- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi asabihatun
-
Git Dedi bak Dedi dedim ne Dedi dedi gitmedim dedi?
İki akşam önce sevgilimle kavga ettim sebebine gelirsek aramız çok iyiydi nereye gidiyosa haberini veriyodu izin istiyodu ama sadece bu kadar gerisi yok nasılsın napıyosun diye halimi hatrımı sormadı haliyle sinirlerim bozuldu ve kavga çıkardım üst üste aradım rahatsız ettim o alttan aldı ben üste çıktım ağzıma ne geliyosa söyledim açıkçası suçlu benim ama anlamadı beni bende dışarı çıktım biraz hava almak için nerdesin dedi gelcem dedi aradı falan fotograf at nerdesin dedi dışarda oldugumu söyledim gelme dedim bulundugum yerden ayrılıp eve geldim o da oraya gitmiş nerdesin dedi bu saatte dışarda napıyosun yerini söyle gelcem dedi evdeyim falan dedim işte sonra kavga gürültü koptu tabi ayrıldım bitirdim dedim bitti diyemezsin bitiremezsin dedi biz birbirimizi seviyoruz dedi takmadım cevap vermedim atma dedim engellerim dedim ertesi gün hic yazmadı ve dün akşam tekrar yazdı benim sinirim geçmenişti tekrar kavga ettik ne yaptıgını sordum gezdim bugün her yeri gezdim dedi bana neden buluşalım demedin dedim cevap vermedi neyse böyle gitti olay işte sabah işe gitcekti aradım sabah sabah başlama yine kavgaya dedi bende buluşalım dedim işim var demedi ama tamam da demedi o saate kadar bekle iyi düşün taşın dayanamıyorum artık katlanamıcam dedi işten çıktı aradım yazdım işim var arabayı yıkıcam işim bitince arıcam konuşuruz dedi telefonda konuşmak istemiyorum buluşalım dedim güzellikle ama işim var dedi ama işim var yarın buluşalım demedi çıldırttı beni sözleriyle rahat davranarak kışkırttı resmen ortalıkta ne varsa duvara fırlattım bağırdım telefonda elimdeki bardağı kırdım elimle o derece sinirlendim ve ezan okunuyodu eger buluşmazsan ezan okunuyo yemin ederim kötü şeyler yapıcam dedim yap dedi bana resmen yap dedi çıldırıyorum sinirimden saçlarımı yoldum evde dağıtmadık yer bırakmadım çok kötüyüm napmam lazım sakinleşemiyorum
Ben kendimi anlatamıyorum sanırım karşımdaki insan asla sakin bir insan değil sadece beni kışkırtmak için yaptı anlattıklarımın suçlusu sadece ben gözüksem de değilim arkadaşlar gerçekten herşeyin üst üste geldiği andayım
Kavgalarınız bu noktaya geliyorsa ayrılmalısın. Demek ki ilişkiniz kangren olmuş bi parmak gibi. Ya o parmağı kesip atacaksın ya da tüm vücudunu kaplamasına izin vereceksinİki akşam önce sevgilimle kavga ettim sebebine gelirsek aramız çok iyiydi nereye gidiyosa haberini veriyodu izin istiyodu ama sadece bu kadar gerisi yok nasılsın napıyosun diye halimi hatrımı sormadı haliyle sinirlerim bozuldu ve kavga çıkardım üst üste aradım rahatsız ettim o alttan aldı ben üste çıktım ağzıma ne geliyosa söyledim açıkçası suçlu benim ama anlamadı beni bende dışarı çıktım biraz hava almak için nerdesin dedi gelcem dedi aradı falan fotograf at nerdesin dedi dışarda oldugumu söyledim gelme dedim bulundugum yerden ayrılıp eve geldim o da oraya gitmiş nerdesin dedi bu saatte dışarda napıyosun yerini söyle gelcem dedi evdeyim falan dedim işte sonra kavga gürültü koptu tabi ayrıldım bitirdim dedim bitti diyemezsin bitiremezsin dedi biz birbirimizi seviyoruz dedi takmadım cevap vermedim atma dedim engellerim dedim ertesi gün hic yazmadı ve dün akşam tekrar yazdı benim sinirim geçmenişti tekrar kavga ettik ne yaptıgını sordum gezdim bugün her yeri gezdim dedi bana neden buluşalım demedin dedim cevap vermedi neyse böyle gitti olay işte sabah işe gitcekti aradım sabah sabah başlama yine kavgaya dedi bende buluşalım dedim işim var demedi ama tamam da demedi o saate kadar bekle iyi düşün taşın dayanamıyorum artık katlanamıcam dedi işten çıktı aradım yazdım işim var arabayı yıkıcam işim bitince arıcam konuşuruz dedi telefonda konuşmak istemiyorum buluşalım dedim güzellikle ama işim var dedi ama işim var yarın buluşalım demedi çıldırttı beni sözleriyle rahat davranarak kışkırttı resmen ortalıkta ne varsa duvara fırlattım bağırdım telefonda elimdeki bardağı kırdım elimle o derece sinirlendim ve ezan okunuyodu eger buluşmazsan ezan okunuyo yemin ederim kötü şeyler yapıcam dedim yap dedi bana resmen yap dedi çıldırıyorum sinirimden saçlarımı yoldum evde dağıtmadık yer bırakmadım çok kötüyüm napmam lazım sakinleşemiyorum
Ben kendimi anlatamıyorum sanırım karşımdaki insan asla sakin bir insan değil sadece beni kışkırtmak için yaptı anlattıklarımın suçlusu sadece ben gözüksem de değilim arkadaşlar gerçekten herşeyin üst üste geldiği andayım
Ne zamandır birliktesiniz? Yanlış anlamayın ama çok kaprisli davranmışsınız dünya sadece sizin etrafınızda dönüyor gibi. Çocuk da tepkisiz kalarak iyi bir tepki vermiş anlaşılan. Birde kuvvetle muhtemel daha öncede kötü olur, bişey yaparım dediyseniz bu tepkiler yalama olmuştur ilgilenmemesi normal.
