Sinirden uyuyamadim

Normalde hislerim hic kuvvetli degildir.ama ben kayinpederimi hayatimda ilk gordugumde anlamistim.yani isinamamistim

Kiz olmazmi ya.zaten kimseyi uzmemek icin birsey diyemiyorum.zaten ese dosta suan birsey anlatmadim.saolsunlar kotu gunde heosi arar meraktan detay anlatmami ister.o yuzden zsten ne zman derdim olsa buraya gelirim.artik kimseye guvenmek istemiyorum
Çok güvendiğiniz bir kişiye detay vermeden konuyu çıtlatıp yardım isteyin.
İnsan insana böyle günde lazım.
Hastayım,eşim şehir dışında deyin ne bileyim?
Bulun bir şey, bu tip durumlarda beyaz yalanlar söylenebilir.

Kuzum dusunmekte kastin ne bilmiyorum ama uyku uyuyamiyorum.takilarimi dahi biraktim.borclarim var ama cok degil.yani her ay bin kadar ve on ay. Aileme soylesem oderler. Ama yinede odetmek istemiyorum.gunah. benim suan en buyuk sorunum yemek yememek. Hareketlerdede asiri yorulma var. Hemen dusuyorum.belim incecik kalmis.nasil uzgunm

O konuda zaten sorun yok.arayacagm kisiler var. Ama tek gitsem daha iyi.derdimi anlatirim rahatca doktora. Birde hastane yakin canim.

Anladım,tüm sayfaları okumadım,ayrıntıları bilmiyorum.
Doktora ne diyeyim? Diye sorunca herhalde psikolojik olarak yıprandınız bu ayrıntıları düşünemiyorsunuz demek istedim.
Maksadım sizi üzmek değildi.

Canimm yok ben yanlsi anlattm herhalde.yani sorun psikolojik tabiki.sen dogru anlattn ben yanlsi anladim. Galiba sirunun cevabini vermemden anlayabilirsn dusunme kabikiyeim gitmis vallahi

Canimm yok ben yanlsi anlattm herhalde.yani sorun psikolojik tabiki.sen dogru anlattn ben yanlsi anladim. Galiba sirunun cevabini vermemden anlayabilirsn dusunme kabikiyeim gitmis vallahi
Off kıyamam yaa.
Neyse bir şekilde anlaştık, mide problemini çözün de bir de psikolojinize baktırırsınız sonra.
Şu koca olacak adamların gül gibi kadınlara ettiğine bakın.
Ana-babalarının ağzına bakmaktan kocalık yapmayı öğrenemiyorlar.

Herhangi bir fizyolojik sorundan kaynakli degilse, psikolojikse, size antidepresan verir yemek yemek icin ancak onlar da iki haftadan once etkisini gostermez. Kanda belli bir miktara ulasmasi gerekir.
Yemek yiyemedim diye takinti yapmayin bir de bu bozmasin dengenizi. Su icin. Bir iki dilim de ekmek. Olmezsiniz. Ama muhakkak bir psikiyatriye gidin biz ne desek bos. Su an profesyonel bir destege ihtiyaciniz var. Hepsi gececek. Olani biteni tekrar tekrar dusunmeyin. Ayni siddette zarar verir bu size.

Keske boyleleri evlenmeseler.bir hayat bitti. Az once babam sesi titreye titreye babacim sakin eve dokunma.annen ablan temizliyor.sen kendini yorma cik gez diyor.gelde aglama

Keske boyleleri evlenmeseler.bir hayat bitti. Az once babam sesi titreye titreye babacim sakin eve dokunma.annen ablan temizliyor.sen kendini yorma cik gez diyor.gelde aglama
Hiç de bir hayat bitmedi,tam tersine devam ediyor.Niye bitsin hayat?
Biten sadece bir evlilik.
İki yabancı ve kendi kişisel gelişimini tamamlayamamış adamın size bunu yapmasına izin vermeyin.
Şu hayatta ölümden başka her şeyin çaresi bulunur.
Aileniz arkanızda ki en önemlisi bu.
Zaman her şeyin ilacı, geçecek bu günler,atlatacaksınız,gençsiniz,
tekrar sevecek,sevileceksiniz.

Derinsularda hepinizi sevgiyle kucakliyorum.bugun daha iyiyim yarin biraz cikip hava alacagm ins iyi gelir.

Canim fizyolojik olarak degil.cunku cok zaman gecmed nustunden tahlil yapmislardi.yani ben hep zayiftm.ama gecen haftalarda 56 yi gormustum.suan 50 51 gidip geliyor. Benim bir seye moralim bozulsa ben asla yemek yiyemem

Hayat falan bitmedi canım hiç ağlayacak bişey yok. Ben boşanırken bu süreci bir proje gibi görmüştüm, başlangıç-bitiş süresi olacak, şu şu durumda şöyle şöyle faaliyetler yapılacak, içim kararınca gezilecek kuzenlerle buluşulacak gibi mesela evet komik ama acı döngüsünü sağlıklı ve kontrollü tamamladım içime atmamış oldum. Aynı senin gibi cebimde 300 lirayla evden çıkmıştım, dava açmak için harç mı ne gerekiyodu onu bile babam vermişti. 2.5 sene geçti bazen o günleri anlatırken sanki ben yaşamamışım gibi, beni üzen çoğu ayrıntıyı hatırlayamıyorum bile. O günlerden geriye kalan sadece keşke bu kadar saf olup hemen güvenmeseydim hissi, ben de maddi manevi fedakarlık edip elim bomboş kalakalmıştım, umarım ders almışızdır ikimiz de. Yemek yememe konusunda da bende sorun var diye düşünme, ben de yiyemiyodum o ruh haliyle normal sadece sebze yemeği meyve kuruyemiş yemek için zorla kendini biraz, güçten düşmemek için yani. İşine geri dönmeye çalış seni iyileştiren en önemli şey o olacak. Hepsi geçip gidiyor, ne güzel ailen arkanda tahsillisin daha ne güzel günlerin olur.

Kizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi

Niye bela olsunlar

Senin bir sucun yok ki kp kendizi seni bu hale getirmis

Birşey olmaz merak etme olursa da sen kendi kişiliğini savundun diye değil onun bunun hayatına bu kadar hırsla saldıracak kadar kalbini yormasından olur sizin bir vebaliniz olmaz yani

Kayınpeder eceliyle ölene kadar çekecek misiniz bu insanları?

Insalalh dediginiz gibibolur.otel olayina takilmislar bunlar. Surekli ayni seyi diyip duruyolarmis.kiziniz oglumla tartisti gitti otelde kaldi diye. Cok agrima gidiyor. Resmen farkli gozle baktirmaya calisiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…