"Bu arada forumda bir bölüm vardı bekarların. Son şansımı kullanamazsam senin de aralarına katılmayı çok istediğin. Oraya katılabilirsin çünkü son şansımı kullanmak istemiyorum. Forumdan başını kaldırabilirsen bu yazdıklarımı da okursun artık"
bu ne demek. kafam durdu anlayamiyorum ya. bunu yazmis en son mailde
sen bu son şansı demişsin bikaç eski mesajında,
o da sana kendini affettirmek istemiyor yani son şansını kullanmıcakmış
sen bekarlarla ilgili bir bölüm varmış oraya katılabilirsin diyor.
o dediği bölüm ne ben de anlamadım ama, bekarlar buraya fln gibi bi topic mi var acaba.
Son şansımı kullanamazsam senin de aralarına katılmayı çok istediğin. Oraya katılabilirsin çünkü son şansımı kullanmak istemiyorum. Forumdan başını kaldırabilirsen bu yazdıklarımı da okursun artık"
bu ne demek. kafam durdu anlayamiyorum ya. bunu yazmis en son mailde
esin kisacasi sana sunu demis
seni kazanmak icin son sansini kullanmak istemiyorum
artik bekarsin bekarlar forumunda takil
acikcasi pc de cok mu vakit harciyon anlamasdim ama sitem etmis
forumdan basini kaldirabilirsen yazdigina gore
sen bence git esinle ilgilen burda daha fazla durma
anlasilan senin burda vakit harcamani kiskaniyor
bu yuzden hep gozu uzerinde
bunun ne anlama geldigini anlayan varmi. benim beynim durdu kelimeleri okuyorum anliyorum ama ne demek anlayamadim...
canım onun deyimine göre evet ayrılmışsınız artık kendini bekar say diyor
ama yanlış anlama da bildiğin trip atmış bence
yani tam kız ağzıyla yazıyor
sizin ilişkide roller tersine girmiş anlaşılan
sen erkek olmuşun o kız
bi de kadınlarkulubunu kıskanıyor bildiğin
ayrılcak adam böyle yazmaz direk yazar
böyle imalı karman çorman olunca bak ayrılıyorum bana ilgi göster üstüme gel barışalım demek için oluyor
Önceki konularından da biliyorum seni canım eşin ayrılmak istiyorum demek istemiş ama eşini de az çok anladım senin anlatıkların kadarıyla aşırı kıskanç bir insan bu yüzden de çok fevri,ama sana çok bağlı senden kopamaz.Bence biraz yumşat onu,ilgilen güzel bişeyler söyle.Zaten ayrılmaz o senden sadece sana trip yapıyor aklı sıra.
tamamda bu kadar kolay olmamali degilmi ayrilmak. yani bana net bisey gösteremiyor. ben ayrilmdim o kadar sey yasadik. bana hangi bahane sunacak ayrilmak icin. bu is burda bitmisse kizinida bir daha görmemeyi kabul eder...
tamamda bu kadar kolay olmamali degilmi ayrilmak. yani bana net bisey gösteremiyor. ben ayrilmdim o kadar sey yasadik. bana hangi bahane sunacak ayrilmak icin. bu is burda bitmisse kizinida bir daha görmemeyi kabul eder...
tamamda telefonunu acsa güzel biseyler yazacamda acmiyor. kapatmis...
ama sonucta o da babası canım o sekilde düşünme.hem ayrılma kararı öyle mesajla yada maillee olurmu.oturup kpnusursunuz elbet acılacak o telefon dimi
Msnden ya da faceden mi mail atıyor sana?Yoksa mesaj mı atıyordu,ben msnden yazdığını düşünüp ondan mail at demiştim.Ya bence kendini boşuna bu kadar üzüyorsun senden ayrılcak olan insan didik didik bizim forumu takip etmez.Benim bile haberim yoktu forumda öyle bir topic olduğundan.Eşin sana kafayı çok takmış bu belli,o yüzden senden zaten ayrılamaz.Öyle bir şeye cesaret bile edemez.Şuan tek yaptığı trip yapmak.
ayrilamaz benden bu kadar kolay. buna izin vermem. babasi ama bebegi ben olmadan yanina gönderemem. daha 6 aylik bile degil. yazik degilmi o kuzuya... nasil bu hale getirdi herseyi yaa..
tabikide yazık.sonucta ortada bir bebek varken her 2 tarafta bi karar vermeden gerekirse 2 defa 3 defa düşünerek hareket etmeli canım
beni bu hallere soktu ya helal olsun ona. bi maille herseyi bitirecegini düsündü herhalde. yardim alalim dedigimde alsaydik hic buralara kadar gelmezdi... ben varya sadece cok ama cok sevdim biliyormusunuz. onca sene alttan aldim. ne vardi sanki birazda o altan alsa benim gururumu oksasa. sadece güvensin istedim ben. mutlu olmak istedim. almanyada dogup büyüdüm. görevi icin hakkariye gittim ben taa. hepsini onu cok sevdigimden yaptim. hayatimda ne kadar fedakalik yaptim ben. ailemi bile arkama aldim. sadece onun icin yasadim. ama su yaptiklarina bi bakin ya. hic hak etmiyorum ben bunlari. tamam bende ona haksizli yapmisimdir ama ayrilmayi bu kadar sey yasadik böyle bi sacmalik icin kabullenemem. ayrilmam ben. kimse ayiramaz.. cok kötüyüm cok... :´(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?