Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Yok yanlış anladınız yorumlarda kızların kaşı yapma yazılmış ondan o fotoğrafları incelemiş yorum yapanların profilini değil
takip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!
Yok

takip ettiğiniz sayfada bir kız gördü sandım, bunda bir şey yok diyecektim
ama yorum yapanların fotoğraflarına girip kaşını gözünü incelemesi tabiki kızılacak bir şey..!
Evet o sayfada bir kız gördü yorumda ki kızlar değil

bu konularda kız arkadaşlarınızın fikrini alsanız daha iyi aslında

Kızardım. Kızları epey bir incelemiş maşallah TV de falan güzel bir kadın görünce ne güzelmiş falan der geçeriz biz aslında. Ama sosyal medyada teker teker inceleyip bakması hoş değil. Bakmaya yarayan organindan olabilir sonra

Haklısınız ama biz her şeyi birbirimize sorarız da o yüzden

Canım fotoğraflar tek bir gönderi de yav

takip ettiğiniz sayfadaki kızsa bir şey olmaz o zaman
göz bu görür yani ana ekrana düşüyor sonuçta
Kız değil rotasız seyyah erkek yazar Mehmet var ya o paylaşmış Kazakistan kızları diye tek bir gönderi de

Bence çok çok abartıyorsunuz. Benim nişanlım bunun için bana tavır alsa ben sorun çıkartırım güvenmiyorsun diye.
Siz böyle yapa yapa adamın aklına başka kadınları sokacaksınız benden söylemesi. Biraz rahat olun kendinizden emin olun.

Mantıksız mı acaba diye yazdım zaten çünkü rahatlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…