Bir psikiyatriste gittiğinde sinirliyim dediğinde ilk soru eşyaları fırlatıp,kendine zarar veriyor musun? Olur çünkü tedavi gerekir.Sen sağlıklı değilsin ki ilişkin sağlıklı olsun.Basindan sonuna kadar ergenlik donemi ilişkisi.İkinizde cocuksunuz.Birbirinize guvenmiyorsaniz birlikte olmanız anlamsız.Gittigi yer için izin almak da ne demek?Defalarca arayıp rahatsız etmek vs.kisisel sorunlarınız büyük.Once onları halledin.İki akşam önce sevgilimle kavga ettim sebebine gelirsek aramız çok iyiydi nereye gidiyosa haberini veriyodu izin istiyodu ama sadece bu kadar gerisi yok nasılsın napıyosun diye halimi hatrımı sormadı haliyle sinirlerim bozuldu ve kavga çıkardım üst üste aradım rahatsız ettim o alttan aldı ben üste çıktım ağzıma ne geliyosa söyledim açıkçası suçlu benim ama anlamadı beni bende dışarı çıktım biraz hava almak için nerdesin dedi gelcem dedi aradı falan fotograf at nerdesin dedi dışarda oldugumu söyledim gelme dedim bulundugum yerden ayrılıp eve geldim o da oraya gitmiş nerdesin dedi bu saatte dışarda napıyosun yerini söyle gelcem dedi evdeyim falan dedim işte sonra kavga gürültü koptu tabi ayrıldım bitirdim dedim bitti diyemezsin bitiremezsin dedi biz birbirimizi seviyoruz dedi takmadım cevap vermedim atma dedim engellerim dedim ertesi gün hic yazmadı ve dün akşam tekrar yazdı benim sinirim geçmenişti tekrar kavga ettik ne yaptıgını sordum gezdim bugün her yeri gezdim dedi bana neden buluşalım demedin dedim cevap vermedi neyse böyle gitti olay işte sabah işe gitcekti aradım sabah sabah başlama yine kavgaya dedi bende buluşalım dedim işim var demedi ama tamam da demedi o saate kadar bekle iyi düşün taşın dayanamıyorum artık katlanamıcam dedi işten çıktı aradım yazdım işim var arabayı yıkıcam işim bitince arıcam konuşuruz dedi telefonda konuşmak istemiyorum buluşalım dedim güzellikle ama işim var dedi ama işim var yarın buluşalım demedi çıldırttı beni sözleriyle rahat davranarak kışkırttı resmen ortalıkta ne varsa duvara fırlattım bağırdım telefonda elimdeki bardağı kırdım elimle o derece sinirlendim ve ezan okunuyodu eger buluşmazsan ezan okunuyo yemin ederim kötü şeyler yapıcam dedim yap dedi bana resmen yap dedi çıldırıyorum sinirimden saçlarımı yoldum evde dağıtmadık yer bırakmadım çok kötüyüm napmam lazım sakinleşemiyorum
Bu onun problemi değil ama.Bu sebepten dolayı yaptıklarını sineye çekmek zorunda değil.Sen ona eziyet etme hakkına sahip değilsin.Yine merhametli çocukmuş seni mi cekicem lan dememiş.Psikologa git,yaralarinin davranışlarını yönetmesine izin vermemeyi öğren.Daha uhuuu bunun kaynanası,kayinbabasi,gorumcesi,kayincosu,eltisi,cocugu vs.var.ev geçimi,saglik sorunlari ....hayat zor çok zor.En lazım olan şey sağlam sinirler.Kendin için kendinle igilen yoksa çok sorunlu çocukların olacak.sabirsiz,asabi,siddet uygulayan bir anne olacaksın ya da esinle tartışmada,kavganda su davranışlara şahit olacaklar.Bugunle değerlendirme hayatı.Benim yaşadığım sorun sadece sevgilim değil çocukluğumdan beri psikolojisi yıpranık bir insanım sebebiyse babamın içki sorunu yaşadıklarımdan ötürü bu sinirim bu öfkem anlatabilmişimdir inşallah
Sorsak öyle söylerler ama ben gergin ve sorun çıkaran tiplerin daha çok yarandığını gördüm.Erkekler kendilerine huzur veren kadın ister her zaman bu şekilde sadece soğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?