Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Ya Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı

Öyle anlatmışsın ki kızları ve güzel kaşlarını senin konuna odaklanamıyorum. Kızları çok merak ettim.İnstagramdan o kızları bulmaya gidiyorum
Ben baktım buldum kızlar gerçekten çok güzelmiş
Konu sahibi arkadaşım bende çok kızardım böyle bir durumda ama ev tutulmuş sizin için güzel birgün tepkini belli edip yine de aranı bozmamanı tavsiye edebilirim,

Kızılacak bir şey gerçekten yaaa

Kiz benim cocuk boydan boya anadan babadan rus, bunun binde biri kadar mesele olmadi etrafindaki biblo gibi kizlar.
Kas birine yakisabilir o da bunu dusunebilir ne var bunda??

Aslında itiraf edeyim rotasız yakışıklı erkekleri paylaşsa ben de tek tek bakardım
Bende kizardim. Adam "erekeklere" tek tek sayfa degistirip bakarmiydi acaba ? Hayir! Ama kadinlara gelince bakiyor cok rahatsiz edici bi durum. Simdiden boyleyse ilerisini dusunemiyorum..
[/QUOT

Baktığı kızlar arkadaşı değil, sadece bir grup sanırım.
Hoş olmayabilir de bu kadar da ciddiye alınacak bir durum değil.
En azından bana göre.
Grupta değil de instagramda fenomen bi adamın gittiği ülkede paylaştığı kızlar
Grup

Evet dışarıda, evlenince kesin aldatır. Yol yakınken ayrıl, çocuğun da başını yakma. Sen de prenses taraflarını aldır, yeni ilişkiye öyle başla. Yoksa eninde sonunda terkedilirsin, kimse sonsuza dek bu cendereye girmez.

takip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!

Kiz benim cocuk boydan boya anadan babadan rus, bunun binde biri kadar mesele olmadi etrafindaki biblo gibi kizlar.
Kas birine yakisabilir o da bunu dusunebilir ne var bunda??
Canım ben kıskancım biliyorsın ya bana böyle şeyler çok itici geliyor

İyi de adamın ilgisini siz böyle seylere kaydırmışsıniz ki kadınların kaslarını inceliyor yorumları okuyor size de fikir veriyor.ister istemez dikkatini çekecektir.şu an yaptığınız tavır da ters etki yapacak.aklına karpuz kabuğu düşürmeyin adamın.hoşlanmiyirsaniz böyle şeylerden kadinsal konulari erkeklerle paylasmayin fikir almayın,siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsaniz öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…