneside gelip gidip bana laf sokuyor eşim yokken. Çok bunaldım sıkıldım napicam bilmiyorum sessiz biriyim biri laf sokunca donup kalıyorum özellikle kv ona bişey diyemediğimi bildiği için üstüme geliyor..
Aynı sekilde düşünüyorum, olaylar farklı yere gidiyor sonu çok büyük kavga olur. Bak kayinvaliden hemen tırnakları göstermeye başladı. Büyük bir kavgadan sonra artık ses kaydının da bir önemi kalmaz. Herkesin yanında aç kaydı dinlensin.Valla yanlış yaptın. Ya kocana bile dinletmeyecektin ya da açıp herkese dinletecektin. Yarım yamalak iş yaparsan böyle olur.
Valla yanlış yaptın. Ya kocana bile dinletmeyecektin ya da açıp herkese dinletecektin. Yarım yamalak iş yaparsan böyle olur.
Valla sonuna kadar haklısınız. Keşke ilk gun dınletseydim. ama yarın bayram gene biraraya gelinecek. Ben yarından sonra yapmayi düşünüyorum ki bidaha aynı ortama da girmeyelim barışmaya kalkmasınlar .Aynı sekilde düşünüyorum, olaylar farklı yere gidiyor sonu çok büyük kavga olur. Bak kayinvaliden hemen tırnakları göstermeye başladı. Büyük bir kavgadan sonra artık ses kaydının da bir önemi kalmaz. Herkesin yanında aç kaydı dinlensin.
Aynı sekilde düşünüyorum, olaylar farklı yere gidiyor sonu çok büyük kavga olur. Bak kayinvaliden hemen tırnakları göstermeye başladı. Büyük bir kavgadan sonra artık ses kaydının da bir önemi kalmaz. Herkesin yanında aç kaydı dinlensin.
Aynen bende böyle düşünüyorum. Ama bayram olduğu için önceden dinletse illaki yarın biraraya gelecektik. eşime söylüycem bayram bitsin artık dediği gibi whatsappdan mı atar yoksa yüzlerine mi dinletir dinletsin. Benimlede görüşmesinler bidaha diyicem. Baktım eşim kabul etmezse ben yolluycam bu kadar iki yüzlüsünüz diyicem. En sevmediğim huyum yüzyüze böyle bişeyi konuşmaya kalksam direk gözlerim dolar konuşacağımı unuturum ağlarımEşin açsın dinletsin ve hesap sorsun öyle bir sorsun ki kayınvaliden o yokken sana laf sokamasın ama ortalık baya karışacak hazırlıklı ol sende sizden hiç beklemezdim bilmem ne diye söylen mutlaka bunu bayramda yaptığınız için en son "bayramı da zehir ettiler"e gelir de olay neyse
Kızlar eşim dinledi onlara laf sokup duruyor dedikoducular benim çocuğum sizin neyinizi seviyor bi halt olmaz sizden felan diye . Ama kaydı felan söylemedi hiç . Onlarda annesini dolduruyor anneside gelip gidip bana laf sokuyor eşim yokken. Çok bunaldım sıkıldım napicam bilmiyorum sessiz biriyim biri laf sokunca donup kalıyorum özellikle kv ona bişey diyemediğimi bildiği için üstüme geliyor..
Ya açıkcası bende anlamıyorum kendimi. Şu huyumu hiç sevmiyorum yüzyüze konuşmaya kalkınca kıpkırmızı oluyorum gözlerim doluyor söyleyeceğimi unutuyorum. Ama mesaj olarak atmayı düşünüyorum bütün içimde kalan herşeyi yazarak. ya ben ya esim yapack bunudaBrn hala neden eve soktuğunuzu, sea kaydını yüzlerinr vurmadığıbızı ve bu kadar lafı yiyip oturduğunuzu anlamadım
SENİN YERİNDE OLSAM ONLARLA BERABERKEN AÇARIM KAYDI ONLARA DİNLETİRİM..Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmışlar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Çomak s*kmalar bilmem neler Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım. Kızım için 1 tabak çorba istedim diye bile sövmüşler resmen. Yemek yapmayıda bilmiyormusum. Cocuklari halleyle büyütüyomuşum. Kaç çocuğum varmış bişey bildiğm yokmuş.. halbuki bebek uyumadı hiç o yüzden bişey yapamadım çocuk aç kalmasın bari dedim.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Güncelleme: eşim dinledi kızlar çok sinirlendi . Kaydı onlara gönderecekti ama sesimizi kaydetmiş derler bu seferde diye vazgeçti . Eşim şimdi onlara laf sokup duruyor tersliyor. 'dedikoducular benim çocuğum sizin neyinizi seviyor bi halt olmaz sizden felan gibi şeyler söyledi laf açıldıkca . Ama kaydı felan söylemedi hiç . Onlarda annesini dolduruyor anneside gelip gidip bana laf sokuyor eşim yokken. Ben o günden beri soğuk davranıyorum bana sorup duruyolar neye moralin bozuk diye hala yakın davranıyolar. Çok bunaldım sıkıldım napicam bilmiyorum sessiz biriyim biri laf sokunca donup kalıyorum özellikle kv ona bişey diyemediğimi bildiği için üstüme geliyor.. üstelik öyle bişeyler ki 1 vurup 3 seviyor kv yani yakın davranıp davranıp 1 laf sokuyor insan bişey de diyemiyor.
Üzerine suçlu çıkacakAynen baskın basanındır demişler. Kaydı açmadığı sürece laf yemeye devam edecek.