- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.020
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Normalde hislerim hic kuvvetli degildir.ama ben kayinpederimi hayatimda ilk gordugumde anlamistim.yani isinamamistimNe alaka yani bu kadar laf sayma hakkını nereden görüyor kendinde. Çalışmanın kapalılık, açıklıkla ne alakası var. Sanki kötü bir iş yapıyormuşsun gibi davranmış. Hasta olsa bayan doktora gider ama.
Çok güvendiğiniz bir kişiye detay vermeden konuyu çıtlatıp yardım isteyin.Kiz olmazmi ya.zaten kimseyi uzmemek icin birsey diyemiyorum.zaten ese dosta suan birsey anlatmadim.saolsunlar kotu gunde heosi arar meraktan detay anlatmami ister.o yuzden zsten ne zman derdim olsa buraya gelirim.artik kimseye guvenmek istemiyorum
Kuzum dusunmekte kastin ne bilmiyorum ama uyku uyuyamiyorum.takilarimi dahi biraktim.borclarim var ama cok degil.yani her ay bin kadar ve on ay. Aileme soylesem oderler. Ama yinede odetmek istemiyorum.gunah. benim suan en buyuk sorunum yemek yememek. Hareketlerdede asiri yorulma var. Hemen dusuyorum.belim incecik kalmis.nasil uzgunmDahiliye veya Aile hekimliğinden randevu alın.
Çok kötüyseniz acile gidin.
'Midem kötü,ne yesem çıkarıyorum,beslenemediğim için halsiz hissediyorum' dersiniz.
Bu olaylar düşünme melekelerinizi ve hareket kabiliyetinizi de mi etkiledi kuzum?
Ne var hastaneye gidip muayene olmakta?
Bir yakınınız yok mu sizinle ilgilenebilecek?
O konuda zaten sorun yok.arayacagm kisiler var. Ama tek gitsem daha iyi.derdimi anlatirim rahatca doktora. Birde hastane yakin canim.Çok güvendiğiniz bir kişiye detay vermeden konuyu çıtlatıp yardım isteyin.
İnsan insana böyle günde lazım.
Hastayım,eşim şehir dışında deyin ne bileyim?
Bulun bir şey, bu tip durumlarda beyaz yalanlar söylenebilir.
Anladım,tüm sayfaları okumadım,ayrıntıları bilmiyorum.Kuzum dusunmekte kastin ne bilmiyorum ama uyku uyuyamiyorum.takilarimi dahi biraktim.borclarim var ama cok degil.yani her ay bin kadar ve on ay. Aileme soylesem oderler. Ama yinede odetmek istemiyorum.gunah. benim suan en buyuk sorunum yemek yememek. Hareketlerdede asiri yorulma var. Hemen dusuyorum.belim incecik kalmis.nasil uzgunm
Canimm yok ben yanlsi anlattm herhalde.yani sorun psikolojik tabiki.sen dogru anlattn ben yanlsi anladim. Galiba sirunun cevabini vermemden anlayabilirsn dusunme kabikiyeim gitmis vallahiAnladım,tüm sayfaları okumadım,ayrıntıları bilmiyorum.
Doktora ne diyeyim? Diye sorunca herhalde psikolojik olarak yıprandınız bu ayrıntıları düşünemiyorsunuz demek istedim.
Maksadım sizi üzmek değildi.
Off kıyamam yaa.Canimm yok ben yanlsi anlattm herhalde.yani sorun psikolojik tabiki.sen dogru anlattn ben yanlsi anladim. Galiba sirunun cevabini vermemden anlayabilirsn dusunme kabikiyeim gitmis vallahi
Keske boyleleri evlenmeseler.bir hayat bitti. Az once babam sesi titreye titreye babacim sakin eve dokunma.annen ablan temizliyor.sen kendini yorma cik gez diyor.gelde aglamaOff kıyamam yaa.
Neyse bir şekilde anlaştık, mide problemini çözün de bir de psikolojinize baktırırsınız sonra.
Şu koca olacak adamların gül gibi kadınlara ettiğine bakın.
Ana-babalarının ağzına bakmaktan kocalık yapmayı öğrenemiyorlar.
Hiç de bir hayat bitmedi,tam tersine devam ediyor.Niye bitsin hayat?Keske boyleleri evlenmeseler.bir hayat bitti. Az once babam sesi titreye titreye babacim sakin eve dokunma.annen ablan temizliyor.sen kendini yorma cik gez diyor.gelde aglama
Derinsularda hepinizi sevgiyle kucakliyorum.bugun daha iyiyim yarin biraz cikip hava alacagm ins iyi gelir.Hiç de bir hayat bitmedi,tam tersine devam ediyor.Niye bitsin hayat?
Biten sadece bir evlilik.
İki yabancı ve kendi kişisel gelişimini tamamlayamamış adamın size bunu yapmasına izin vermeyin.
Şu hayatta ölümden başka her şeyin çaresi bulunur.
Aileniz arkanızda ki en önemlisi bu.
Zaman her şeyin ilacı, geçecek bu günler,atlatacaksınız,gençsiniz,
tekrar sevecek,sevileceksiniz.
Canim fizyolojik olarak degil.cunku cok zaman gecmed nustunden tahlil yapmislardi.yani ben hep zayiftm.ama gecen haftalarda 56 yi gormustum.suan 50 51 gidip geliyor. Benim bir seye moralim bozulsa ben asla yemek yiyememHerhangi bir fizyolojik sorundan kaynakli degilse, psikolojikse, size antidepresan verir yemek yemek icin ancak onlar da iki haftadan once etkisini gostermez. Kanda belli bir miktara ulasmasi gerekir.
Yemek yiyemedim diye takinti yapmayin bir de bu bozmasin dengenizi. Su icin. Bir iki dilim de ekmek. Olmezsiniz. Ama muhakkak bir psikiyatriye gidin biz ne desek bos. Su an profesyonel bir destege ihtiyaciniz var. Hepsi gececek. Olani biteni tekrar tekrar dusunmeyin. Ayni siddette zarar verir bu size.
Hayat falan bitmedi canım hiç ağlayacak bişey yok. Ben boşanırken bu süreci bir proje gibi görmüştüm, başlangıç-bitiş süresi olacak, şu şu durumda şöyle şöyle faaliyetler yapılacak, içim kararınca gezilecek kuzenlerle buluşulacak gibi meselaKeske boyleleri evlenmeseler.bir hayat bitti. Az once babam sesi titreye titreye babacim sakin eve dokunma.annen ablan temizliyor.sen kendini yorma cik gez diyor.gelde aglama
Niye bela olsunlarKizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi
Senin bir sucun yok ki kp kendizi seni bu hale getirmisKizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi
Birşey olmaz merak etme olursa da sen kendi kişiliğini savundun diye değil onun bunun hayatına bu kadar hırsla saldıracak kadar kalbini yormasından olur sizin bir vebaliniz olmaz yaniKizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi
Kayınpeder eceliyle ölene kadar çekecek misiniz bu insanları?Kizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?