- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Valla keyfi bir eğitim olduğu söylenmiş. Terfi de bazen önemli değildir. Ben devlet memuruyum ben de birtakım eğitimlere sınavlara katılsam terfi alırım müdür olurum ancak bunlar modern dünyanın bize zorunluluk diye dayattığı şeyler. Çocuk varken ne terfiye ne fazla paraya ne de makama ihtiyaç duymuyorum. Tercih.Yalnız iş ile ilgili eğitim keyfi değildir..
Adam bu eğitimler sayesinde terfi alsa böyle düşünmezsiniz...
Bende aynısını düşündüm açıkcasıKonu sahibinin avukatı değilim ama
Bana da “çocuğuna 3 gün yalnız bakamayacak kadın anne olmasın bi zahmet” yorumu biraz ABARTI geldi.
Keşke biraz tutarlı olsak.
Abartı olabilir ama nerede tutarsızımKonu sahibinin avukatı değilim ama
Bana da “çocuğuna 3 gün yalnız bakamayacak kadın anne olmasın bi zahmet” yorumu biraz ABARTI geldi.
Keşke biraz tutarlı olsak.
Kusura bakmayın ama günümüzde çocuk yetiştirmek için para gayette önemliValla keyfi bir eğitim olduğu söylenmiş. Terfi de bazen önemli değildir. Ben devlet memuruyum ben de birtakım eğitimlere sınavlara katılsam terfi alırım müdür olurum ancak bunlar modern dünyanın bize zorunluluk diye dayattığı şeyler. Çocuk varken ne terfiye ne fazla paraya ne de makama ihtiyaç duymuyorum. Tercih.
Yani her konu açanın eski konularına bakıp karakter analizi yapmıyorum. Mimlediğim bazı üyeler var ama bu üyeyi tanımıyorum :) Sadece bu konuyu okuyarak yorum yaptım.Bende aynısını düşündüm açıkcası
Anne olmak sağlam psikoloji gerektirir
Sabır ister
İnsan evlat sahibi olunca sonsuz sevgiyi öğrendiği gibi ne kadar sabırlı olduğunu öğrenir
Konu sahibi eşinin iş için kurduğu alarmı
Su sesi oluyor diye duş almasını dahi sorun ediyor
Çocuğu yanında yatırıyor adam ben başka odada yatayım dediğinde izin vermiyor ama neredeyse nefes alma diyecek
Tüm dünyasının çocuğu olduğunu en doğrusunu yaptığını sanıyor ama yanlış
Bu şekilde devam ederse evliliğine zarar vereceği gibi çocuğu içinde iyilik yapmış olmuyor
Not; 6 aylık bebeğim var
Eski konularına dönüp bakmadımYani her konu açanın eski konularına bakıp karakter analizi yapmıyorum. Mimlediğim bazı üyeler var ama bu üyeyi tanımıyorum :) Sadece bu konuyu okuyarak yorum yaptım.
Benim size verebileceğim cevabı zatenAz önce verdiğim cevabı siz de okuyun o halde. Aynı şeyleri yazmayayım.
Siz çocuğunuzu öyle yetiştirmişsiniz. Ablam babasına bebeği bırakıp gitti, 3-4 günlüğüne gayet de hiç bir problem de olmadı. Bebek de tam 18 aylıktı o zaman. Şimdi kuzumu haziranda anneme bırakıp eşiyle 1 hafta tatile gidecekler (2 yaşında oldu şu an), bunları yapanların çocukları ölmüyor yani bilin istedim.
Konu sahibinin kendi doğurduğu çocuğa 3 gün bakamayacak kadar aciz olduğunu sanmıyorum. Gerekirse bi ömür tek başına bakar çocuğuna. Elmayla armudu birbirine karıştırmayalım.
Kavga çıkarmakla haklı olduğunu savunmuyorum ama uykusuzdur, bunalmıştır, yorulmuştur. Kocası işten geldiğinde bebeği ona pasladığı o bi saati bile iple çekiyordur. 3 gün yalnız kalacak olmak daha çok yorulacağı anlamına geldiği için morali bozulmuştur. Olabilir yani. Hangimizi 7/24 mantığımız yönetiyor ki? Bazen duygular ağır basar, insan mantıksız davranmaya başlar. Olur böyle şeyler. Onu da biraz anlamak lazım.
Buradaki en ideal senaryo konu sahibinin duygularını eşine sakince anlatması, eşinin de gittiği eğitimde karısına sık sık “bunaldığını biliyorum, döndüğümde çocuğa ben bakarım, sen de kuaföre gidersin!” gibi tekliflerde bulunması olurdu. Hayaller işte :)
Aaaa valla bu o üye . O zamanda kocası duş alınca kavga çıkıyordu ses yapıyormuş çocuk uyanıyor diye . Elinden gelse adamın Herşeyini kendi yönetecek pessss
Burdaki meselenin alti ustu 3 gunluk kafa dinlemek oldugunu düşünmüyorum.gülsem mi ağalasım mı. ay gülmeyi tercih ediyoruö.
3 gün kafa dinlemeye hakkı yok mu yani bir babanın. bence var. bence anneninde öyle bi hakkı var.
vallahi çok komiksiniz.
Evet böyle insanlar var. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ben “eşim olmasa ne yapardım” diye düşündüğüm için kötü anne veya “anne olmaması gereken kadın” kategorisine giriyorum galiba. Kimse annenin yerini tutamaz (aslında kimse babanın da yerini tutamaz) ama çocuk büyütmek takım işidir bence. Allah korusun eşime bir şey olsa veya yollarımız ayrılsa çocuğuma tek başıma yetememekten korkardım. Ama sonra yolumu bulurdum herhalde.Abartı olabilir ama nerede tutarsızım
Boşanmış çocuğu olup onların ihtiyaçları karşılayan anneler eşi ölen anneler var
Önümüzde ne var kim bilebilir
3 gün bu ne var bunda bu kadar kriz geçirecek
Evet yineliyorum 3 bakamayacak kadın anne olmasın
o kadar sinirliyim ki
Eşim çalışıyor devlette dün sesi ki Ankara’ya gidebilirim ben de mecburi sandım
bebeğim var bir buçuk yaşında doğru düzgün uykusu yok bu aralar yorgunum
Bugün o mecburi olmadığını eğitim olduğunu öğrendim üç günlük kendi söyledi devlet karşılıyor dedi
Kafana göre iş yapmak değil mi yaptığı resmen kendine kafa dinlemelik gezme ayarlamış ben napıcam burda gece gündüz tek başıma o kadar bağırmıştık kü telefonda çok sinirliyim şuan
Mecburi değilse gitme yani konferansa hayret bişe insan düşünmeZ mi yalnı ne yapacak bu kadın diye haksız mıyım
Kolay gelsin:))Evet böyle insanlar var. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ben “eşim olmasa ne yapardım” diye düşündüğüm için kötü anne veya “anne olmaması gereken kadın” kategorisine giriyorum galiba. Kimse annenin yerini tutamaz (aslında kimse babanın da yerini tutamaz) ama çocuk büyütmek takım işidir bence. Allah korusun eşime bir şey olsa veya yollarımız ayrılsa çocuğuma tek başıma yetememekten korkardım. Ama sonra yolumu bulurdum herhalde.
Neyse uzatmayayım. Benim çocuk uyandı. EYVAH BEN ŞİMDİ NAPICAM?? Şaka şaka :) Bakarız evelallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?