sinirden patliyorum

canım eski konularına baktım da
gerçekten bu kadar büyütülecek bir şey yok bence.
ben de sevgilimle ilgili pek çok konu açtım ve aşırı bir şekilde eleştirdim onu
bildiğini düşünmüyorum bu siteyi ama bazen biliyormuş gibi hissediyorum. (yanında bikaç kere girmiştim)
yani o bile yazdıklarımı okusa bu kadar büyük tepki vermez diye düşünüyorum ki ben neler yazmıştım (dış görünüşü vs sevgim herşeyle ilgili)
kesinlikle eşinin sana bunları yapmaya hakkı yok
sevgin bitmiş mi diye sorgulayacak kıvama gelmene sebep olan o.
ve madem eşin doktormuş kesinlikle psikiyatr desteğine ihtiyacı var.
bunun kendisinin de farkında.
yani okulu bırakmana sebep olmuş ve kızının başkasından olduğunu ima etmiş.
bunlar çok çok büyük şeyler öyle basit kıskançlık değil.
umarın eşin okuyordur yazdığımı bak ben de doktorum ve bunu kesinlikle öneriyorum sen de farkındasındır eminim böyle mutlu olamazsın.
bence sen bu kadını öp başına koy. senin için ne kadar fazla fedakarlık yapmış bir de güzel çocuğunuz var onlar için tedavi olmalısın.
bir de ben ne kadar piskopat derecesinde kıskanç biriyim normalde ben bile sevgilime kıskandığım bir iş arkadaşı kız için işi bırakıyım mı diye sorduğunda şiddetle reddettim.
herşeyin bir sınırı var.

diğer bir seçenek de eşinin bir haltlar karıştırdığı oldu. hani kişi kendinden bilir işi misali o yüzden her yaptığını birşeye yoruyor.
bunu nerden biliyorum dersen, beni aldatan eski sevgilimin, onu bi arkadaşımla aldattığımı sanmasıyla ayrılmamızdan biliyorum. ama aldattığımı sandığı arkadaşım gaydi:)
ne komedi değil mi:))

sakin kalması gereken taraf sensin ne yazık ki yarenhh
sakın üstüne gitme yoksa gittikçe daha başka yerlere çeker uzar da uzar.
bırak sen de kapat telefonunu azcık düşünsün sensiz kalsın aklı başına gelsin sıpanın.
sonra da mutlaka psikiyatriste gidin.
böyle hayat geçmez yeminle hem sana hem eşine yazık.
eften püften şeylerden en güzel zamanlarınızı heba etmeyin
o bebişinizin en keyifli en tatlı anları o zamanları böyle yok sitede şunu yazdın diye kavga ederek geçirirseniz yaşlandığınızda çok pişman olursunuz.

sen bu son şansı demişsin bikaç eski mesajında,
o da sana kendini affettirmek istemiyor yani son şansını kullanmıcakmış
sen bekarlarla ilgili bir bölüm varmış oraya katılabilirsin diyor.

o dediği bölüm ne ben de anlamadım ama, bekarlar buraya fln gibi bi topic mi var acaba.

bunun ne anlama geldigini anlayan varmi. benim beynim durdu kelimeleri okuyorum anliyorum ama ne demek anlayamadim...

oh bnm gibi uyumayn varmış ama ben beb egimi uyutmaya çalışıom siz sıkıntınızdnmı

yani ayrilmakmi istiyor yoksa ne diye yazmis. evet ona benzer bi topic vardi... o an icimden keske öyle olsaydi diye gecti ve öyle yazmistim...
yani bu benden ayrildi telefonunuda kapatti bumu.

bu kadar kolay olamaz. bana neler yapti ben ayrilmadim bunun icin ayrilamaz benden. ne hallere düstüm allahim...

Son şansımı kullanamazsam senin de aralarına katılmayı çok istediğin. Oraya katılabilirsin çünkü son şansımı kullanmak istemiyorum. Forumdan başını kaldırabilirsen bu yazdıklarımı da okursun artık"

bu ne demek. kafam durdu anlayamiyorum ya. bunu yazmis en son mailde

esin kisacasi sana sunu demis

seni kazanmak icin son sansini kullanmak istemiyorum

artik bekarsin bekarlar forumunda takil

acikcasi pc de cok mu vakit harciyon anlamasdim ama sitem etmis

forumdan basini kaldirabilirsen yazdigina gore

sen bence git esinle ilgilen burda daha fazla durma

anlasilan senin burda vakit harcamani kiskaniyor

bu yuzden hep gozu uzerinde

ben su anda esimin yaninda degilim. cumartesi gidecegiz yanina.
benden ayrilmak icinmi yazmis bunu net bisey diyin anlayamiyorum.. ne diyor ya..
bunun icin ayrilamaz benden..

canım onun deyimine göre evet ayrılmışsınız artık kendini bekar say diyor

ama yanlış anlama da bildiğin trip atmış bence

yani tam kız ağzıyla yazıyor

sizin ilişkide roller tersine girmiş anlaşılan

sen erkek olmuşun o kız

bi de kadınlarkulubunu kıskanıyor bildiğin

ayrılcak adam böyle yazmaz direk yazar

böyle imalı karman çorman olunca bak ayrılıyorum bana ilgi göster üstüme gel barışalım demek için oluyor

bunun ne anlama geldigini anlayan varmi. benim beynim durdu kelimeleri okuyorum anliyorum ama ne demek anlayamadim...

