• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kafayi yemek uzereyim

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
sevgilimin kuzeninin dugunu var persembe gunu ailesinin yasadigi sehire gitti . gunlerdir konusmadik sayilir ilk gittigi gun nikah vardi sabah ana bana taaaa gece mesaj atti uyuyorum canim diye dun kina vardi beni aksam on saniye aradi kinadayim sarjim yok dedi kapatti bir dahada yazmadi bu sabahta gunaydin dedi sanada dedim o kadar. aksam aradim yedide kac kere yazdim falan acmadi donmedi, simdide kapatmis bende yeter ya bu ne gibi seyler yazdim iletilmedi tabi kapali. Sinirden kuduruyorum etrafimda pervane olan surekli arayan insna anasinin babasinin yanina gidince degisti aramaz yazmaz oldu sanki kendi dugunu, basim catliyor sinirden uc gundur sesimi cikarmadim ama kafayi yemek uzereyim, belki biraz sakinlesirim diye yazdim kizlar konusalimmi ya normal mi boyle yapmasi ?

Etrafında meraklı akraba yoğunluğu varsa pek telefonu elinde değildir.. bak gene o kıza yazıyor diye laf sokulmasin diye de olabilir.. wc harici yalnız kalamiyor olabilir.. az zamanda düzgün bi kaç cümle ile gönlünüzü alacak becerisi olmayabilir.. bence dönünce sorun detaylı..

Etrafında meraklı akraba yoğunluğu varsa pek telefonu elinde değildir.. bak gene o kıza yazıyor diye laf sokulmasin diye de olabilir.. wc harici yalnız kalamiyor olabilir.. az zamanda düzgün bi kaç cümle ile gönlünüzü alacak becerisi olmayabilir.. bence dönünce sorun detaylı..
dondu kavga ettim konusmuyoruz belki ayrilirim bile

Döndüyse gerekçesi neymiş peki?
bakamadim hep isim vardi sarjim yoktu dedi sonra tamam canim neyse ney guzel miydi dedim oda anlatti falan dun gece bekarliga vedada icmisler sabaha kadar clubde bu aksamda bircok kisi numarasini istemiste guya sevgilim var demis actim agzimi yumdum gozumu saydirdim kapattik

Adam normal de siz pek normal değilsiniz. Ailesinin yanına gitmiş biraz onlarla basbasa rahat kafa dinlemek istiyor olamazmı?Alt tarafı üç gün aramadı diye nedir bu öfke?
Herşeyden önce aramak zorundami?Aranızda hergün aranacagina dair bir anlasmami imzaladiniz?Henüz evli bile değilken nedir bu sahiplenici tavırlar?
Üç gün sonra bıkar bu adam sizden. Benden söylemesi..

Bncede sinirlenmen gayet normal bir de veda partileri numara istemeler filan tam sinir bozucu seyler ne olursa olsun cevap vermeli seni aramali sonucta cenaze filan degil dugun yani hic aklina gelmemesi tuhaf

dun gece bekarliga vedada icmisler sabaha kadar clubde bu aksamda bircok kisi numarasini istemiste guya sevgilim var demis actim agzimi yumdum gozumu saydirdim kapattik

Hep sevgilim var diyip numaralarını vermezler zaten :)

bakamadim hep isim vardi sarjim yoktu dedi sonra tamam canim neyse ney guzel miydi dedim oda anlatti falan dun gece bekarliga vedada icmisler sabaha kadar clubde bu aksamda bircok kisi numarasini istemiste guya sevgilim var demis actim agzimi yumdum gozumu saydirdim kapattik

İlk önce ilgiye boğan sonra birden ilgiyi kesen insanlardan bende haz etmem.
Ama bu konuda hissiyatınız önemli, eğer size doğru söylediğini hissediyorsanız bu süreci fazla uzatmayın derim.

Back
X