Sinirden uyuyamadim

Istah acici ilacin pek ise yarayacagini sanmiyorum. Devlet hastanelerinde psikiyatristler var oraya gidebilirsin. Yasadigin travma yuzunden olmali. Dur hemen panik olma. Doktora gitmeden birsey kullanma. Ben psikolojin ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Bosandigimda ben de cok kilo vermistim. Panik olacak bir sey yok. Bir devlet hastanesine git bence

Sonanda bilindik alerji surubu var istah acan hemen alsam istahi acsam anoreksiya zemin hazirlamam dimi az da olsa.ne olur icimi ferahlatacak birsey soyke.
Rast gele ilac kullanmani tavsiye etmem. Ben doktor degilim. Eczacilik fakultesindeyim. Cok evham yapiyorsun. Lutfen birsey kullanma doktora gitmeden. Alerji ilaclari oyle rast gele kullanilmaz.

Rast gele ilac kullanmani tavsiye etmem. Ben doktor degilim. Eczacilik fakultesindeyim. Cok evham yapiyorsun. Lutfen birsey kullanma doktora gitmeden. Alerji ilaclari oyle rast gele kullanilmaz.
Ama sonanda sabah hicbirsey yemedim gunden gune daha kotu oluyor.pskiyatye bekarken gitmisti yine istahim kapandigi icin ikinilac yazmisti baya toparlanmistim.yani kullandgm ilaclar biliyorm

Aynen oyle iyiki diyorm cocuk yapmamisim

Ama sonanda sabah hicbirsey yemedim gunden gune daha kotu oluyor.pskiyatye bekarken gitmisti yine istahim kapandigi icin ikinilac yazmisti baya toparlanmistim.yani kullandgm ilaclar biliyorm
Doktora gidin gerekirse serum bağlanır.
Kafanıza göre ilaç kullanmayın lütfen.
O ilaçlar, o zaman, o şartlar altında uygun görülmüş olabilir.
Bu seferki psikolojik olmayabilir, belki eş zamanlı olarak midenizi de üşüttünüz.
Kafanızda kurup evham yapmayın.

Devlet hastanesinemk gideyim peki serum icin ozelmi

Devlet hastanesinemk gideyim peki serum icin ozelmi
Hangisi mali ve ulaşım olarak size uygunsa ona gidin.
Her ikisinde de durumu doktora anlatın onlar gerekeni yapar.
Sürekli kustuğunuzu ve beslenemediğinizi söyleyin mutlaka ilgilenirler.
Mide bulantısı ve kusmaya nane-limon iyi gelir.

Soyle ist.daki uc buyuk devlet hastanesinin ortasindayim.tabi ozel heryerde var ama ben simdi devletin hangi bolumune gidip ne diyecegim

Ne alaka yani bu kadar laf sayma hakkını nereden görüyor kendinde. Çalışmanın kapalılık, açıklıkla ne alakası var. Sanki kötü bir iş yapıyormuşsun gibi davranmış. Hasta olsa bayan doktora gider ama.

Istan acıcı surup filan kullanma. O şurup aslında alerji için yan etki olarak uyku yapar ve iştah acar. Hicbir ilacın yan etkisi tedavi amacı ile kullanılamaz.

Bende seninle aynı süreçlerden geçtim 1 yılda yavaş yavaş 5 kilo aldım önceden bende lokma yiyemezdm Evliyken lokmalari yutamaz ağzımda buyurdu. Şimdi çok şükür geçti. Emin ol zamanla geçecek. Hic psikoloji ilacı almadım

Soyle ist.daki uc buyuk devlet hastanesinin ortasindayim.tabi ozel heryerde var ama ben simdi devletin hangi bolumune gidip ne diyecegim
Dahiliye veya Aile hekimliğinden randevu alın.
Çok kötüyseniz acile gidin.
'Midem kötü,ne yesem çıkarıyorum,beslenemediğim için halsiz hissediyorum' dersiniz.
Bu olaylar düşünme melekelerinizi ve hareket kabiliyetinizi de mi etkiledi kuzum?
Ne var hastaneye gidip muayene olmakta?
Bir yakınınız yok mu sizinle ilgilenebilecek?

Kiz olmazmi ya.zaten kimseyi uzmemek icin birsey diyemiyorum.zaten ese dosta suan birsey anlatmadim.saolsunlar kotu gunde heosi arar meraktan detay anlatmami ister.o yuzden zsten ne zman derdim olsa buraya gelirim.artik kimseye guvenmek istemiyorum

Kizlar komsular akrabalar gordu bugun.hepsi aa kac gunluge geldin.bir sorunmu vat sen hep gelmeden haber veirridin. Eee takilarin nerde. Sanki kotu gibisin birseymi oldu yoksa.aynen bu sorulari yonelttiler ben birini kotu gorsem kalkipta sen kilomu verdin cokmussun.yada sana ne olmus kilo almissn. Yada kotusun diyemem ya. Insanlar meraklimi kotu niyetlilermi. Yazik annem yanimda ne diyecegini bilemedi. Kadin simdi diyor anlatsam yarin donsen millet ne deiyecek. Anlatmasam donmeyeceksin illaki ogrenecekler. Ama cocugum sen iyi ol ben basederim.yeterki dik dur biz sana bakariz dedi. Ablamda cok uzuluyo. Uzulme kalicaksan kal. Insanin evine senin gibisi lazim.kardesimsn biz seni biliriz dedi. Ama icim parcalaniyo.milleti gormeye basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…