Sinirden titriyorum

sen sessiz kalınca gıcık oluyodur, şimdi bi de face den silin köpürsün. kimin ne düşündüğü çok mu önemli, kendinizi yıpratmayın

Esim ne diyecek biliyorum boşver konussunlar dursun diyecek .O işi yine ben hallederim
sen de face hesabını sil. sorarlarsa boş işler dersin. ilerde istersen yeniden aç, onları ekleme.
ayrıca eşin haklı. çirkefle çirkef olunca ne farkın kalacak? sadece onun istediğini yapmış olursun.
önce birkaç gün kafanı dinle sakinleş ve unut.

Nefret nefreti dogurur birakin kendi halinde oynasın demek ki icine dert olmussunuz.. onu esinize anlatmaniz tadınızı kacirmaktan baska bi ise yaramayacak takmayin deger verdiginizin gostergesi olur bu
Haklısınız ama sanki sessiz kaldıkca suçlu gibi hissediyorum kendimi yanlış biliyorum ama doğruyu söylemem gerek

Face ini kapat...en guzel tepki tepkisizlik ... sizin takmadiginizi gorunce siz deil o sinirlenecektir ... muhtemelen sizin face de o yazilari goreceginizi tahmin ediyor ve rahatliyor icini dokuyor buna izin vermeyin ....

Face ini kapat...en guzel tepki tepkisizlik ... sizin takmadiginizi gorunce siz deil o sinirlenecektir ... muhtemelen sizin face de o yazilari goreceginizi tahmin ediyor ve rahatliyor icini dokuyor buna izin vermeyin ....
Haklısınız ama kapatmadan bişeyler yazsam da görsün istiyorum saçma düşünüyorum belki bilmiyorum

Ah yapabilirmiyim.olurmu öyle ismim falan geçmiyor yazdiklarinda.Keşke olsa içim soğur.yemin ederim
İsmin gecmiyorsa ben sana demedim ki deyip seni sosyal medya sapigiymissin gibi lanse edebilir yalniz dikkatli ol
Ben senin yerinde olsam hic iplemem. Gormemis gibi yaparim daha cok sinir olur

Hee birde sinsiymisim.niye bu orda burda yazmaktan korkmazmis.da herseyi aciktan mis işte ne demeli ne yapmali.Tepkisizlik diyoruz da birde böyle

Ay sormayın valla gerçekten aylardır nasıl bıkmadan usanmadan devam ediyorlar hicmi anlamıyor lar acaba

Hicbirsey yazma bence illa bisey yazacaksan hayatinda sanki harika bir olay olmus gibi ozlu bir soz ya mesela dualar kabul olur Allah sevdigi kulunu ettigi duasini kabul ederek sevindirir filan gibi balonlar gulucukler filan sonrada pat kapat face ini ayyyy kesin hem meraktan catlar hemde sinirden cildirir

Hicbirsey yazma bence illa bisey yazacaksan hayatinda sanki harika bir olay olmus gibi ozlu bir soz ya mesela dualar kabul olur Allah sevdigi kulunu ettigi duasini kabul ederek sevindirir filan gibi balonlar gulucukler filan sonrada pat kapat face ini ayyyy kesin hem meraktan catlar hemde sinirden cildirir
Iyi fikir aslında ama bişey söyliyeyimmi.çok zoruma gitti ya küfür etmiş resmen terbiyesiz

Ah yapabilirmiyim.olurmu öyle ismim falan geçmiyor yazdiklarinda.Keşke olsa içim soğur.yemin ederim
Sizin bahsettiginiz kişi eltiniz esinizin kardesinin esi oda? Bak eger boyle bi durum varsa sende mutlulugunla alakalı seyler paylaş ve esind göster sadece bilsin böyle tiplerden korkulur gun gelir bsi yapar esinn seninle ilgili takintisi hakkinfa bilgisi olsun ama şimdilik girmesin olaya

Hee birde sinsiymisim.niye bu orda burda yazmaktan korkmazmis.da herseyi aciktan mis işte ne demeli ne yapmali.Tepkisizlik diyoruz da birde böyle
ismin yokken cevap verirsen, yaran var ki gocunuyorsun der.
sana yazmadım ki der. der de der yani.
yine sen suçlu olursun. sil gitsin.

Back
X