evlilik oyun sanki...ne kadar kolay öyle çoluk çocuk sahibi olup sonrada ayrılalım demek...yaşlarınız kaç...
bugün forumda yazdigim bi yorum hakinda biraz tartistik. yani o niye yazdin dedi ben acikladim ama sormasina kirildim. cünkü yine güvenmedigi icin sordu. sonra mail yazmis barisalim bitmesen bizim evliligimiz diye. sonra bitti istedigini yap diye bi mail. ve simdide ulasamiyorum..
sen benim ne yasadigimi biliyormusunki ne kadar kolay hersey diyorsun. böyle yorum yapmaya geldiysen zaten cok kötüyüm bide senin gibilerle ugrasamayacagim.. hadi baska konulara git eglenmek icin. benim derdim bana yeter
üf eşin ne kadar çocukça davranıyor!
ben bile sinir oldum.
yani belki sanal ortam burası yazdıklarımızı herkes okuyabiliyor
ama bi fark var kimliklerimiz gizli
dolayısıyla bir günlüğe yazmaktan bir farkı yok bunun.
zaten öyle olmasa bu kadar özel ve güzel bi site olmazdı.
yani ha buraya yazmışsın, ha yazmamışsın da aklından geçmiş, ya da günlüğe yazmışsın.
tabi yazılı olunca eşin de kanıt buldum bastıracak yer diye tereyağı gibi üste çıkmış.
sanki erkeklerin aklından bin türlü şey geçmiyor her anlamda.
yani bi kere bu kadar kurcalamak zaten çok büyük yanlış
ki ben çok paranoyak bi insanım bu konularda ben bile böyle düşünüyorum.
benim sevgilimin de bikaç erkek sitesinde hesabı var başta cinsel içerikli siteler sanıp bulmaya çalıştım sonra öyle olmadığını görünce bıraktım
fil hafızalı ben sitelerin isimlerini bile hatırlamıyorum.
herkesin dertleşmeye ihtiyacı var.
ama ne yazık ki günümüzde artık gerçek dost yok.
birine sırrını derdini anlatırsın sen kötü oldun diye sevinir köstekler, arkandan da dedikodunu yapıp yayar.
biz de mecburen sanalda dertlerimizi paylaşıyoruz.
ve ben nasıl bi kız arkadaşla konuştuklarımızı sevgililerimiz/kocalarımız hiç bir zaman bilmez ve öğrenemezse
bu sitenin de öyle olması gerektiğini düşünüyorum.
sen bu konuyu telefonu açmıyor bari burdan okusun diyemi açtın, ben öyle anladım. yoksa fazla birşey anlatmıyosun bu konuda burda çözülmez zaten sorununuz her neyse akışına bırak seni korkutmak için yapmış herhalde kolaymıymış biranda bitirmek herşeyi
sakiiin... :)
bi güzel mail arkasından bir kırıp dökme kafasının baya karışık olduğunu gösteriyor. sevildiğine dair, ya da onun seni sevdiği kadar senin sevip sevmediğine dair şüpheleri mi var?
öyleyse, bende okumasını istemem eşimin zaten oda bakmaz şifremi bildiği halde face ye bile girmiyor. eşinin yaptığını anca bazı kadınlar yapar bir erkeğe yakıştıramadım hatta konu gerçek değil gibi geldi bana
neden telefonunu kapatti anlayamiyorum. ben hic iyi degilim ya. ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?