sinirden patliyorum

evlilik oyun sanki...ne kadar kolay öyle çoluk çocuk sahibi olup sonrada ayrılalım demek...yaşlarınız kaç...

evlilik oyun sanki...ne kadar kolay öyle çoluk çocuk sahibi olup sonrada ayrılalım demek...yaşlarınız kaç...

sen benim ne yasadigimi biliyormusunki ne kadar kolay hersey diyorsun. böyle yorum yapmaya geldiysen zaten cok kötüyüm bide senin gibilerle ugrasamayacagim.. hadi baska konulara git eglenmek icin. benim derdim bana yeter

üf eşin ne kadar çocukça davranıyor!
ben bile sinir oldum.
yani belki sanal ortam burası yazdıklarımızı herkes okuyabiliyor
ama bi fark var kimliklerimiz gizli
dolayısıyla bir günlüğe yazmaktan bir farkı yok bunun.
zaten öyle olmasa bu kadar özel ve güzel bi site olmazdı.
yani ha buraya yazmışsın, ha yazmamışsın da aklından geçmiş, ya da günlüğe yazmışsın.
tabi yazılı olunca eşin de kanıt buldum bastıracak yer diye tereyağı gibi üste çıkmış.
sanki erkeklerin aklından bin türlü şey geçmiyor her anlamda.
yani bi kere bu kadar kurcalamak zaten çok büyük yanlış
ki ben çok paranoyak bi insanım bu konularda ben bile böyle düşünüyorum.
benim sevgilimin de bikaç erkek sitesinde hesabı var başta cinsel içerikli siteler sanıp bulmaya çalıştım sonra öyle olmadığını görünce bıraktım
fil hafızalı ben sitelerin isimlerini bile hatırlamıyorum.
herkesin dertleşmeye ihtiyacı var.
ama ne yazık ki günümüzde artık gerçek dost yok.
birine sırrını derdini anlatırsın sen kötü oldun diye sevinir köstekler, arkandan da dedikodunu yapıp yayar.
biz de mecburen sanalda dertlerimizi paylaşıyoruz.
ve ben nasıl bi kız arkadaşla konuştuklarımızı sevgililerimiz/kocalarımız hiç bir zaman bilmez ve öğrenemezse
bu sitenin de öyle olması gerektiğini düşünüyorum.

eşinin '' bitti istediğini yap'' lafı üzerine yazmıştım...senin canın o kadar sıkkın ki tersten anlıyorsun...olsun seni anlıyorum...Allah yardımcın olsun...ben bir anneyim, hatta anneanneyim! kızım için ne istersem sizler için de onu isterim...

sen benim ne yasadigimi biliyormusunki ne kadar kolay hersey diyorsun. böyle yorum yapmaya geldiysen zaten cok kötüyüm bide senin gibilerle ugrasamayacagim.. hadi baska konulara git eglenmek icin. benim derdim bana yeter

bu gibi durumlarda eğlenecek kadar hayat tecrübesiz değilim....allah yardımcınız olsun...

bende ayni seyi söyledim ama nasil bu duruma geldik bugün inan anlamis degilim. bugün gececekti. herkes kafasini dinleyip yarin görüsecektik ama su yaptigina bi bak ya. dayanacak gücüm kalmadi. bebegimi emziriyorum hala. bu kadar streste hala sütümün olmasina sasiriyorum. ama azaldi kaldi. onun yüzünden bebegime bile yetemeyecegim. bi mail yazmis biz hic bitmeyelim diye. bi saat sonra sacmalamis durmus. istedigin yere üye ol yorum yaz diye anlayamadimki ne oldugunu. cumartesi yanina gidecektik. bu durumda ben bi yere gidemem... cok kötüyüm ya. ne yapacagimi bilemiyorum... :`(

sen bu konuyu telefonu açmıyor bari burdan okusun diyemi açtın, ben öyle anladım. yoksa fazla birşey anlatmıyosun bu konuda burda çözülmez zaten sorununuz her neyse akışına bırak seni korkutmak için yapmış herhalde kolaymıymış biranda bitirmek herşeyi

dertelesecek kimse olmayinca baska kadinlar nasil davranir böyle bir durumda diye merak ettim. okumasi sorun olmayacaktiki. ben burda cözülsün diye yazmiyorum. sadece icimi döküyorum...

sakiiin... :)

bi güzel mail arkasından bir kırıp dökme kafasının baya karışık olduğunu gösteriyor. sevildiğine dair, ya da onun seni sevdiği kadar senin sevip sevmediğine dair şüpheleri mi var?

