Sinirden saçlarımı yoluyorum

Harikasınız gerçekten dile getirmek istediğim şeydi. Herkesin ilişki düzeni farklıdır ve evet gittiğimiz yeri birbirimize söylüyoruz izin de alıyoruz var mı ötesi bundan biz memnunsak kimsenin yorum yapma hakkı yoktur tekrar teşekkür ediyorum size

Cok sacma niye bardak kiriyosun , etraf dagitiyosun, sacini yoluyosun baska isin yok mu kizim senin ? Fazla sinir bunye ye zarar evladim cocugum yapma gozunu seviyim

Dr.görünmelisin öfke kontrolü için

İkinizin sağlığı için ayrılın ve tekrar barışmayın . Oldu da evlendiniz her gün kapının önüne koyarsın kocanı.

Nickinin hakkını vermişsin,ne diyeyim?
Öfkeyle kalkan zararla otururmuş.Bak öfke kontrolünü sağlayamadığın için sevgilinle aran bozuldu,üstüne üstlük burada da banlandın?
Şu an ki ruh halini hayal ediyorum. Kesin bilgisayara kafa atıp,telefonun üzerinde binbir küfürle tepinip evdeki herşeyi kırıp döküyorsundur.
Şişşt şişşt sakin ol,sinirlerine hakim ol diyerek yaşının yetmediği bir dönemin şarkısı ile yorumuma son veriyorum.

Hep derim soğukkanlı kadın her zman kazanır biraz değiştirin yapınizi ve serikanlı takılın hem ayrılık lafı hep dile gelirse ilişki lackalasir neticede çocuk oyuncagi değil He söylenmez direk ayrılılir kesin dusunulmussé öteki türlü tehdit amaçlı söylenirse pek ise yaramaz kararsız güçsüz gozukursunuz karşı tarafa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…