Eminim canim çünkü dediğim gibi iyice delirdi bununla muhattap olmuyorum diyeSenden bahsettiğinden eminsen söyle eşine, emin misin?
Biliyorum dediğim gibi sürekli akrabalarla laf yolluyor işte bişeyler paylaşıyor .Pek takmiyordum.yüz göz olmayalım diye ama iyice haddini astiNasıl bu kadar eminsiniz?
Eşinden saklama.Biliyorum dediğim gibi sürekli akrabalarla laf yolluyor işte bişeyler paylaşıyor .Pek takmiyordum.yüz göz olmayalım diye ama iyice haddini asti
Akrabalara da senin hakkında olumsuz konuşuyormuş, onları şahit göster.Ah yapabilirmiyim.olurmu öyle ismim falan geçmiyor yazdiklarinda.Keşke olsa içim soğur.yemin ederim
Gurursuz ya konuşmuyorum görüsmüyorum işte eee yani napalım dengesiz işteengelle her yerden. görmezsen delirmezsin. asıl sen suskun ve ilgisiz kalırsan o delirir.
öyle biri hayatında yok farzet. keyfine bak. bu ona en güzel cevap olur.
Görüşmediğin kişi neden ekli sosyal ağlarda?Gurursuz ya konuşmuyorum görüsmüyorum işte eee yani napalım dengesiz işte
Dediğiniz aklıma yattı ama eşim kardesiyle yüzyüze gelicek .Acaba diyorum eşim önce uyarsami?Akrabalara da senin hakkında olumsuz konuşuyormuş, onları şahit göster.
Aman iste bendede var suç önceki konumda da anlatmıştım hani üstüme alinmiyordum.paylaştıklarını ama çizmeyi.aştı iyiceGörüşmediğin kişi neden ekli sosyal ağlarda?
yok farzet. senin gözüne soksa da kör ol, görme. zaten niyeti seni huzursuz etmek. tuzağına düşme.Gurursuz ya konuşmuyorum görüsmüyorum işte eee yani napalım dengesiz işte
Esim ne diyecek biliyorum boşver konussunlar dursun diyecek .O işi yine ben hallederimEşine söyle ve hakaret davası açın. Gerçekten haddini bildiemesiniz.
Zaten o derdi ben bunu yok saydikca.tozutuyor.Ama çok zoruma gitti inanyok farzet. senin gözüne soksa da kör ol, görme. zaten niyeti seni huzursuz etmek. tuzağına düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?