- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Yoktakip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!
Evet o sayfada bir kız gördü yorumda ki kızlar değiltakip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!
Aslında itiraf edeyim rotasız yakışıklı erkekleri paylaşsa ben de tek tek bakardım
bu konularda kız arkadaşlarınızın fikrini alsanız daha iyi aslındaİyi de adamın ilgisini siz böyle seylere kaydırmışsıniz ki kadınların kaslarını inceliyor yorumları okuyor size de fikir veriyor.ister istemez dikkatini çekecektir.şu an yaptığınız tavır da ters etki yapacak.aklına karpuz kabuğu düşürmeyin adamın.hoşlanmiyirsaniz böyle şeylerden kadinsal konulari erkeklerle paylasmayin fikir almayın,siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsaniz öyle yapın.
takip ettiğiniz sayfadaki kızsa bir şey olmaz o zamanEvet o sayfada bir kız gördü yorumda ki kızlar değil
bu konularda kız arkadaşlarınızın fikrini alsanız daha iyi aslında
Kızardım. Kızları epey bir incelemiş maşallahTV de falan güzel bir kadın görünce ne güzelmiş falan der geçeriz biz aslında. Ama sosyal medyada teker teker inceleyip bakması hoş değil. Bakmaya yarayan organindan olabilir sonra
Kız değil rotasız seyyah erkek yazar Mehmet var ya o paylaşmış Kazakistan kızları diye tek bir gönderi detakip ettiğiniz sayfadaki kızsa bir şey olmaz o zaman
göz bu görür yani ana ekrana düşüyor sonuçta
Evet bence de kiz arkadaş fikri alınması dağa doğrubu konularda kız arkadaşlarınızın fikrini alsanız daha iyi aslında
Ya dayanamıyorum güleceğimCanım fotoğraflar tek bir gönderi de yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?