Sinirden saçlarımı yoluyorum

Sevgiliniz kaç yaşında on falan mı? Yani aklıma başka ihtimal gelmedi bir yere gittiğinde sizden izin aldığına göre.... Birbirinizi rahat bırakın. Bu ne böyle. İlişki değil hapishane.

Ne zamandır birliktesiniz? Yanlış anlamayın ama çok kaprisli davranmışsınız dünya sadece sizin etrafınızda dönüyor gibi. Çocuk da tepkisiz kalarak iyi bir tepki vermiş anlaşılan. Birde kuvvetle muhtemel daha öncede kötü olur, bişey yaparım dediyseniz bu tepkiler yalama olmuştur ilgilenmemesi normal.

Siz bence psikologa gorunun. Sinirlenmek ayri olay kendi saclarini yolmak ayri bir olay yani. Soyleyis tarzi ne olursa olsun sizin bu davranislariniz cok garip. İkinizede zarar veriyorsunuz. Biz sizide sevgilinizide tanimiyoruz objektif bakiyoruz olaya.

Çocuğu şimdiden korkutmuşsun
Seninle evlilik hayallerini kurmasını beklemiyorsundur herhalde !

Kavgalarınız bu noktaya geliyorsa ayrılmalısın. Demek ki ilişkiniz kangren olmuş bi parmak gibi. Ya o parmağı kesip atacaksın ya da tüm vücudunu kaplamasına izin vereceksin

Ay yazık çocuğa bu ne sinir bu ne öfke ortada bişey yok sorun yaratıp durmussun çok bitirmek istiyorsan bitir bu kadar sinir niye

5 yıldır beraberiz

Bir psikiyatriste gittiğinde sinirliyim dediğinde ilk soru eşyaları fırlatıp,kendine zarar veriyor musun? Olur çünkü tedavi gerekir.Sen sağlıklı değilsin ki ilişkin sağlıklı olsun.Basindan sonuna kadar ergenlik donemi ilişkisi.İkinizde cocuksunuz.Birbirinize guvenmiyorsaniz birlikte olmanız anlamsız.Gittigi yer için izin almak da ne demek?Defalarca arayıp rahatsız etmek vs.kisisel sorunlarınız büyük.Once onları halledin.

Aklı varsa adam senden ayrılır ben bile burda bunaldım sıkıldım . Bir psikolojik veya sinir hastaliginiz mi var nedir ona buna sinirlendim cildirdim kotu seyler yaparim ayrilalim . Bu kadar kolaydi zaten

Bu onun problemi değil ama.Bu sebepten dolayı yaptıklarını sineye çekmek zorunda değil.Sen ona eziyet etme hakkına sahip değilsin.Yine merhametli çocukmuş seni mi cekicem lan dememiş.Psikologa git,yaralarinin davranışlarını yönetmesine izin vermemeyi öğren.Daha uhuuu bunun kaynanası,kayinbabasi,gorumcesi,kayincosu,eltisi,cocugu vs.var.ev geçimi,saglik sorunlari ....hayat zor çok zor.En lazım olan şey sağlam sinirler.Kendin için kendinle igilen yoksa çok sorunlu çocukların olacak.sabirsiz,asabi,siddet uygulayan bir anne olacaksın ya da esinle tartışmada,kavganda su davranışlara şahit olacaklar.Bugunle değerlendirme hayatı.

Benim anladigim kac gun ustuste adami cildirtip, ilk normal, olmasi gibi davranman gerektigi gibi davrandiginda adamin yelkenleri suya indirmesini beklemissin.
Mecbur mu?
Kotu seyler yapicam diye de bos blof yapma, cok kucuk dusurucu oluyor bence

Ergen misiniz bu nedir tepkileriniz cok sacma ve cocukca geldi tehditlere deginmiyorum bile

Sen çok şey istiyorsun. Gelme diyince gelmesin, sen buluşalım diyince koşarak gelsin oldu yani. O gün yanına gelmek istediğinde alıp başını eve gitmeseydin madem.
Çok fevrisin agresifsin diyemicem bende sakin bir insan değilim ama herşeyde bizim etrafımızda dönmüyor. Kendiniz yapip kendiniz cıldırıyorsunuz. Herşeyin sizin istediğiniz cizgide ilerleyemez. Eğer geliyorum dediginde gel deseydin ve karsilikli yuzyuze bu konuyu tartissaydiniz bunlar olmaxdi buyuk ihtimal

Konu sahibini haksız bulduğum yerleri yukarda yazdım ama birçok kişi gittigi yeri surekli söylemesi mi lazım, izin mi alicak vs diye eleştirmiş olaya oradan girmiş. Söylemeden edemeyeceğim kavganın cıkış noktası haber vermek değil. Haber veriyor ama sonrasında benimle hiç konuşmuyor, yazmıyor buyüzdrn sıkıştırdım diyor.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Eşimde bana nereye gittiğini söylemeden alip başını biyerlere gidemez. Gitmesini istemediğim biryere gitmek istese su sebebten gitmeni istemiyorum diyebilirim.

Ama bizim evliliğimizde herkes kafasina gore, habersizce alıp başını gi de mez. Bu ergenlik filanda değil bana gore olmasi gereken birşey. İki kişi boyle bir duzen oturtmuşsa yorumluk bir durum yoktur.

etraftakileri firlatmak bardak kirmak sac yolmak falan nedir anlamadimki. Nekadar erkeksi bir yaklasim kac yasindasiniz merak ettim gercekten.
bir tekme tokat dövdum demediginiz kalmis elinizden gelse onuda yapacaksiniz sanki oyle bir izlenim uyandirdi bende.
niye izin alip veriyosunuz ne gerek var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…