Sinirden uyuyamadim

T Tuhh yazik olmus isinize. Keske hic isinizden ayrilmasaydiniz. Ha birde kendi kazandiginiz oarayi esinize vermeseydiniz keske

T
Tuhh yazik olmus isinize. Keske hic isinizden ayrilmasaydiniz. Ha birde kendi kazandiginiz oarayi esinize vermeseydiniz keske
Iste insanliktir dedim.kac yildir hayatimda ayri gayrinolmaz dedim.borclari bitirelim ev alalim dedim.sonuc borc hic bitmedi. Isim gitti kariyer gitti evlilik gitti

Iste insanliktir dedim.kac yildir hayatimda ayri gayrinolmaz dedim.borclari bitirelim ev alalim dedim.sonuc borc hic bitmedi. Isim gitti kariyer gitti evlilik gitti
Herkesin ayri bir derdi var bende konu actim bugun . Bizde biseyler yaomaya çalışıyoruz ama iki yakamiz bir araya gelmiyor Allah yardimcinz osun

Eşin baba kuzusu ve babasının agzıyla sana konuşuyor.

Asıl törpülmesi gereken sensin, çünkü odunsun deseydın iyiydi.

Kizlar suan cok daha kotu bir durum var yediklerimi aninda cikariyorum uc gundur su ve corba.Allah askina bisey soyleyin ben ne yapacagim.lomma sokamiyorum ac karnim ama yiyemiyrm
Uzun süredir düzenli yemek yemiyorsanız vücûd tepki veriyor ister istemez.Yavaş yavaş alışmanız gerekiyor ben de öyleydim çok sevdiğiniz özlediğiniz yemekleri deneyin :) Bende işe yaradı mide biraz genişlesin gerisi gelir :) Şimdi bedenen zihnen güçlü olmanız gereken bir dönem, önce siz!.Şartlar ne olursa olsun siz değerlisiniz gerisi Zaten ne yaparsak yapalım olacağına varıyor

Elim kolum kalkmiyor.diyorm ya olacagina varacakta iste haksizlik iftiralar yedi bitirdi beni

Ama ustume yurudu turuncu ne yapsaydim adam bas bas bagirdi diyorum.oturdugu yerden kendi kendine mirildanmadi diyorum.gel buraya iceri gec cabuk konusicaz dedi bir bagiriyor

babanız bıle size bagırmamısken o kim ya. bende olsam bende sınırlenıp cıkardım canım. eşinin babası dıye bazı seyler tolere edılemez

Elim kolum kalkmiyor.diyorm ya olacagina varacakta iste haksizlik iftiralar yedi bitirdi beni
İnan bana laf olsun diye değil gerçekten ne hissettiğini anlayabiliyorum .Haketmediği şeyleri duyması yaşaması ağır geliyor insana.Ancak sen aç kalırsan ,sen sağlığını yitirirsen yine sen zarar göreceksin .Kimse ahh yazık biz nelere sebep olduk vs demeyecek.İnadına güçlü sağlıklı dik durmalısın .Bazı insanların kirli kalplerini arındıracak bir yöntem yok.Bunlarla besleniyorlar .Şanslısın daha geçte görebilirdin gerçek yüzlerini .Zararın neresinden dönülürse kardır ben de Yen'i öğreniyorum :)

Belki herseyim yanlistir evliligim sure boyunca yaptigim en dogru sey ailene duzgun davran.incitme.yazik yaslilar.hep bunlari dedim.o konuyu inkar etmiyor zaten.sil demem asla cunku kendi ailem var

Maas kartinizda hic mi para yok birikmis?
Madem evden gitmeye kadar bas kaldirdiniz ne diye isi birakiyorsunuz?

Maas kartinizda hic mi para yok birikmis?
Madem evden gitmeye kadar bas kaldirdiniz ne diye isi birakiyorsunuz?
Bir gunde terkettim evi.yani maas kartimda tabiki para var.ama hep soyledim.ailem baska sehirde.ben orda kimsem yok isime devam etsem nerde kalicam.bir gun otele gittm adimi cikardilar diyorum ya

Ya iste adın gelin dedigim gibi gelene razi olcak birini aramışlar kendilerine ama malesef secim yanlis tavir yanlis. Madem paraya ihtiyaciniz yoktu verseydiler siizin borclarinizin parasini zor sokmasalardi sizi. Maddi durumu iyiyse madem oyle yapsalardi. Verselerdi size harclik kayinbabasin sonucta madem rahat ettirselerdi. Hepsi laftaa. Zaten oyle olur kizlari iyi olsun ama gelin bizim dedigimizi yapsin. Bende bunu yasadim tatile gitcez die surat laf yedik. Ama kayinvalidemij kendi kizi gitmis övüne övüne anlatti ah canim iste takmamak en iyisi he hos diceksin kendi bildigini yapcaksin ama tek sende bitmezz esinin tavri durusu cokk onemlii. Umarim duzelirsiniz bosanmanizi istemem cok zor sakın bosanmayi dusunme sadece esini biraz burnunu sürt sonra duzel bazen gerekli yani boyle bisii akillarini basa almak iciinn..

Sagligim gitti canim inanki sagligim gitti.perisanim suan.yemek yiyemiyorum.sabah aradi esim babam size orgaik seyler koydu gidin alin gardan dedi.ihtiyacimz yok tesekkurler dedim. Kapattm. Midemi bulandiriyolar.sahligimdan isimden esimden evimden ettiler benj

Sen kendini dusunmewssen kimse seni dusunmez değermi degmezlere uzulup kendini yok etmeye ye ic kendini toparla guclu dur ailende simdi yaninda olmayacakta ne zaman olacak 3 5 al gurur yapma onlar senin ailen git dr carene bak cnm

K

Soyledim iste cherry herseyi yuzlerine vurup geldim.burda ne dediysem hepsini dedim.kizlarda ona kiziyor yaniste neden k.pedelr muhatap oldun diye
babama gercegi anlattm bir gun kaldim baba dedim ayni evde o aksam kalamazdim zarar verebilirdi yazmışsınız.
Nasıl bir zarar bu?

Kizlar suan cok daha kotu bir durum var yediklerimi aninda cikariyorum uc gundur su ve corba.Allah askina bisey soyleyin ben ne yapacagim.lomma sokamiyorum ac karnim ama yiyemiyrm
Mideyi küstürmüşsünüz sıkıntılardan dolayı.
Mutlaka doktora gidin, ilerlemesin.
O şehre ve eve dönmeyin.
Haliniz harap olur.

Ofke kontrolu yok canim.bana kesinlikle vurmadi vurmaz neden vurmaz sevdiginden degil darp raporundan korkar
Ama evi terketmek zorunda kalmışsınız.
Her neyse bence hepsini her yerden engelleyin.
Sağlığınız gitmiş, bundan ötesi var mı?
Çekişmeli dava açın, zırnık vermeyin onlara.
Kocanız adam olsaydı peşinizden gelirdi. Demek ki babasından izin alamıyor.
Bundan ne koca, ne baba olmaz. Gerçi belli ki çocuğunuz olsaydı kp babalık yapardı kocanız da öyle izlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…