öyleyse, bende okumasını istemem eşimin zaten oda bakmaz şifremi bildiği halde face ye bile girmiyor. eşinin yaptığını anca bazı kadınlar yapar bir erkeğe yakıştıramadım hatta konu gerçek değil gibi geldi bana

şahsen ben de sınırlenırdım .sonucta burası kadınların

olusturdugu bır platform .yerı gelıyor kayınavalıdeden dert

yanıyorsun yerı gelıyor esınden .bu senın ıcındekı dertlerındır

esının gelıp burada onları gormesıne ne gerek var.

bence hıc sıfre fılan verme cnm ,rahat edemezsın ıstedıgın gıbı

ıcını dokemedıkten sonra burada derdını paylasmayada gerek yok

.

sakiiin... :)

bi güzel mail arkasından bir kırıp dökme kafasının baya karışık olduğunu gösteriyor. sevildiğine dair, ya da onun seni sevdiği kadar senin sevip sevmediğine dair şüpheleri mi var?

evet burda konu acmistim ben sevgim bitmis olabiirmi diye. ama bitmedigini anladim.

evet gercek degil... ya git isine kizim ya. benim isim gücüm yokda burda böyle gercek olmayan bi konu acacam demi. biraz daha yaratici olurdum sahte konu acacak olsam. ya seninle ugrasamayacam baska konulara git ok...

öncelikle bebeğin için sakin ol ki sütün kesilmesin.
önceki konuna bakmadım ama olabilir sevgin bitmiş mi diye sorgulamış olabilirsin
bunu bu şekilde eşinle de konuşabilirdin.
bazı kavgalarda yeri geliyor soğudum sevgimi hissedemiyorum gibi cümleler kullanılabildiği gibi burda da yazılabilir.
kaldı ki ilişkisini sürekli sorgulamayan bir insan olduğuna inanmıyorum bu dünyada.
herkes acaba ayrılsam mı, acaba beni seviyor mu, acaba ben onu seviyor muyum sorularını her gün soruyor kendine.
cevaplarına göre devam ediyor, bunu yapmıyorum diyenlere gülerim ancak ilkokul çocukları bu kadar emin olabilir ilişkisinden.
herkesin ilişkisinde sorunlar var ve bunları düşünüp irdeliyor doğal olarak.
eşinin çocukça davrandığını tekrarlıyorum.
gerçekten bir erkeğe böyle şeyleri karıştırmak hiç yakışmıyor.
yani kıskançlık söz konusu olacak bir şey bile yok.
gözünüzde bir günlüğü okuyan bir erkek canlandırabiliyor musunuz mesela? ben canlandıramıyorum.
bence eşini kendi haline bırak.
sana olan sevgisinden saçmalamaya başlamış.
maille ayrılmak fln da ne allahaşkına :2:
sms atsaymış
ben gerçekten ayrılmak istediğini düşünmüyorum
yazdıklarını kafasında kurdu kurdu şimdi naz yapıyor aklınca.
biraz kafasını dinleyince saçmaladığını anlayacak seni ve bebeğini özleyecek.
sorunlar varsa bile çözülebilir, güzel bir bebişiniz de varmış hem.
böyle birbirinizi yıpratmaya gurur yapmaya hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç gerek yok.
umarım eşin bu yazdıklarımı okur da aklı başına gelir!!!

biraz sakin olmaya çalış bakalım..
belkide uyumak için kapattı yarın sabah hiç birşey olmamış gibi açacak telefonunu..
ve şayet o böyle davranırsa alırsın karşına adam akıllı konuşursun
evliliğinizin ikinizi biraraya getirdiğini ama kesinlikle "özel" kavramının devam etmesi gerektiğinden bahsedebilirsin ona..
şimdi dövünüp ağlayıp sızlanmak ona telefonu açtırmayacağı gibi daha da gerecek seni..

hepiniz haklisinizda insallah dediginiz gibi olur. ben ayrilmak istemiyorum. uyumak icin kapattigini sanmiyorum. kendi kendine ne kurdu yine merak ediyorum. ben ona dedim ama gel evlilik danismanina gidelim diye. kabul etmedi. iste tam düsündügüm gibi sorunar dahada büyüyor. yanina gittigimizde mutlaka gitmeliyiz bi danismana. ben anlasalim istiyorum.

bu kiskancligi olmasa gercekten cok iyi bi insan bi es. cok seviyorum ben istemistimki hatasini anlasin bir daha yapmasin. ayrilmak istemiyorum..

"Bu arada forumda bir bölüm vardı bekarların. Son şansımı kullanamazsam senin de aralarına katılmayı çok istediğin. Oraya katılabilirsin çünkü son şansımı kullanmak istemiyorum. Forumdan başını kaldırabilirsen bu yazdıklarımı da okursun artık"

bu ne demek. kafam durdu anlayamiyorum ya. bunu yazmis en son mailde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…