- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi akasayalar
-
Istah acici ilacin pek ise yarayacagini sanmiyorum. Devlet hastanelerinde psikiyatristler var oraya gidebilirsin. Yasadigin travma yuzunden olmali. Dur hemen panik olma. Doktora gitmeden birsey kullanma. Ben psikolojin ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Bosandigimda ben de cok kilo vermistim. Panik olacak bir sey yok. Bir devlet hastanesine git benceEyvahlar olsun.istahi acan tek ilac varboda evde suan var iceyim ozman. Yoksa nasil engelleyebilirim.birde canim aniden isi biraktim.takilarimi biraktim ellerine verdim.lanet oksun dedim ciktm. Cok az param var.ailem biseyler aliyor ben surekli param var diyorum.gerek yok diyorum. Sirf benim halime uzulmesinler diye. Maasim birinde yatacak. O ilaci eskiden kullaniyodum.suan pskiyatr ve psikologa gidemem.onerecegin baska neler var kuzum
Rast gele ilac kullanmani tavsiye etmem. Ben doktor degilim. Eczacilik fakultesindeyim. Cok evham yapiyorsun. Lutfen birsey kullanma doktora gitmeden. Alerji ilaclari oyle rast gele kullanilmaz.Sonanda bilindik alerji surubu var istah acan hemen alsam istahi acsam anoreksiya zemin hazirlamam dimi az da olsa.ne olur icimi ferahlatacak birsey soyke.
Bu kadar olayın içinde birşeyler göndermesi aşırı saçma değil mi ?Simdi aradi babasi köyden organik seyler gondermiste gidip gardan alacakmisiz.mutlaka almaliymisiz.gerek yok saol dedim kapattm yuzune
Ama sonanda sabah hicbirsey yemedim gunden gune daha kotu oluyor.pskiyatye bekarken gitmisti yine istahim kapandigi icin ikinilac yazmisti baya toparlanmistim.yani kullandgm ilaclar biliyormRast gele ilac kullanmani tavsiye etmem. Ben doktor degilim. Eczacilik fakultesindeyim. Cok evham yapiyorsun. Lutfen birsey kullanma doktora gitmeden. Alerji ilaclari oyle rast gele kullanilmaz.
Normal sorun yokken hep diyodu gondericem diye.simsi tutustu bence yumusarlar diye dusundu diyorm kendi kendime.ama gidip almadikBu kadar olayın içinde birşeyler göndermesi aşırı saçma değil mi ?
Dalga geçer gibi ??
Aynen oyle iyiki diyorm cocuk yapmamisimAma evi terketmek zorunda kalmışsınız.
Her neyse bence hepsini her yerden engelleyin.
Sağlığınız gitmiş, bundan ötesi var mı?
Çekişmeli dava açın, zırnık vermeyin onlara.
Kocanız adam olsaydı peşinizden gelirdi. Demek ki babasından izin alamıyor.
Bundan ne koca, ne baba olmaz. Gerçi belli ki çocuğunuz olsaydı kp babalık yapardı kocanız da öyle izlerdi.
Doktora gidin gerekirse serum bağlanır.Ama sonanda sabah hicbirsey yemedim gunden gune daha kotu oluyor.pskiyatye bekarken gitmisti yine istahim kapandigi icin ikinilac yazmisti baya toparlanmistim.yani kullandgm ilaclar biliyorm
Devlet hastanesinemk gideyim peki serum icin ozelmiDoktora gidin gerekirse serum bağlanır.
Kafanıza göre ilaç kullanmayın lütfen.
O ilaçlar, o zaman, o şartlar altında uygun görülmüş olabilir.
Bu seferki psikolojik olmayabilir, belki eş zamanlı olarak midenizi de üşüttünüz.
Kafanızda kurup evham yapmayın.
Hangisi mali ve ulaşım olarak size uygunsa ona gidin.Devlet hastanesinemk gideyim peki serum icin ozelmi
Devlete gidin.Devlet hastanesinemk gideyim peki serum icin ozelmi
+1☆☆☆☆☆☆Eşiniz sizin şehrinize gelirse bu evlilik devam eder.
Ailesine yakın olmaya devam ederseniz er geç ayrılırsınız. Çünkü kp çirkef.
Soyle ist.daki uc buyuk devlet hastanesinin ortasindayim.tabi ozel heryerde var ama ben simdi devletin hangi bolumune gidip ne diyecegimHangisi mali ve ulaşım olarak size uygunsa ona gidin.
Her ikisinde de durumu doktora anlatın onlar gerekeni yapar.
Sürekli kustuğunuzu ve beslenemediğinizi söyleyin mutlaka ilgilenirler.
Mide bulantısı ve kusmaya nane-limon iyi gelir.
Canim zorluyorum suan.yayla corbasi yaptm severim yerim diyeAblacım sıcak çorba iç mideni kendine getirir kafana göre ilaç kullanma lütfn.
Dahiliye veya Aile hekimliğinden randevu alın.Soyle ist.daki uc buyuk devlet hastanesinin ortasindayim.tabi ozel heryerde var ama ben simdi devletin hangi bolumune gidip ne diyecegim
Aynen almayın zatenNormal sorun yokken hep diyodu gondericem diye.simsi tutustu bence yumusarlar diye dusundu diyorm kendi kendime.ama gidip almadik
Kiz olmazmi ya.zaten kimseyi uzmemek icin birsey diyemiyorum.zaten ese dosta suan birsey anlatmadim.saolsunlar kotu gunde heosi arar meraktan detay anlatmami ister.o yuzden zsten ne zman derdim olsa buraya gelirim.artik kimseye guvenmek istemiyorumDahiliye veya Aile hekimliğinden randevu alın.
Çok kötüyseniz acile gidin.
'Midem kötü,ne yesem çıkarıyorum,beslenemediğim için halsiz hissediyorum' dersiniz.
Bu olaylar düşünme melekelerinizi ve hareket kabiliyetinizi de mi etkiledi kuzum?
Ne var hastaneye gidip muayene olmakta?
Bir yakınınız yok mu sizinle ilgilenebilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?