- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Hayır yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım günahını da almak istemiyorum çünkü o yorumlarda yanlış anlama varşikayet ediyosun sinirden uyuyamıyorum diyosun, olumsuz yorumlara da nişanlını savunur sekilde cevaplar veriyosun.
Bilmiyorum sinirlerim çok bozuk arkadaşlarım abartma diyor o yüzden bi öyleyim bi böyleyimGayet sakin ve normal yaziyorsun su anda hatta ben de yakisikli erkek olsa ben de bakarim diyorsun ama bir de attigin basliga bak.Bi mubalaga surekli..
Sen kendini normal goruyor musun bu durumda kendine bir bunu sor bakalim ?
Bilmiyorum sinirlerim çok bozuk arkadaşlarım abartma diyor o yüzden bi öyleyim bi böyleyim
Kuzum buna kızılır mı ya...O da beni darlıyor ama ya siz kızmaz mısınız
Of kalbimi ve ruhumu yorduğum için kendime kızıyorumValla catlasan da patlsan da degisen hicbirsey olmuyor.Sen hep kiskandiginla ve sinir oldugunla kaliyorsun.Bak evin tutulmus onu bile yasayamamissin.Yazik cidden boyle ozel ani yasayamamissin sacma sapan bir fotograf yuzunden.Sen hep boyle kaciracaksin iste ozel anlari.Daha balayinda ne kavgalar cikaracaksin,o anlari mahvedecegin zamanlar da gelecek.
Evet çok haklısın da beynim almıyorKuzum buna kızılır mı ya...
Tamam azcık trip yap ama tlf kapatmak filan çocukça...
Bende merak ettim baktım hepsi bakımlı ve makyajlı sabah uyanınca görmek lazım birde onları
Nisanlina aynen böyle deseydin relaks ol dünyada tek erkek nişanlın değil.
Kuzum beynin alacak bak evlilik zor bir müessese böyle basit şeylerle kendini de nişanlını da germe...Evet çok haklısın da beynim almıyor
Ben de sıkılabilirimKuzum beynin alacak bak evlilik zor bir müessese böyle basit şeylerle kendini de nişanlını da germe...
Erkekler bizim gibi değiller ilerde sıkılır evden kaçmaya başlar...
Inan ki incir çekirdeğini doldurmaz . Bosu bosuna kendini üzüyorsunCanım ben kıskancım biliyorsın ya bana böyle şeyler çok itici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?