Ben bu forumda bir kişiyle sorun yaşayanların karşısındaki kişiyle iletişim kurmak yerine forumda çözüm aramasını anlamıyorum. Eşlerle de ilgili aynı şekilde. Sorununuz neyse gidin önce o kişiyle paylaşın. O kişi eğer eşinizse zaten daha önce paylaştığınız için forumda okuduğunda şok olmaz. Bahsettiğim şey forumda paylaşmayın değil, karşılıklı iletişim kurup çözmeyi denemeden forumda çözüm aramak anlamsız diyorum. Tabii ki iletişim kurunca çözülemeyen, fikir alınmak istenen şeyler olabilir. Ama siz gelip foruma kocama sevgim bitmiş olabilir mi diye konu açıyorsunuz, sonra şifrenizi kocanıza veriyorsunuz. Olacak iş mi... Ya kocanıza deyin bana kıskançlık yaptığında soğuyorum senden vs. Ya da böyle şeyler yazdıktan sonra şifrenizi vermeyin. Ben eşinizin yerinde olsam, eşimin böyle bir şey yazdığını okusam çok üzülürdüm. Neden benimle değil başkalarıyla konuştuğunu kendikendime üzülerek sorgulardım. Ciddi sorunlar doğururdu aramızda. Eşiniz ne yapsa haklı bence şu durumda. Ve o konunuzu okumasına rağmen hala yalnızca forumda çok vakit geçirmenize söyleniyorsa durum en hafif şekilde atlatılmış gözüküyor. Neyse ki konunuza takmamış yani. Bence alttan alıp bir şekilde kendinizi affettirin. Böyle bir başlık açtıktan sonra gururunuzun okşanmasını beklemenizi anlamıyorum. Önce barışın, kıskançlık sorununuzu öyle çözün.