Önceki konularından da biliyorum seni canım eşin ayrılmak istiyorum demek istemiş ama eşini de az çok anladım senin anlatıkların kadarıyla aşırı kıskanç bir insan bu yüzden de çok fevri,ama sana çok bağlı senden kopamaz.Bence biraz yumşat onu,ilgilen güzel bişeyler söyle.Zaten ayrılmaz o senden sadece sana trip yapıyor aklı sıra.

tamamda bu kadar kolay olmamali degilmi ayrilmak. yani bana net bisey gösteremiyor. ben ayrilmdim o kadar sey yasadik. bana hangi bahane sunacak ayrilmak icin. bu is burda bitmisse kizinida bir daha görmemeyi kabul eder...

tamamda telefonunu acsa güzel biseyler yazacamda acmiyor. kapatmis...

tamamda bu kadar kolay olmamali degilmi ayrilmak. yani bana net bisey gösteremiyor. ben ayrilmdim o kadar sey yasadik. bana hangi bahane sunacak ayrilmak icin. bu is burda bitmisse kizinida bir daha görmemeyi kabul eder...

ama sonucta o da babası canım o sekilde düşünme.hem ayrılma kararı öyle mesajla yada maillee olurmu.oturup kpnusursunuz elbet acılacak o telefon dimi

tabi ki bu kadar kolay olmamalı.
belki eskiden çok trip attın o da onda hırs yaptı
fırsat bulmuşken intikam mı alıyor acaba
bilemem eşini sen daha iyi tanırsın
ama bişeyden eminim ki blöf yapıyor.

tamamda telefonunu acsa güzel biseyler yazacamda acmiyor. kapatmis...

Msnden ya da faceden mi mail atıyor sana?Yoksa mesaj mı atıyordu,ben msnden yazdığını düşünüp ondan mail at demiştim.Ya bence kendini boşuna bu kadar üzüyorsun senden ayrılcak olan insan didik didik bizim forumu takip etmez.Benim bile haberim yoktu forumda öyle bir topic olduğundan.Eşin sana kafayı çok takmış bu belli,o yüzden senden zaten ayrılamaz.Öyle bir şeye cesaret bile edemez.Şuan tek yaptığı trip yapmak.

ama sonucta o da babası canım o sekilde düşünme.hem ayrılma kararı öyle mesajla yada maillee olurmu.oturup kpnusursunuz elbet acılacak o telefon dimi

ayrilamaz benden bu kadar kolay. buna izin vermem. babasi ama bebegi ben olmadan yanina gönderemem. daha 6 aylik bile degil. yazik degilmi o kuzuya... nasil bu hale getirdi herseyi yaa..

benim sifremle girmis nereler ne yazdim bakmis. ben dedim zaten sifremi. saklayacak biseyim yok benim. yok aksam mail yazmis bende biraz önce gördüm. okudum ama ulasamadim hic...

ayrilamaz benden bu kadar kolay. buna izin vermem. babasi ama bebegi ben olmadan yanina gönderemem. daha 6 aylik bile degil. yazik degilmi o kuzuya... nasil bu hale getirdi herseyi yaa..

tabikide yazık.sonucta ortada bir bebek varken her 2 tarafta bi karar vermeden gerekirse 2 defa 3 defa düşünerek hareket etmeli canım

bence en güzeli telefonu açınca ara diye bir mesaj at
vur kafanı yat güzelim.
sabah ola hayrola.
bi uyusun kalksın o da azcık psikolojisi düzelsin.
bu arada arada bi mesaj yazdım kaynadı galiba görmedin ona bi bak derim.
ben yatıyorum umarım eşinin aklı başına gelir canım iyi geceler

tabikide yazık.sonucta ortada bir bebek varken her 2 tarafta bi karar vermeden gerekirse 2 defa 3 defa düşünerek hareket etmeli canım

beni bu hallere soktu ya helal olsun ona. bi maille herseyi bitirecegini düsündü herhalde. yardim alalim dedigimde alsaydik hic buralara kadar gelmezdi... ben varya sadece cok ama cok sevdim biliyormusunuz. onca sene alttan aldim. ne vardi sanki birazda o altan alsa benim gururumu oksasa. sadece güvensin istedim ben. mutlu olmak istedim. almanyada dogup büyüdüm. görevi icin hakkariye gittim ben taa. hepsini onu cok sevdigimden yaptim. hayatimda ne kadar fedakalik yaptim ben. ailemi bile arkama aldim. sadece onun icin yasadim. ama su yaptiklarina bi bakin ya. hic hak etmiyorum ben bunlari. tamam bende ona haksizli yapmisimdir ama ayrilmayi bu kadar sey yasadik böyle bi sacmalik icin kabullenemem. ayrilmam ben. kimse ayiramaz.. cok kötüyüm cok... :´(

Canım ayrılmaz senden içini ferah tut.Boşuna üzülüyorsun şuanda.Ayrılcak olan insan bir mail atıp da ayrılalım demezdi.Hem önceki konularından da gördüğün kadarıyla eşin bırakmaz seni.Ama o telefonunu açıp barıştığınızda bu sefer mutlaka yardım alın.Eşiniz çok paranoyak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…