Sinirden saçlarımı yoluyorum

Çok şımarıksınız gerçekten. Adam çocuk gibi gideceği yer için izin istiyormuş sizden ve söylediği halde vay efendim sadece nasılsın dedi diye kavga çıkarmışsınız sonra seviyorum ayrılmam demiş siz istemişsiniz ayrılmak yazmamışsınız sonra da gönlünüz isteyince görüşmek istemişsiniz o görüşmeyince de yaygara. Şaka mısınız siz karşınızda oyuncak yok. Ayrılıyorum deyince ayrılacak, görüşelim deyince tama deyip görüşecek. Onun da bir gururu var hem ayrıldım bitti diyorsunuz hemde görüşmedi diye ne var ne yok kırıyorsunuz. Umarım sizin gibi egosu yüksek karşısındakini hiçe sayan biriyle barışma aptallığını yapmaz sevgiliniz.

Bak evladım madem ciddi bir sorunun varmış önce kendini telkin edeceksin..
Böyle bağırma çağırmayla olmaz bu işler..

Yaşım 20 her here giderken birbirimizden izin istemiyoruz tabiki izin alınması gereken yerde tabiki alıyorum ve alıyo noktalama işaretlerine bu sinirle takılamadım kusura bakmayın

az bi sakın ol.
kural 1 sinirlerine kendine eline koluna sahip çık.
Kural 2 ne söylediğini bil kulağın duysun.
Kural 3 söylediğin sözlerin ne etki yaratacağını bil.
kural 4 sevgilisiniz diye birbirinize hayatı zindan etmeyin
kural 5 saçını başını yolmana gerek yok sakin olunca oturun konuşun
kural 6 sevgilini kışkırtma
kural 7 bir sorun varsa al karşına tek tek anlat belki hatalı olan sensin
kural 8 dinle o sana bir şikayet ediyorsa dinle. hatalarını bil
kural 9 negatif enerji her yerde sen pozitif ol
kural 10 çözülemeyecek bir sorun varsa ayrılırsınız bu yüzden flört ediyoruz değil mi

Çocukluğunuzda yaşadığınız ailevi problemlerinizi bu şekilde ona yansıtmak büyük hata. Bunların suçlusu o değil. Geçmiş olayların yükünü çekmek zorunda da değil. Ben kendimce ilişkinizle ilgili bir tahmin yürüttüm. En ufak bir şeyde sorun çıkarıp sürekli tripler atıp agresifleşiyorsunuz. Genelde alttan alıp huyunuza giden o oluyor. Bu sefer sizin üzerinize düşmediği için bu kadar çıldırdınız. Alışık değilsiniz çünkü. Bu öfkeyle, olayları bu kadar büyüterek devam ederseniz sevgilinizi kaybetmeniz yakındır. Benden tavsiye.

Sakin evlenip cocuk yapma. Etrafindakilere acidim resmen.

Kardeşim dalga geçer gibi yorum yapacaksan hiç yapma ben buraya sinirlendiğim bir şeyi yazmışım dalga geçiceksen yapma ya yorum yapmak zorunda değilsin her konuda fikrin olmak zorunda değil anladın mı bu kadar

Peki o kadar !

Saka misin sen

Bu ne boyle her gitti yeri soyliycek izin alcak. Sevgilisi misin annesi mi ?

Once iliski yasama sekline bi cekiduzen ver. Sevgilin bir birey yetiskin kisiligi kararlari var ya da varmis sana kafar.

Seni alttan almis yok niye bulusalim demedi kabul etmedi. ofke kontrolu sagla esyalari parcala kendine zarar ver iyiye gitmez kimsede cekmez bu davrnslari.

Birde tehdit etme gelmezsen sunu yaparim falan ya gelmek istemeyeni zorla getirince me anlayacaksin

Sakin bi insan değil beni kışkırtmak için yapıyor diyorsun ee kışkırma o zaman?

Valla senin gibi prenses sendromlu kızlar o kadar itici ki çocuk aferin iyi davranmış böylesi müstehak

Bu ilişkiyi bitir ne bekliyorsun ! dünya da erkek mi kalmadı ayrıca uzun bir süre kimse ile görüşme ruhunu kalbini beynini dinlendir...baya duygu durumun bozulmuş.

Benim erkek arkadaşım haber verdiğim halde gittiğim yeri bana bu şekilde saçma bi bahaneyle zehir etse ben çoktaaaann hadi yallah demiştim açıkçası. tavrınız en başından itibaren çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…