sinirden patliyorum

yarenHH saatlerdir esin sana ayak yapiyor diyoruz

ve ben sunu soyleyim sana yat uyu esin belliki foruma girmeni kiskanmis

sadece kadinlara ozel bir forum oldugunu sanirim bilmiyor

gundelik hayattaki sorunlarin paylasildigi gebelik moda makyaj vs gibi bolumler oldugunu bilmiyordur

ilk once bunu izah et

anlamazliktan gelme sana o kadar dil dokuyoruz halen benden ayrilamaz diyorsun

madem ayrilmasini istemiyorsun yat uyu

ve esine guzel mesajlar yolla onu ne kadar cok sevdigini

kirildiysa ozur diledigini

vs vs yaz biseyler iste siir ne biliyim

teli kapalıysa mailine cevap yazsana. son şansını kullanmama lüksün yok bir baba olarak de, üstelik bu şans üçümüzün yaz, lütfediyormuş gibi algılamasın.

sonra da forum senin köpeğin olsun niye kızdın ki bu kadar:) yaz azıcık ferahlayın şakaya vurun abarttığınızı göreceksiniz ikiniz de.

Son düzenleme:

yarencim cok asiri duygusal davraniyorsun hamile oldugundan dolayi

bu tarz yorumlarda yazma madem sifren esinde

seven her kadin fedakarlik yapar bir sen degilsin bunu unutma

nankor ve karaktersiz olmayan her erkek karisinin yaptigi fedakarliklari gorur ama dile getirmez

an olur kat kat o yaptigin fedakarliklarin karsiligini gorursun

Okuyadabilir
Şahsen buraya yazıpta kendisine söyleyemeyeceğim hiç birşey yok, ama öyle yok şifreydi yok carttı curtu gibi bi sorgulamaya gelmem
Kastettiğiniz şekilde bir ima bir takip varsa
Sen fazla film izlemişsin derim Ben o kadar sıkıntıya gelemem

sen 'uzun ilişkisi olupta evliliğe dair hiçbir adım atmayanlar' konu başlığına 'keşke ben de aranızda olsam, evli olmasam' gibi bir şey yazmışsın tam anlamıyla ona alınmış... bence yani...

kocanı asıl sen izle hal hareket davranışlar

kocan kıskançlık paranoyası yaşıyor olabilir

ve bu çok ciddi bir rahatsızlık internetten araştır

belirtilerini kocanla karşılaştır kaç tanesi tutuyor

belirtiler varsa hemmen bir psikiyatriste kaptığın gibi götür

canım gerçekten çok tehlikeli bu hastalık dikkat et lütfen

eşin sanırım aşırı kıskanç güven problemi yaşıyor
bende herşeyimi kontrol etmek isteyen bana güvenmeyen şüpheci bir eş istemem
umarım sıkıntınızı çözersiniz

burası benim özel alanım okunmasını istemem açıkçası onunla ilgili değil ama ailesiyle ilgili yazdığım içimi döktüğüm şeyler aramızı bozabilir çünkü...kadınlar kulübünde de rahat edemezsem çatlarım artık

Ben bu forumda bir kişiyle sorun yaşayanların karşısındaki kişiyle iletişim kurmak yerine forumda çözüm aramasını anlamıyorum. Eşlerle de ilgili aynı şekilde. Sorununuz neyse gidin önce o kişiyle paylaşın. O kişi eğer eşinizse zaten daha önce paylaştığınız için forumda okuduğunda şok olmaz. Bahsettiğim şey forumda paylaşmayın değil, karşılıklı iletişim kurup çözmeyi denemeden forumda çözüm aramak anlamsız diyorum. Tabii ki iletişim kurunca çözülemeyen, fikir alınmak istenen şeyler olabilir. Ama siz gelip foruma kocama sevgim bitmiş olabilir mi diye konu açıyorsunuz, sonra şifrenizi kocanıza veriyorsunuz. Olacak iş mi... Ya kocanıza deyin bana kıskançlık yaptığında soğuyorum senden vs. Ya da böyle şeyler yazdıktan sonra şifrenizi vermeyin. Ben eşinizin yerinde olsam, eşimin böyle bir şey yazdığını okusam çok üzülürdüm. Neden benimle değil başkalarıyla konuştuğunu kendikendime üzülerek sorgulardım. Ciddi sorunlar doğururdu aramızda. Eşiniz ne yapsa haklı bence şu durumda. Ve o konunuzu okumasına rağmen hala yalnızca forumda çok vakit geçirmenize söyleniyorsa durum en hafif şekilde atlatılmış gözüküyor. Neyse ki konunuza takmamış yani. Bence alttan alıp bir şekilde kendinizi affettirin. Böyle bir başlık açtıktan sonra gururunuzun okşanmasını beklemenizi anlamıyorum. Önce barışın, kıskançlık sorununuzu öyle çözün.

sorunuza cevap
esime derdimki benim özelim ..
bizim evimizde böyle
evliyiz karikocayiz ama ikimizinde kendimize ait özelimiz var
ona karismayiz
saygu ve sevgi cercevesinde ve tabiki güven ..

sen 'uzun ilişkisi olupta evliliğe dair hiçbir adım atmayanlar' konu başlığına 'keşke ben de aranızda olsam, evli olmasam' gibi bir şey yazmışsın tam anlamıyla ona alınmış... bence yani...

eger konu sahibi buna benzer bisey yazdiysa esinin tavri az bile konuyu aydinlatmadi bize esinin bir film izleyip supheli davrandigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…