Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

şikayet ediyosun sinirden uyuyamıyorum diyosun, olumsuz yorumlara da nişanlını savunur sekilde cevaplar veriyosun.
Hayır yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım günahını da almak istemiyorum çünkü o yorumlarda yanlış anlama var

Gayet sakin ve normal yaziyorsun su anda hatta ben de yakisikli erkek olsa ben de bakarim diyorsun ama bir de attigin basliga bak.Bi mubalaga surekli..
Sen kendini normal goruyor musun bu durumda kendine bir bunu sor bakalim ?
Bilmiyorum sinirlerim çok bozuk arkadaşlarım abartma diyor o yüzden bi öyleyim bi böyleyim

Bilmiyorum sinirlerim çok bozuk arkadaşlarım abartma diyor o yüzden bi öyleyim bi böyleyim

Valla catlasan da patlsan da degisen hicbirsey olmuyor.Sen hep kiskandiginla ve sinir oldugunla kaliyorsun.Bak evin tutulmus onu bile yasayamamissin.Yazik cidden boyle ozel ani yasayamamissin sacma sapan bir fotograf yuzunden.Sen hep boyle kaciracaksin iste ozel anlari.Daha balayinda ne kavgalar cikaracaksin,o anlari mahvedecegin zamanlar da gelecek.

O da beni darlıyor ama ya siz kızmaz mısınız
Kuzum buna kızılır mı ya...
Tamam azcık trip yap ama tlf kapatmak filan çocukça...
Bende merak ettim baktım hepsi bakımlı ve makyajlı sabah uyanınca görmek lazım birde onları
Nisanlina aynen böyle deseydin relaks ol dünyada tek erkek nişanlın değil.

Of kalbimi ve ruhumu yorduğum için kendime kızıyorum

Evet çok haklısın da beynim almıyor

Şok saçma bence videoki kızlar güzel olmasa ve yine izlese bozulmazdınız. Kızların güzelliği neyi değiştirecek

Arkadasim Instagramda tek tek butun fotolara bakmak dedigin sey next tusuna basmak Yani saniyelik is. Ben de siz diyince gidip hepsine baktim hatta yorumlari da okudum bende de var yorum okuma hastaligi Yani bunda gercekten hicbir set yok. Hic kiskanilacak bisey diil.

O sayfaya tekrar girmeyecekse sorun yok bence evleneceğin insansa çok takılma bu konuya derim ama dediğim gibi tekrar girip bakmayacaksa sıkıntı yok önemli olan senin üzüleceğin bişey yapmaması

Ben bazen bu kızları anlamıyorum..

Güzele güzel demek suç mu? Ya da ne gibi bir kötü niyet barındırabilir kızların güzel olduğunu ima ederek?

Ben eşime sorarım bazen şu güzel mi bu güzel mi diye. Yalansız söyler. Güzele güzel der. Desin zaten.

Ben de güzel ya da yakışıklı derim.

Yani kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı adam diye ben eşimi sevmiyorum onu seviyorum mu oluyor?? Ya da hakeza fahriye evcen güzel olunca eşim ona mı aşık oluyor????

Allah aşkına biraz olgun olmak, aklı başında olmak zor mu?

Rus kızları güzelmiş... eee? Yani. Sence onlara mı aşık oldu?

Eğer inanıyorsan sana bir hadisi serif hatırlatmak istiyorum:

"Zorlaştırmayınız
Kolaylaştırınız.

Nefret ettirmeyiniz
Sevdiriniz."

Sen nefret ettiriyorsun. Kendi kredini kendin tüketiyorsun. Pişman olacaksın.

Ben de yorum yapan kizlara bakti sandim gonderiymis. Oyle bir yazmissinki yorumlardaki kizlara tek tek bakmis zannettim.

Son düzenleme:
Sosyal medyada o hesapları kullanıp bakmayan insan var mı
Güzel kızlara bende bakıyorum sevgilime de gösteriyorum
Bazıları çok estetik görünüyor
Her bakmak kötü niyetli bakmak mı

Rotasızın paylaştığı bilmem ne ülkenin bilmem ne kabilenin kızlarını mı kıskandın? Şaka gibisin. Adam zaten farklı kültürleri tanıtmak için koyuyor o fotoğrafları. Bence sen ne yap biliyo musun nişanlının gözlerini oy. Çünkü dışarıda da güzel kızları görüyor. Yazık hayatı kendine zehir ediyosun. Bu kadar birine odaklı yaşama ya. Hastalık bu gerçekten git tedavi falan ol.

her konuna yazıyorum.
yine yazacağım.
şu çocuğun telefonunu yaz özelden, iki dakika bir şey diyip kapatacağım
hiç seveni mi bu çocuğun?
ne kadar kötü bir insan olabilir ki bir allah ın kulu hayatını mahvediyorsun demiyor?

nişanlınızda gözüm yok bu arada. yanlış anlaşılma olmasın. sizlerden 10 yaş büyük, çoluk çocuklu kadınım.
oğlumun senin gibi kız arkadaşı olsa, acıdan hoşlanıyorsun sen diyip günde 3 öğün oklava ile döverim.
büyük büyük konuşturuyorsunuz beni

Ben instadaki seyyah a bakmaktan konuyu unuttum :) takip edeyim ben de cok begendim ya.
Konu sahibi size gelince bir cok konunuzu okudum ilk defa cevap veriyorum lütfen kendinizi torpuleyin yani psikolojik destek mi olur hipnoz mu ne bilim bir şekilde bu huylarinizdan vazgecmeniz lazim mustakbel eş ya düğün oncesi ya da evlendikten sonra sizdem vazgeçer demedi demeyin. Ha vazgecmese bile hanenizde huzur icinizde mutluluk kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…